Merhaba arkadaşlar. 2005 model 1000 cc toyota yaris arabama Pioneer DEH6850 player, JBL GTO755.6 amplifikatör 1 çift 16 cm JBL Mid takımını sıfır olarak aldım. Ayrıca yeni, bir çift pioneer 6985 ve TS-S20 tviter im var. Bas ım markasız ama güzel ses veriyo. Yarise Teyp takılması inanılmaz zormuş adam sabah saat 10 dan gece 12 ye kadar uğraştı kokpit çok zor sökülüp takılıyor. Ama arabamın havası değişti. Çok güzel bişeymiş ses sistemi :) şuan 4 tane çıkışım boş onlara ne alayım diye düşünüyorum
Hayırlı olsun dostum. Sesini cok acma
hayırlı olsun arkadaşım, yaris 1.0 bende düşünüyorum motor yeterlimi, 23.5 milyar fiyat iyimi. biraz bahsedersen sevinirim.
Hayırlı Olsun. Yaşasın İyi Eğlenceler Ne Diyelim
Ben asabi kullanmiyorum. Yani bastimmi gideyim yada yokuslarda diger arabalari sollayayim tarzi bi saplantim yok. Bu yuzden ben cok memnunum. Klima kapali 45 lt kursunsuz benzinle konyaya gittim geldim ve 900 km yol yaptim. Klima açıkken bu 830 oluyor. Şuan ortalama yakit harcamam 5.9 lt/100km. Ama arabadan fazla bi performans bekleme. Saglamligi kalitesi zaten toyota malum... Bide yeni kasalara sanirim sonradan teyp takilamiyor diye duydum. Dogrumu bilmiyorum. Yeni kasa için iyi bir fiyat 23.500.
quote:
Orjinalden alıntı: merhum
hayırlı olsun arkadaşım, yaris 1.0 bende düşünüyorum motor yeterlimi, 23.5 milyar fiyat iyimi. biraz bahsedersen sevinirim.
hayırlı olsun güle güle kullan
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetsirli
Merhaba arkadaşlar. 2005 model 1000 cc toyota yaris arabama Pioneer DEH6850 player, JBL GTO755.6 amplifikatör 1 çift 16 cm JBL Mid takımını sıfır olarak aldım. Ayrıca yeni, bir çift pioneer 6985 ve TS-S20 tviter im var. Bas ım markasız ama güzel ses veriyo. Yarise Teyp takılması inanılmaz zormuş adam sabah saat 10 dan gece 12 ye kadar uğraştı kokpit çok zor sökülüp takılıyor. Ama arabamın havası değişti. Çok güzel bişeymiş ses sistemi :) şuan 4 tane çıkışım boş onlara ne alayım diye düşünüyorum
Hayırlı olsun resimde koyabilirsen daha süper olacak.:)