Şimdi Ara

Yaş kaç ? Birikiminiz var mı ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
1
Favori
14.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27 Yaşındayım
    Fotoğraf ve video işi yapıyorum :)
    Bi evim var
    Nakit bi 200k 300k arası bişiler bi mini jcw arabam var bide motorum var dicem ama küfür yicem :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav kardeşim herkes mi zengin burada ben anlamadım

ya millet sağlam sallıyo ya da ben millete göre baya fakirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Elk.de

Tevekkül ederek muhterem

Mal-mülk Allah’ındır

Selam ve dua ile

Alıntıları Göster
    Allah Allah tevekkül zengin ediyorsa dinsizler niye zengin acaba.
    Trolsün diye hatırlıyorum seni, tevekkül onadır Allaha değil...

• Yaş 32. 2 evim var. Hanımında 1 evi var. Mimarız. Aslında araba fiyatları da uçmuş mokkax im var 2019 model oda yatırım artık. Aileden kalan birşey henüz yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaş 43 oldu cebimde 20 lira falan vardir heralde deevlete 10bine yakin cezadir ssk dir borcum var hic bi birikimim yok burdaki msj atan arkadaslar genelde gencler oluyor onlara tavsiyem zaman o kadar cabuk geciyorki inanin 25 ile 35 yas arasinda ne yaptim hatirlamiyorum nerdeydim zamani cok iyi degerlendirin bes e yatirim yapmistim onuda cekip kredi kartini kapattim bi tavsiyede kredi karti olaylarina falan bulasmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Allah Allah tevekkül zengin ediyorsa dinsizler niye zengin acaba.
    Trolsün diye hatırlıyorum seni, tevekkül onadır Allaha değil...

Alıntıları Göster
    Hiçbir zengin dinsiz değildir bunu unutma.

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 95'li arkadaş 23 yaşında anladım hocam.
    Yaş kaç ? Birikiminiz var mı ?

• Yaş 31 para yok,borç yok (10bin tl lik gss saymazsak) mal mülkte yok(değersiz tarlalar var) zaten engelliyim doğal olarak işsizim ama devlet memuruna sorsan ülkede benden zengini yok.
  • herkes zenginmiş ya ben de sizi benim gibi gariban anadolu çocuğu sanırdım ben fakirlikten kazandığım okulu okuyamayınca 1 kişi bile yardım etmedi ama olsun
  • yaş 20, kyk borcum olcak okul bitince
  • neden stalklama gereği duydun ki sitemi falan bulup heves mi edecektin öm atsaydın keşke. aynı şeyi yazmışım 4 yıldır site youtube gelirim falan hiçbiri yok rahat ol hocam.
  • yaş 30 -22.000 küsür birikimim var

evlenmeyin

edit: yorumları okudum, sanırım forumun en fakiri benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esek_Berberi -- 30 Ocak 2020; 14:49:13 >
  • Birikimin ile ilgili bir yorum yaptım mi? Yoksa ben mi göremedim. Kazandığın para ile ilgili bir laf söylemedim. 4 yıldır kazanmıyormuşsun inşallah kazanırsın.

• yaş 13

2 araba var fazlası değil
  • Yaş 19 30k birikim.

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    sene 2008 'de kazandım üni'yi pederin durumu kötü.. dedim gitmim memlekette 2 yıllık okurum.. "sen oku ben çeketimi" satarım dedi.. neyse o gazla gittik..
    kalacak yer bulamadım her pansiyon pahalı devlet yurdu yok.. fabrikaların arasında müstakil bir evin bodrum katında kaldım ilk sene..
    ilk 3-4 ay peder 200-300 para gönderdi allah var burs ile bir şekilde idare ettim.. daha sonra peder para göndermeyi kesti, daha doğrusu gönderemedi..
    15 tatilde 20 gün boyunca günde sadece yarım yumurtalı tost yedim oda veresiye 60 tl ye yakın borç birikmişti adama; peder 100 gönderince gidip kapattım..
    baktım olacak gibi değil çevre vasıtası ile bir kahvede garson olarak başladım, benim işler değişti çevrem genişledi bir anda.. karnım doyuyor, elime 3-5 kuruş geçiyordu..

sonraki 4 yıl boyunca; başka bir kahvede, bayramda kasapta, mermer fabrikasında, pancar tarlasında, ve düğünde garsonluk yaptım..
    pazarlarda dahil boş günüm yoktu... 4 yıllık üniyi 5,5 yılda bitirdim.. ama nasıl bitirdim gel bana sor üni okudum diyemiyorum çünkü

Ne bileyim bazen suyun akışına karşı durmak gerekiyor..

• 6 bin tllik yol bisikleti + imzadaki sistem + nakit 75 bin tl + honda civic 2018

• quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW

yav kardeşim herkes mi zengin burada ben anlamadım

ya millet sağlam sallıyo ya da ben millete göre baya fakirim

Sorma bilader ya . Ekonomik kriz hak getire baksan aynı kişiler geçinemiyoz diye yaygara yapar başka yerlerde.

• Yaş 20 birkaç tane semt sahibiyim monopolyden. Ayrıca arabamda var halıda yavaşlıyor ama olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.