Şimdi Ara

Yarınından endişe etmeyen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben endişe içindeyim. Türkiye ne olacak halk ne olacak ailem ne olacak ben ne olacağım mali durumum ne olacak ne olacak ne olacak endişenin şahı var.

siz de yokmu?

• olmaz mı hocam hele ki lise2 ye mf olarak geçen biri olarak eğitim sisteminin sürekli değiştiği bir ülkede okuyan bir öğrenci olarak baba tarafının fenelde kanser ve kalp hastalıklaından ölen bir ailede babasının klonu olan bir insan olarak ..........................................................................................................................................................ÇOK KORKUYORUM ÇOK!!!
  • türkiyede yaşayıpda yarınından endişe etmeyen yoktur

Aslında Bu dünyada yaşayıp da yarınından endişe etmeyen yoktur
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Cehennemden_Cennete

türkiyede yaşayıpda yarınından endişe etmeyen yoktur

Aslında Bu dünyada yaşayıp da yarınından endişe etmeyen yoktur
  • bugünde yarında umrumda deyil artık.zaten neyi degiştirebiriz ki sadece makinenin aksak ama yinede çalısan dişlisi olmaktan başka rol biçilmemiş bize.
  • nerde ince ise ordan kopsun
  • ergen olan herkesde vardır bu aralar bende başka birşey düşünemez oldum bunun çaresi kendine güvenmek ve Allaha tevekkül etmek sanırım gerisi gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AŞIRI ENDİŞE ERKEN ÖLÜME DAVETİYEYMİŞ
  • endişe tıpta çok öenmli tedavi edilmesi gerekn bir hastalıktır biliyorum bu sebeple erken yaşta ölümler olur
  • yokya ne endişelenicem okuyoruz işte bakalım sonunda ne olcak aç kalmayız herhalde
  • bende okuorum ve bu aralar aç kalacam gibi gelio.bi iş bulamıcam gibi gelio ama hayırlısı(hukuk 3.sınıf)ALLAHa havale ettik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.