Bildirim
Yarın topluyorum, son bi bakar mısınız ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Beyler -
İlk soracağım şey bütçe sıkıntın var mı? Ram'i 8 gb yapabilirsin tedbir olsun diye bide anakartı m5a97 evo yap ohh mis. -
Yarın indirim yok. -
Bir arkadaş bence var dedi ? yok mu yarın indirim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UykusuzADAM -- 28 Nisan 2013; 22:09:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: UykusuzADAM
Bir bence var dedi ? yok mu yarın indirim ?
Genelde, pazartesi günü kesin olmuyor. Ama istisnai bi durum olabilir mi ,bilemem. -
yarın indirim olmaz bence haftaya kaldın. -
Yav zaten 3 Aydır para biriktiriyorum neyse 1 hafta daha bekleriz.
1250 Türk Liram var. Başka önerdiğiniz bir şey var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kuti1275
İlk soracağım şey bütçe sıkıntın var mı? Ram'i 8 gb yapabilirsin tedbir olsun diye bide anakartı m5a97 evo yap ohh mis.
Hocam ne kadar dediğiniz anakart ? 1250 Lira bütçe var. -
Dediğim oyunları 1440x900 Çözünürlük de ultra da oynar mıyım Crysis3'ü felan. -
yarın indirim olmaz bildiğim -
-
Crysis 3'ü ultrada oynatacak bir sistem daha toplanmadı, yok
Murat hocamın topladığı sistemler harika oluyor, gözün kapalı güvenebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Miguél
Murat hocamın topladığı sistemler harika oluyor, gözün kapalı güvenebilirsin.
sağolasın al senin hatrına patlattım bir sistem arkadaşa.
MSI
970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART
162 TL
AMD
FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
300 TL
GSKILL
4GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
70 TL
SEAGATE
3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
148 TL
COOLER MASTER
RC-K350 600W MIDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
205 TL
SAPPHIRE
HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
395 TL
Toplam : 1270 TL.
Bu fiyata göre harika bir bilgisayar oldu.
Buyrun ben sürekli araştırıyorum benim önerilerimi rahatlıkla dinleyebilirsin ben önerdiğim her parçayı mutlaka araştırmışımdır
veya kullanmışımdır uyumu stabilitesi vs.. bu sistem her türlü işini görür.Masaüstü işlemlerini donmadan yaparsın.
Her açıdan seni mutlu edecek bir sistemdir. Bir sorun oldumu çekinmeden sorabilirsin istediğinede sordurabilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Miguél
Murat hocamın topladığı sistemler harika oluyor, gözün kapalı güvenebilirsin.
Ben daha yeni
Asus M5a99fx
amd 8320
asus hd7970 DirectCUII top
ocz vector 128gb ssd
toshiba 1tb hdd
asus dvd-r
carbide 400r
bu sistemi topladım da daha yükleyip denemedim crysis3 ultrayı deneyince konu açıp resimlerim inşallah. -
Hatta 1920/1080 de high da çok rahat oynarsın Crysis 3'ü para biriktirip bir de ekran al güzel olur daha sonralar hem murat hocanın sistemi de çok güzel onu denemelisin. -
quote:
Hatta 1920/1080 de high da çok rahat oynarsın Crysis 3'ü para biriktirip bir de ekran al güzel olur daha sonralar hem murat hocanın sistemi de çok güzel onu denemelisin.
O çözünürlükte rahat oynatırsa direkt ben monitör de alıyım ? 200-250 liraya da monitör önerir misiniz ? Kasanın parasından ayrı -
O konuda biraz iç güdülerine güveneceksin bir ekran seç listeden sonra da üstüne biraz araştır ne yazık ki benim ekranlar üzerindeki bilgim az ama http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-vs228d-215-vs228d-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=55909 bu ekran güzele benziyor. @UykusuzADAM -
quote:
O konuda biraz iç güdülerine güveneceksin bir ekran seç listeden sonra da üstüne biraz araştır ne yazık ki benim ekranlar üzerindeki bilgim az ama http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-vs228d-215-vs228d-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=55909 bu ekran güzele benziyor. @UykusuzADAM
Tamam hocam çok sağolun bunu da alıyorum..
-
Yalnız daha önce dediğim gibi monitörlerde çok bir bilgim yok almadan önce ürün modelini araştırıp almanızı öneririm ve yeni sisteminiz tekrar hayırlı olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X