Şimdi Ara

[Yarışma] Monster Abra A5 V2.1 İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her türlü olumlu/olumsuz yorumlarınıza açığım ve sorduğunuz sorulara elimden geldiğince yardım edeceğim.

• Kanka versene notebook'unu bi video çekeyim
  • Merhaba,Işıklandırmanız çok az olmuş.Birde kutu açılımı bölümünü çıkarın bence.Video da siz ve laptop("ekran yüzü"Birde güzel bi WP bulursanız süper olur.) kameraya karşı bi şekilde başlayın..Bu kısımda Laptop hakkında ön bilgi verin veya siz ne yazdıysanız artık ..Daha sonra incelemeye geçin derim ben.

Başarılar dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bat-Man

Merhaba,Işıklandırmanız çok az olmuş.Birde kutu açılımı bölümünü çıkarın bence.Video da siz ve laptop("ekran yüzü"Birde güzel bi WP bulursanız süper olur.) kameraya karşı bi şekilde başlayın..Bu kısımda Laptop hakkında ön bilgi verin veya siz ne yazdıysanız artık ..Daha sonra incelemeye geçin derim ben.

Başarılar dostum.

Teşekkür ederim önerileriniz için ve yorum attığınız için fakat sanırım çekim ve kalite fazla önemli değil demişlerdi o yüzden içeriğe önem vermeye çalışmıştık :)

• komm4ndos K kullanıcısına yanıt
    bak kardeş sakın yanlış anlama..Çok başarılısın.. ben sadece fikir verdim..
  • Sıcaklık ölçüm tekniğin yanlış. Ekran kartı ve işlemci sıcaklıklarının max değerlerini görebilmek için oyuna girdikten sonra hw monitör veya benzeri bir sıcaklık ölçme programı açılır. Daha sonra aralıksız 1-2 saat oyun oynadıktan sonra oyunu kapatmadan masaüstüne dönülüp sıcaklıklara bakılır. Böyle yapmalıydın. İşlemciyi ben tulpar t5 v4.1'de 80'nin altında zor görürken abra'da daha düşük sıcaklıklar hiç gerçekçi değil. Dediğim gibi sıcaklık ölçerseniz işlemcinin 95 derecelere vurduğunu göreceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

Sıcaklık ölçüm tekniğin yanlış. Ekran kartı ve işlemci sıcaklıklarının max değerlerini görebilmek için oyuna girdikten sonra hw monitör veya benzeri bir sıcaklık ölçme programı açılır. Daha sonra aralıksız 1-2 saat oyun oynadıktan sonra oyunu kapatmadan masaüstüne dönülüp sıcaklıklara bakılır. Böyle yapmalıydın. İşlemciyi ben tulpar t5 v4.1'de 80'nin altında zor görürken abra'da daha düşük sıcaklıklar hiç gerçekçi değil. Dediğim gibi sıcaklık ölçerseniz işlemcinin 95 derecelere vurduğunu göreceksiniz.

Acemiliğimize verin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MONSTER ABRA A7 V13.2 17,3
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senden hiç beklemezdim bu kadar iyi bir tanıtım tebrik ederim. Resmen pc topladığıma pişman oldumArtık kardeşime Monster'dan bir bilgisayar alırım.
  • Yarisma suresi uzatilmis, umarim kazanirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nslookup kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.