Şimdi Ara

Yaş kaç ? Bu sene ne yapacaksınız ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
4
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • syntaxerroroccurred S kullanıcısına yanıt
    Ss at bakalim bu kadar kendine guveniyorsun
    He bendede rolys royce var hee ghost modeli bide

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumları okudum da 3 yaşındayım . 81 dil biliyorum . Arabam Bmw i8 baba parası değil.

kesinlikle gerçektir ego basmaya çalışmıyorum saksı mıyım ben neden ego basayım burada o kadar vasıfsız mıyım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 22, üniversiteden yeni mezun oldum. Askerlik veya memurluk için şansımı deniyorum.

Hakkımızda hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Yaş 22, üniversiteden yeni mezun oldum. Askerlik veya memurluk için şansımı deniyorum.

Hakkımızda hayırlısı.
    Bölüm neydi hocam

• Yaş 21.Diş hekimliğinde stajım başlayacak endişeliyim epey

• quote:

Orijinalden alıntı: Mastermind33

Bölüm neydi hocam

Alıntıları Göster
    Turizm ve Seyahat Hizmetleri
  • Yaş 18.Üni sınavında kötü puan yaptım.Dershaneye yazıldım bir sene daha devam edicem.Bu esnada önceden staj yaptığım yere gideceğim haftada 2-3 gün.(Bilişim-elektrik üzerine).Ve haftada 1 gün piyano kursum var.

Yani dershane-staj-müzik üçlüsünü bir arada götüreceğim.Tek korkum var o da derslere fazla vakit ayıramam diye düşünüyorum bazen.Ama sorun olmaz gibi.Daha sınava 10 ay var sonuçta.Her türlü yapılır.
  • Güzel konuymuş bu devam ettirelim bakalım.
    Yaş 23 bu yıl üni son. Kafam allak bullak. Askerlik mi, iş mi, kpss mi bilmiyorum. Tanrının benim hakkında iyi planları olduğunu zannetmiyorum.
  • Yas 12 lise sinavinda derece yapmak icin derslere basladim!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 20 liseden sonra okumadik bu sene okucaz hemde araba parası biriktircez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

36 / 8 ağustosta yıllık izine çıkıp İzmir Haliç Park Otelde kız arkadaşımla tatil yapıcam.

Sonra muhtemelen yıllık izin bitene kadar evde ertelediğim işlerle uğraşır yada bilgisayar başında arkadaşlarla takılırım.
    Ben kızın abisiyim aha şimdi bittin sen

• quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

yas 25, yeniden uniye baslayacagım
    bende 23de başlayacağım hiç üni tecrübem olmadığı için soruyorum sınıfta bu yaşta çok kişi oluyor mu ? bu yaştakiler garipseniyor mu sürekli niye geç başladın soruları duymak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afacanlouiee

bende 23de başlayacağım hiç üni tecrübem olmadığı için soruyorum sınıfta bu yaşta çok kişi oluyor mu ? bu yaştakiler garipseniyor mu sürekli niye geç başladın soruları duymak istemiyorum.

Alıntıları Göster
    ilk üniversitemde baya +25 insan vardı. en basitinden ben 18 iken ev arkadasım 25 yasındaydı. Hiç sorun veya surekli soru soruldugunu görmedim. Hatta ortak ders aldıgımız amcalar vardı 55+ gerci bir kacı kalp krizi vs. gecirip olmustu ama genellikle normalde hersey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brotha

Ben kızın abisiyim aha şimdi bittin sen

Alıntıları Göster
    :) Bütün ailesini tanıyorum zaten. Bilinen bir abisi yok. Annesi ile aram gayet iyi zaten.
  • Yaş 23. Lisans mezunuyum KPSS puanım sınırda mülakatı bekliyorum. Geçemezsem tekrar ona hazırlanacağım. 2. Üniversiteye kayıt yaptım ve 30unda ALESe gireceğim.

• yaş 23 özel bi hastanede radyoloji tek. olarak çalışıyorum, önlisans kpssye hazırlanıyorum ama asıl hedef (nasıl olacaksa artık) yurtdışına kapağı atabilmek.
  • mesailer harici 2k
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osvajac

mesailer harici 2k
    Allah kolaylık versin dostum buyuksehirde zor yeter o para

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.