Evet arkadaşlar inkilaptan bütünlemelere kaldım tabi finale hiç çalışmamıştım işte geçen hoca dedi 2soruyu aynı sorcam zar zor ağzından aldık o 2 soruyu tabi geçmem için cok büyük bir fırsat fakat 2 sorununda cevabını bilmiyorum. Sorunun biri zaten hoca sölemişti ''Az bilinen yönleriyle atatürk'' kitabını alın içinden istediğiniz bir makaleyi soruda yazcaksınız diye 30 puanlık soru fakat kitabını almadığım için soruyuda yapamıcam galiba. 2. soru ise ermeni sorununun dünü bugünü hakkında bilgi veriniz.
1)Az bilinen yönleriyle atatürk adlı kitaptan bir makale (meselaa atatürkün saatlere olan ilgisi yada atatürkün doğa sevgisi, hayvan sevgisi hakknda bilgi yazcaz)
2)Ermeni sorununun dünü bugünü hakkında bilgi
Arkadaşlar bu 2 sorunun cevabını bulmama yardım edermisiniz lütfen yoksa yarınki bütünlemeden kalcam
Pm ilede yardımcı olabilirsiniz şimdiden çok çok teşekkürler
Lütfen arkadaşlar çok lazım bu 2 sorunun cevabı
İstanbulun fethi 1789 Malazgirt savaşı 1453 İlk bizansla savaş mohaç
bunlar yardımcı olursa tmm
Bunlar daha çok yorum sorusu, hikaye yaz gitsin.
Dostum burda cevap arama internetten bakın kafana göre bişeyler yazabilirsin ilk soru hakkında bir şey diyemeyeceğim ama sunu söyliym 2.soru hakkında en az 2 sayfa yazarım ana baslık olarak
ermeni cemiyetleri ? 1980-1990 arası aşırı terör eylemleri 1095 yıldız suikasti Bab-ı ali yürüşünn engellenmesi osmanlı bankası baskının engellenmesi cumhuriyet dönemi büyükelçilerimize düzenlenen suikastler
bu başlılara biraz bak fikrin oluşsun
quote:
Orijinalden alıntı: satranckingming
İstanbulun fethi 1789 Malazgirt savaşı 1453 İlk bizansla savaş mohaç
bunlar yardımcı olursa tmm
Hoşgeldin
2. soru: ermeniler yüzyıllar boyu osmanlı topraklarında hüküm sürmüşlerdir ancak rusların ve ingilizlerin kışkırtmasıyla osmanlıya saldırıda bulunmuşlardır ermenistanın doğuda hiçbir pay sahibi yoktur