Şimdi Ara

yartis d4d motor arıza lambası?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    toyota yaris 2007 model d4d mmt 82bin km de araç.
    bugün seyir halinde motor arıza lambası yandı. servis yolumun üstündeydi servise uğradım
    arızayı sildik dediler ama arıza sebebi motor beyninde dediler. tekrar yanarsa arıza ışığı beyni değiştiririz
    fiyatı 1.800tl. ışık yanmazsa bişey yok demektir dediler. eğer ışık yanarsada yola devam edersin bişey olmaz
    ama değiştirirsin motor beyninin kafan rahat olur denildi. motor beyni arızası sık olurmu yooo binde bir olurmuş denildi .
    sizler toyota kullanıcıları böyle bir sorunla karşılaştınızmı?
    servisten çıktıktan sonra yaklaşık 40km yol gittim arıza ışığı yanmadı. inşallah yanmaz 1.800iyi para
    birde aracın yakıtı bitince hep füllerim 570km gidebileceğini gösterir bu normalmıdır?
    bir sorudaha kasislerden geçerken gösterge ekranı sallanıyor yani resmen esniyor
    servise budurumu sordum yoğunuız bakıma gelince bakarız dediler. o dijital ekran sek sek sekiyor (kasislerde)
    vereceğiniz bilgiler için teşekürler...

• bugün 40km daha yol yaptım çok şükür arıza lambası yanmadı.
    göstergenin sallanmasına bir göz atayım dedim. göstergenin üstündeki
    pilastiği söktüm. dörtlü filaşörun düğmesinin olduğu pilastik bölümü söktüm
    sağdaki kemer uyarısı pasinger yazılı pilastiğide söktüm sonra ekrana ulaştım
    2 vidasını söktüm 2 soketini çıkartıp yerinden göstergeyi (ekranı) aldım
    ekranın altında ufak bir süngervar o süngere ilave kaucuk koydum
    yerlerine monte ettim. sonra gösterge ekranı sallanıyormu diye test sürüşü yaptım
    sonuç aynı gibi ama biraz iyileşme var
    japon arabaları yap boz gibi yeterki pilastik tırnakların hangi yöne çıkacağını tespit edin
    1 saatte arabanın iskeletini ortaya çıkarırsınız
    arka kapı höparlörleri çok güçsüz onlarada bir iyileştirme düşünuyorum jbl olabilir.
    haa ekranın arkasından 2 hava borusu geçiyor ek yerleri ağızlarında süngerler var
    soldaki hava borusu ağızları tam çakışmadığından ekranın arkasında bir miktar
    tozlanmalar olmuştu. yarisin eletrik aksamı (kabloları) kusursuzca yapılmış.

sizlerin hiç yorumu olmamış yaris kullanan yokmu?

• 2008 var bende 49.000 de sorunsuz.

yakıt kaynaklı olmasın sizin başınıza gelen, istasyonunuzu sorgulayın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: asbengu

2008 var bende 49.000 de sorunsuz.

yakıt kaynaklı olmasın sizin başınıza gelen, istasyonunuzu sorgulayın .

bende yakıttan şüpheleniyorum. bugünde 30km kadar yol yaptım sorun yok çok şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N KUL

bugün 40km daha yol yaptım çok şükür arıza lambası yanmadı.
    göstergenin sallanmasına bir göz atayım dedim. göstergenin üstündeki
    pilastiği söktüm. dörtlü filaşörun düğmesinin olduğu pilastik bölümü söktüm
    sağdaki kemer uyarısı pasinger yazılı pilastiğide söktüm sonra ekrana ulaştım
    2 vidasını söktüm 2 soketini çıkartıp yerinden göstergeyi (ekranı) aldım
    ekranın altında ufak bir süngervar o süngere ilave kaucuk koydum
    yerlerine monte ettim. sonra gösterge ekranı sallanıyormu diye test sürüşü yaptım
    sonuç aynı gibi ama biraz iyileşme var
    japon arabaları yap boz gibi yeterki pilastik tırnakların hangi yöne çıkacağını tespit edin
    1 saatte arabanın iskeletini ortaya çıkarırsınız
    arka kapı höparlörleri çok güçsüz onlarada bir iyileştirme düşünuyorum jbl olabilir.
    haa ekranın arkasından 2 hava borusu geçiyor ek yerleri ağızlarında süngerler var
    soldaki hava borusu ağızları tam çakışmadığından ekranın arkasında bir miktar
    tozlanmalar olmuştu. yarisin eletrik aksamı (kabloları) kusursuzca yapılmış.

sizlerin hiç yorumu olmamış yaris kullanan yokmu?

Merhaba,

İnsan yaşayınca meraklanıyor.Aynı sorunla bizde karşılaştık.Araç 2006 yaris 4d Arıza lambası yandı servise gittik söndürdüler.Birde yanarsa değişmesi lazım dediler.Fiyatı uçuk zaten onu geçiyorum.

Sonuç olarak bunca sene sonra hortlatıyorum ama sorun yaşadınız mı tekrar?Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHOSTKOVİCH -- 14 Temmuz 2015; 12:07:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.