Şimdi Ara

Yarin sabah 8 de direksiyon sinavim var(Geçtim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar son tavsiyeleri olan var mi ? Sabah nasil kalkacagim onu dusunuyorum

Edit: kurstan mesaj geldi başarılı oldunuz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litheart -- 3 Ocak 2015; 21:05:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim de sınavım saat 8 deydi , mümkün oldugunca saat 11 den önce uyu ,sabah da güzel bir kahvaltı yapmadan evden çıkma , sınavda heyecan yapma diyeceğim ama malesef insanın elinde olmuyor. Sen yine de sakin olmaya çalış belli ettirme heyecanını , arabayı ilk çalıştırdıgında bütün kurallara eksiksiksiz uymaya çalış ,yokuş da stop ettirmeden kaldır arabayı ve park etmeyi iyi bir şekilde yaptın mı ,ehliyetini almış olursun , başarılar ;)

Mesaj attıgın saati sonradan gördüm.Umarım geçmişsindir. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 3 Ocak 2015; 11:04:58 >
  • Technotronic kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam dün uykum gelmedi gece 2:30 da anca yattım. Sabah da 7:30 da kalktım sınava ucu ucuna yetiştim ama hava buz gibiydi. Kahvaltısız çıktık hemen. Komisyon iyiydi hatasız kullandım geçtiğimi düşünüyorum. Akşama belli olur dediler. İsteyen olursa detaylı anlatabilirim. teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlatırsan iyi olur yarında ben giriyorum da :D
  • Bende bugün girdim kaldım :)
    Kalkış yaptık kavşaktan döndük 20 metre geri geri gideceğimiz yere geldik gittik sorun yok, sonra park edeceğimiz yere geldik park ettim ama çıkamadım dubayı ezdim:D hocada o kadar direksiyonu çevir dedi ama ,daha önce araba hareket etmeden direksiyonu çevirme bi nereye gittiğini gör demişti tabi o park yerinde değil ama aklım orda kalmış. Kırmayınca direksiyonu dubayı ezdik direk indirdiler zaten . ama komisyon bile yardım etti nerdeyse hiç kimse zorluk çıkarmadı.
  • Ehliyet kursundan dosyaları alan var mı arkadaşlar ?
  • Ben dosyayı alalı çok oldu ehliyetimi bile aldım hatta geçen gün arabayla çıktım bile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma

Ehliyet kursundan dosyaları alan var mı arkadaşlar ?

Ben bugün girdim kalmıştım. Geçtim 2. De 10 gün sonra hazır olur dedi dosyaya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.