Şimdi Ara

YARIN TOPLUYORUM PC SON TAVSİYELER ( ACİL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gigabyte MA790XT-UD4/DDR2 1200 S+GL+1394+16X*2 940p

AMD Phenom II 940 X4 QuadCore (3.0 GHz) 8MB

Zotac GTX 260 SYNERGY 896 MB 448Bit GDDR3 16X

Samsung 320 GB 7200 RPM 16MB SATA2

A-DATA 4 GB (2*2) 800 MHz DDR2 RAM Extreme Ed. CL4

Akasa ZEN Siyah ATX Kasa+520W PSU (AK-ZEN520-BKT)

Samsung Dvd-Rw 22X SH-S223F/B Sata Siyah

Kingston HyperX 4 GB (2*2) 1066 MHz DDR2 RAM CL5

Fakat 2 ram arasında karasız kaldım bu iki ram den hangisi seçeyim arasında pek bir fiyat farkı yok ikisinden herhangi birini alabilirim..

Birde kasa 600w olsa Dhami iyi olur lütfen acil cevap bekliyorumm..1 saat sonra gelecem yorumlara bakacam saygılar..

• Gayet güzel olmuş sistem bence.

Alacağın 600w'lık kasa benim artık şahsen görmek istemediğim C.Master RC serisi bir kasa olacak ve power fanı da 8cm'lik olacak gürültülü çalışacak 350 lira da para vereceksin. Bunun yerine kasa+psu seçmen daha iyi olur.

Belleklere gelince de 800mhz ile 1066mhz'i kullanımda farkını anlamak zor olur hangisi daha stabil çalışırsa onu al ama Kingston 1066mhz ramler ile çok kişinin canı sıkıldı 800mhz'den 1066mhz'e almaları baya sorunlu oldu.

Akasa zen 520w psu yeterli gelir sisteme, power fanı da 12cm'lik daha sessiz ve serin olur diğer modellere göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 2 Temmuz 2009; 0:02:07 >
  • güzel
  • anakart crossfire'lik anakart ama aldığınız ekran kartı nvidia..

Farkındasınızdır, belki cf düşünmüyorsunuzdur ilerisi için ama yine de söyleyeyim dedim. Yoksa Ati 4870'i göz önüne alabilirsiniz ekran kartı için
  • Sistem güzel,

520w psu yeterli
  • Sistem gayet güzel. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Kingston varsa Kingston da alabilirsiniz.Bu remlerle sorun yaşayan görmedim ancak 1066mhz için bios altından volt verip overclock yapmak gerekiyor yoksa default 800mhzde çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 575m -- 2 Temmuz 2009; 0:25:52 >
  • C.F desteklese bile 8x-8x düzeneği kurabilir bu da çok boş bir iş olurbu yüzden çift kartlık bir sistem düşünmesi bir getiri sağlamaz...

Bu tür 8x-8x destekli kartlarda tek sağlam kart olması çok daha iyi ATI ya da Nvidia olması önemli değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman 800 mhz ram i alıyorum arkadaşlar ne dersiniz ? En doğru seçim öyle olur
  • AAAA hadi arkadaşlar yardıma ihtiyacım var yarın alıcam bilgisayarı bir yanlıs yapmak istemiyorum..
  • 800mhz ram al gitsin bence A-data'dan be oldukça memnun kaldım kardeşim
  • İnş. bakalım yarın bilgisayarcıya gidip toplıyacam inş. parçaların hepsi vardır.Akşam gelip performans hakkında size yazarım.. :) Başka önerisi olan varsa yazabilirim okuyorum sürekli Yarın gidene kadar devam bu konu
  • kardeş ne diyelim şimdiden hayırlı olsun güzel sistem olmuş
  • Dostum Bnde
    ECS A780GM-A Ultra Black/DDR2
    FSP 500W 12cm Fan 24 Pin Güç Kaynağı (60GLN)
    Cooler Master SE-335-KWN1 side window (PSU YOK)
    HI-LEVEL 4 GB (2*2) 1066 MHz DDR2 RAM (Soğutuculu)
    Boyle topluycam 2-3 qune gerisi Aynı SeninKiyLE (:

HayırLı oLsun Sanada !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.