aoc düşünüyordum ama okudugum yorumlara bakılırsa çogunda ölü piksel var galiba, 400 tl civarı oyun ve film için monitör istiyorum, sabahtan beri araştırıyorum ips monitörleri film için öneriyorlar hem oyun hem film için Tn monitörmü almam gerekiyor?
Hocam tabiki o kadar para verdikten sonra, bugün de ileridede zevkle kullanabileceğin bi monitör seçmeni isterim.
GTX 760 için linkini verdiğin 425TL lik AOC monitör bence "cuk" oturmuş. Almanı tavsiye ederim ölü piksel olayı belki 50 monitörde 1 birilerine denk geliyodur sende onları okumuşsundur
Ben linktekini tavsiye ederiyorum 500 ün üzerine çıkmayacaksan alabileceğin 5ms en iyi monitör
IPS in oyunlardaki +/- si nedir bilmiyorum.Fakat genel kullanım için tercih edilmeli.+ Oyunu çok fazla etkilemiyorsa kullanılabilir. Tabi sizin paylaştığınız 2ms asus da çok iyiymiş.Oyun için seçilebilir.
VN247H elbette ki daha iyi ama fiyat artmış oluyor. O fiyata ben 27" olanını 5 ms olsa da oyun keyfimi artıracağı için tercih ederdim.
Ben tavsiye edeni de çok görüyorum.Valla kafam karışmadı değil :)
Neyseki monitörü sistemle birlikte almıyorum.Cünkü harici gpu daha sonra alıcam.Monitör için Allahtan daha zamanım var
inuh un paylaştığı asus kalın cerceveli fakat 2ms oyun için ideal.tabi ips eksikliğini genel kullanımda biraz veya "bariz" hissedebilirsin.İnşallah doğru seçimi bulursun...
sistemi geçen hafta alıcaktım sırf monitör yüzünden bu haftaya kaldı, yarın sakin kafayla düşünüp son kararımı vericem sağolun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme