Şimdi Ara

Yarın Tucson 2016 Elite Plus alacağım ve kullandığım ilk otomatik aracım olacak.Ne önerirsiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
3.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çamur atmayın.Araca hayranım,ilk aracım.Çok yakmıyor,TR’de benzin pahalı olduğu için bize öyle geliyor.Kaldı ki 177 HP 4x4 aracın yakması normal.100km/6.8 LT ortalama aldım bugün.Titreme olayı söylediğim gibi seğil.Tirtir titremiyor.Ben takıntılıyım.Başka biri duysa önemsemez.Yoldan da olabilir,1-2 kere oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal denilebilir, eğer pas görsel bir kirden öte mekanik sorunlara yol açmadıkça tabi.

Bugüne kadar bir sürü sıfır km araç aldım, çoğu birkaç sene içinde benzer şekilde nokta nokta pas izi yapıyor.

Tucson larda normal olmayan şey egzosttaki yanık benzeri kararma, bu durum herhangi bir sorun değil ama egzost kolaylıkla görülen bir yerde olduğu için ister istemez kötü bir görünüme neden oluyor.

Bu arada tüketiminiz de çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    Yarın servise götüreceğim.Anti korozyon garantisi var nasıl olsa.Napacaklar bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Godiantus

Yarın servise götüreceğim.Anti korozyon garantisi var nasıl olsa.Napacaklar bakalım.

Gittiğiniz zaman aracın navigasyonu vb için güncelleme yüklenecek mi sorun isterseniz.

Dediğiniz iyi oldu,teşekkürler.

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Burda demek istediğim 1-2 şeyle araç kötü olmaz.

• quote:

Çamur atmayın.Araca hayranım,ilk aracım.Çok yakmıyor,TR’de benzin pahalı olduğu için bize öyle geliyor.Kaldı ki 177 HP 4x4 aracın yakması normal.100km/6.8 LT ortalama aldım bugün.Titreme olayı söylediğim gibi seğil.Tirtir titremiyor.Ben takıntılıyım.Başka biri duysa önemsemez.Yoldan da olabilir,1-2 kere oldu.

Hangi kullanım şartlarında 6,8 lt yi yakaladınız acaba? ortalama hız, mesafe vb. bilgileri verirseniz sevinirim.
    ,
  • Arka bahçeye bir benzinlik açın

• vitisvinifera68 V kullanıcısına yanıt
    Şehir içinde 70-80 km hızla 30 km falan yaptım.Normal kullanımda araç fazla yakmıyor.Biraz sürücüyle alakalı.

Bütün tucsonlarda bu kararma oluyor mu?

• quote:

Bütün tucsonlarda bu kararma oluyor mu?

Emin değilim ama bahsedenler var. Benim aracım şuan 600km ye yaklaştı herhangi renk değişimi yok ilerleyen zamanlarda ne olur bilinmez.

Hayırlı olsun.WD-40 gibi şeyler sıkınca düzelebilir büyük ihtimal.

• quote:

Hayırlı olsun.WD-40 gibi şeyler sıkınca düzelebilir büyük ihtimal.

Aman diyeyim; WD40 su itici, kir ve pas çözücü, yağlayıcı bir üründür ancak kolay alev alabilen aerosol grubu bir spreydir, kızgın metal aksamlara vb sıkmayın sakın.

Ustalar ürünü bazen temizleyici-parlatıcı niyetine de motor bloğuna sıkıyorlar ama riskli olabilir.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Yazıldı mi bilmiyorum fakat bu arabayi N konumuna aldınız, el frenini çektiniz(elektronik), r ye aldığınız an el freni yine iniyor. P ye alınca devreye giriyor. Yanlış hatırlamıyorsam böyle oluyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9888 9 kullanıcısına yanıt
    Evet öyle.Kendim indireyim diyorum D ye ya da R ye alınca indiriyor.Park ederken de P ye alınca.

Bugün sabah da yolda giderken ön cama taş çarptı.Minik bir çatlak oldı canım sıkıldı.Tavana yakın olduğu için anlaşılmıyor fakat canım sıkıldı.Resmen beni buluyor her şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freemindfree -- 14 Aralık 2017; 18:13:37 >
  • Otomatik vitesin ne guzel bir nimet oldugunu anlayacaksınız. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.

Çatlak gideren,dolduran yerler varmış.Var mıdır bildiğiniz böyle bir yer?

• quote:

Çatlak gideren,dolduran yerler varmış.Var mıdır bildiğiniz böyle bir yer?

Öğrenebilirsem size geri dönerim, 4-5 sene öncesine kadar Opel servislerinde cam onarımı reklamları oluyordu tanıdık müdürlere bir sorayım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.