Şimdi Ara

Yarın sevdiceğimin doğum günü, FİKİR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beylikdüzünden vialand'a nasıl gidebilirim arkadaşlar. Kendi özel aracımı kullanmadan.

Metrobüs birinci tercihim. 2 dk yürüme mesafesi ile metrobüs durağına ulaşabiliyorum.

Yardımcı olabilirsiniz çok iyi olur. Yarın sevgilimin doğum günü de, güzel bir gün geçirmek istiyoruz. Benim aklıma burası geldi.

Yol hakkın da bilgi vermek isteyen + ne yapılabilinir başka yarın? değerli yorumlarınızı bekliyorum.
    Paylaş

• Edirnekapı'ya gel. Daha sonra 39Y ye bin. Oradan ya yürüme mesafesi yada bir minibüs ile daha direkt önüne geçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Engineer

Edirnekapı'ya gel. Daha sonra 39Y ye bin. Oradan ya yürüme mesafesi yada bir minibüs ile daha direkt önüne geçersin.

Çok sağol, edirnekapıda indikten sonra. yukarı çıkıp 39Y biniyorum? bu otobüs son durakta indiriyor beni. ve oradan da ya yürüyeyek ya da minibüs ile geçiyorum dimi hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalimcafe05

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Engineer

Edirnekapı'ya gel. Daha sonra 39Y ye bin. Oradan ya yürüme mesafesi yada bir minibüs ile daha direkt önüne geçersin.

Çok sağol, edirnekapıda indikten sonra. yukarı çıkıp 39Y biniyorum? bu otobüs son durakta indiriyor beni. ve oradan da ya yürüyeyek ya da minibüs ile geçiyorum dimi hocam ?

Rica ederim. Aynen öyle ulaşım sağlayabilirsin. Evime yakın henüz gitmedim. Ama Minibüs tabelalarında yazıyor Vialand diye.
  • yastık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Mr.Engineer çok teşekkür ederim üstad. Çok konuşuldu bi gidip göreyim dedik bizde :)

@farego ?
  • vialand'a gitme len napcaksınız orda o kadar paran varsa kızı adam gibi bi yerde yemeğe götür trene mi binceksiniz? ayrıca ben zaten vialand'a götürüyorum hediyeye gerek yok deme kız sana hayatı dar eder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    BUGÜN DOĞUM GÜNÜM
    12 yıl önce açıldı
    Bugün Benim Doğum Günüm.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avokado Kabuğu

vialand'a gitme len napcaksınız orda o kadar paran varsa kızı adam gibi bi yerde yemeğe götür trene mi binceksiniz? ayrıca ben zaten vialand'a götürüyorum hediyeye gerek yok deme kız sana hayatı dar eder

Avm vs'de varmış için de. Belki trenede bineriz. Ama görmek istiyoruz, ve 3 yıldır beraber olduğumuz için yer kalmadı fazla gezecek. Akşam için zaten restorant ayarladım.

Hediye yok, öyle bi alışkanlığım olmadığı için sorun olmayacak, biliyor beni.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.