Şimdi Ara

Yaş kaç ? Bu sene ne yapacaksınız ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
4
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yas 31 , maaş dolgun. Kışın kayak yazın tatil. Babamız fabrikatör değil ama yine de hayat bize güzel. Bu yıl da yaşamaya devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    Yetmiyo zaten sozde kalifiye elemaniz 3 kurus parayı zorla veriyolar, bi sekilde kurtarmam lazim paçayı bu yıl inş.

• Yas 24 makina muhendisliginden yeni mezunum.1 gunle bedelliyi kacirdim. Tecili bozdurdum kasimda askerim muhtemelen. Donunce de iş falan ararim su an piyasa cok kotu, durgun iş bulmak zor

• yaş 27,polis oldum,araba aldım,nişanlandım,evlilik hazırlığı yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 16 Eylül 2018; 12:40:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osvajac

Yetmiyo zaten sozde kalifiye elemaniz 3 kurus parayı zorla veriyolar, bi sekilde kurtarmam lazim paçayı bu yıl inş.
    Devlette kaç olacak ki

• quote:

Orijinalden alıntı: IsO6

Yas 24 makina muhendisliginden yeni mezunum.1 gunle bedelliyi kacirdim. Tecili bozdurdum kasimda askerim muhtemelen. Donunce de iş falan ararim su an piyasa cok kotu, durgun iş bulmak zor
    Benim arkadaş ocaktan beri çalışıyor makina mühendisi ama okulu 1. Bitirdi dokuz Eylül belki o yüzden hemen bulmustur

• Yas 23

Hem calismaya hem okumaya devam. 20 günlüğüne izne ayrılmıştım bugun 15.30da ucaga binip eskisehire dönüyorum tekrardan. Yarin işbaşı yapicam haftaya da okulum basliyor. Normalde mezun olmam gerekiyordu ama okulu uzattim. 1 sene + yaz okuluna bitecek insallah aldigim derslerin hepsini verirsem. Sonrasi mechul. Bakicaz artik

• quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Yas 23

Hem calismaya hem okumaya devam. 20 günlüğüne izne ayrılmıştım bugun 15.30da ucaga binip eskisehire dönüyorum tekrardan. Yarin işbaşı yapicam haftaya da okulum basliyor. Normalde mezun olmam gerekiyordu ama okulu uzattim. 1 sene + yaz okuluna bitecek insallah aldigim derslerin hepsini verirsem. Sonrasi mechul. Bakicaz artik
    eskisehirde nerde calisiyon hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Yas 23

Meslek ve bölüm ne hocam

3250 3500'e kadar çıkıyo özelde çalıştığından daha az emekle, en azından devlet güvencesi var meslek iyi ancak mezun çok olduğu için 0'dan adam yetiştirmek daha mantıklı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osvajac

3250 3500'e kadar çıkıyo özelde çalıştığından daha az emekle, en azından devlet güvencesi var meslek iyi ancak mezun çok olduğu için 0'dan adam yetiştirmek daha mantıklı geliyor.
    Meslek iyi derken ne demek istedin

• Yaş 22 üniversitede son senem. Bu seneki planlarım üniversiteyi güzelce bitirmek, spora başlayıp 1 yıl devam ettirmek, part-time olarak çalışmak ve arada memlekete gidip vakit geçirmek. Daha sonra da askerlik olabilir.
  • Yaş 19 . Tıp fakültesi 2. Sınıfa başladım . Spora tam gaz devam edip 80 kiloya çıkmayı hedefliyorum . Uzak mesafe ilişkisi sürdürüyorum . Bundan mütevettlit spor , ders , arkadaşlık , kendi hobilerim gibi konularda bazı sıkıntılar yaşıyabiliyorum . Yani hayatım düzensiz . Şu ara bana tek eşlik eden şey bir viski ve sigara . Umarım düzensizliğimin içinde güzel bir düzen kurabilirim . Kurma konusunda güzel adımlar var ama kafsm yorgun . Rahat yaşayamıyorum yani . Sürekli düşünmem gerekiyor . Derslere şöyle baksam , şu boşlukta gitsem , şunu eksem , bu ders nasıl yetişcek , haftada 5 gün sporu sok tabii beslenme ve uyku düzeni de önemli ama olmuyor işte . 2 karpuz bir koltuğa sığmaz atasözünü dibime kadar yaşıyorum . Hiçbir şeyden de vazgeçemiyorum . Ama bu ara arkadaşlık ilişkilerinden ve sosyallikten aşırı soğudum . Ayrıca kimseye açamadığım kendi içsel benliğimi ikiye bölen aptalca bir şey de yaptım . Bunun düşüncesiyle ordan oraya savruluyorum . Depresyondayım anlayacağınız .

Tüm çıkmazda olan dostlarıma güzeş bir çıkış yolu , mutsuz olan arkadaşlara güzel mutluluklar diliyorum . İnşallah herkes hedeflerini ve isteklerini gerçekleştirir .

Konu sahibine az da olsa dertleşme imkanı tanıdığı için teşekkür ederim . İyi geldi .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Sağlık sektörü ve işimi seviyorum ama eldeki imkânlar kısıtlı.

• SHADOW kullanıcısına yanıt
    Hatir kahvesi var universite caddesi uzerinde. Orda baristayim.

Baristayim yaklasik 3 senedir full time çalışıyorum haftada 60 saat. Uluslararası ilişkiler öğrencisiyim.

• Yaş 23. Sağlık Bakanlığını bekliyorum. Umarım mesleğime bu sene başlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyC -- 16 Eylül 2018; 18:1:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyC

Yaş 23. Sağlık Bakanlığını bekliyorum. Umarım mesleğime bu sene başlayacağım.
    Meslek nedir

• Hemşireyim hocam.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.