Şimdi Ara

Yaş kaç ? Birikiminiz var mı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
1
Favori
14.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    13,000$

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meslek ne millet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanchez44 -- 29 Ocak 2020; 22:39:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

yaş 23 birikim 145bin tl. 16-19 yaş arasında internet sitemden yaptığım birikimin faizle son hali. hala üni kazanamadım keşke birikim değil de elimde bir diploma olsaydı
    hocam internet sitesi derken ? gelen hitlerden reklamlardan vs mi ?
  • 25 yaşındayım 2 senedir ortalamaya vurduğunuzda 3 k ile çalışıyorum . elde var 0.
  • Nerde bu fakirler ? Konuya hep kodamanlar uğramış ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

Nerde bu fakirler ? Konuya hep kodamanlar uğramış ...
    Kodaman değil,hepsi asgari ücretli
    Bu devirde 10 bin maaş alsan bile zor ev alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 24 hala üniversite öğrencisiyim. Bir yandan özel ders veriyorum. Gelen parayı geldiği gibi yiyorum. Birikim yapıp napcam? Torunlarıma, çocuklarıma rahat bir hayat bırakayım gibi dertlerim yok. Çalışıp kendileri kazansınlar hayatlarını.

Ha bi de devlete 25k borcum var

• yaş 18 birikim -27000.
    kyk. reşit olur olmaz borca batmak sadece bu ülkede olan bir şey galiba. hemen bu borcu kapatıp beyin göçü yapmak istiyorum.
  • Yaş 28. Birikim 0. Borç kyk.
    İşsizlik başa bela

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion3560

Kodaman değil,hepsi asgari ücretli
    Bu devirde 10 bin maaş alsan bile zor ev alırsın.

Alıntıları Göster
    Nasıl asgari ücretli bunlar hocam? Evler, arabalar, altınlar, dövizler saçılmış her yere
    Öğrenciler zaten henüz çalışma hayatına atılmadığı için normal olarak eksideler.

Diğer yandan ev, araba söylemi bile başlı başına fakirlik alameti.
    Çünkü bu ülkede çoğu yurdum insanının gelecek hayali namuslu insan evladı biri ile evlenmekle başlar. Başını sokacak bir ev ve ayağını yerden kesecek bir araba ile sona erer ...

• Yas 21 birikim 1000 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

Nasıl asgari ücretli bunlar hocam? Evler, arabalar, altınlar, dövizler saçılmış her yere
    Öğrenciler zaten henüz çalışma hayatına atılmadığı için normal olarak eksideler.

Diğer yandan ev, araba söylemi bile başlı başına fakirlik alameti.
    Çünkü bu ülkede çoğu yurdum insanının gelecek hayali namuslu insan evladı biri ile evlenmekle başlar. Başını sokacak bir ev ve ayağını yerden kesecek bir araba ile sona erer ...

Alıntıları Göster
    Hocam forumlar böyledir.reelde suratına tükürmeyeceğin insanlar burada etliye sütlüye karışmayarak elit insan görüntüsünde olurlar

Bırak 20 yaşındakileri,bu şartlarda 10 bin aylık maaş alsan 40 yaşında ancak rahata erersin.

• Yaş 27. 125.000 lira tutarında bir aracım var. Satsam 25.000 kredi gider. 100.000 elime kalır. 3 yılda olan bu. Ev aldım temelden, sonra kiraya verdim. Uğraşması zor geldi sattım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 30 200keeee birikimim var
  • Şubatta 30 olucam.Eğer birikim deniliyorsa ona 20.000₺ Motorsikletim var birkaç ay sonra borcu biticek.Bu araba alanlarda yatırıma giriyomuş bazı kişilere göre bana göre değil ama Araba motor her an başına birşey gelicek birşey bozulucak birşey bana göre bir yatırım aracı değil.Onu dışında malesef hiç yok.Birkaç ay sonra yaparım diyorum ama nefsim dio eminmisin Seneye Ps5 geliyor hoşşt kendine gel bakıyım yalancı seni diyor yani bu devirde birikim yapmam imkansız benim kapitalizm isteklerimiz arzularımız zevklerimiz hep engel oluyor bize.Kendi kendimi çok denedim 30 yaşına geldin koca adam oldun daha hayla ps derdindesin diede olmuyor be hocam işte kalbim müsade etmiyor ne yapıyim.🤣

• Yaş 21
    Redmi note 7 telefonum var sadece

• 23 yaşındayım, 1.5 yıllık evliyim. çok şükür kendime yeten yeni model otomatik aracım var, borcum harcım sadece evlilikten kalan az bi tutar.
    myo üni okudum, 4 senedir kurumsal bi firmada çalışıyorum, evliliğimi, bedelli askerliğimi, aracımı bu 4 senede kendim ve eşimle birlikte yaptım.
    birikimim yok ancak bu sürede bunları yapabildim aile desteği olmadan
  • 4 yıldır çalışıyorum. 240bin(hepsi nakit değil) civarı birikimim var
  • olum sallayıp durmayın

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.