Şimdi Ara

Yaş kaç ? Bu sene ne yapacaksınız ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
4
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Okula ve dile biraz ilgi alaka, motor için para biriktirmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Yas 23

Hem calismaya hem okumaya devam. 20 günlüğüne izne ayrılmıştım bugun 15.30da ucaga binip eskisehire dönüyorum tekrardan. Yarin işbaşı yapicam haftaya da okulum basliyor. Normalde mezun olmam gerekiyordu ama okulu uzattim. 1 sene + yaz okuluna bitecek insallah aldigim derslerin hepsini verirsem. Sonrasi mechul. Bakicaz artik
    Vay hocam seni görmek şaşırttı. Profil fotonu değiştirmişsin tanıyamadım. Kpss falan düşünüyor musun yoksa direk askerliği aradan çıkarıp iş mi bakıcaksın? Mezun olunca baristalığa devam etmezsin diye düşünüyorum.
  • 40 oturcam.
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ne yapacağımı bende bilmiyorum. Okul bittikten sonra direkt askere gitmeye karar verirsem, ki çok yüksek ihtimal öyle olur, uzun dönem giderim. Kısa dönem yapıp gelmektense uzun dönem yaparım en azından maaş alırım askerden dönüşte elimde biraz birikmiş param olur. Özel sektörde çalışmayı tercih ederim tabiki ama kimse beni beklemiyor mezun olsun da gelsin diye. Kpss'ye kasıp memur olmaya da çalışabilirim. Hiçbiri olmazsa polisliği denerim. Baba mesleği zaten. Önce okulu bi bitireyim de sonrasına bakıcam artık. Cafede beraber çalıştığım 2 arkadaşım var ikiside anadolu üni işletme mezunu biri 2,80le bitirdi diğeri 2,60la. İkiside iş arıyor ama bulamıyor. Ve hala aynı cafede çalışmaya devam ediyoruz. Arada muhabbeti geçiyor bana laf sokuyorlar tembel olmasaydın da bitirseydin okulunu diye. Bende onlara diyorum siz bitirdiniz de noldu sanki aynı cafede çalışıyoruz hala diye.

Starbucks tarzı kurumsal şirketlerde ya da çok ünlü çok bilinen efsane mekanlarda baristalık yapmadığın sürece alacağın para asgari ücret olur. Ben değirmen dönsün diye baristalığa başladım ama mezun olduktan sonra tabiki devam etmeyi düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 16 Eylül 2018; 23:45:21 >

• 23

okumaya devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben de mezun olucam bu sene. Aklımda yds'ye girme dışında hiçbir plan yok. Zamanında bölümle ilgili kitap önerileri yapardık bu sitede. Son sınıfa gelince bölüm de umrunda olmuyor. Staj falan da yapmadım özel de çalışmak istemiyorum diye ama diğer tarafı da hayrı alamet değil. Bakalım ne gösterecek hayat bize.
  • Yaş 20 geçen sene bıraktığım mühendisliğe devam etcem köpek gib ortalama kasıp yatay geçişle o salak şehir ve çevremdem mal insanlardan kurtulacağım.

Gitara başladım güzel bir gitar almayı düşünüyorum.

Bol bol pubg oynarım gibime geliyor

Bakalım seneye uplarım

• Yaş 19. Geçen sene üniversiteden konuştuğum kıza açılacağım . Motor almak yerıne ayda 1500tl kenara atmaya çalışıcam araba almak için. Belki bir işe girebilirim pek sanmıyorum ama.. Ev tuttum içip yiyip sıçıp eğlenicem ınsallah bu sene guzel geçecek
  • Yaş 23. Üniversiteden mezun oldum. İkinci ayda kendi işimde çalışıyorum. Allah bereket versin

• Yaş 23. Üniversitede son seneye giriyorum. 2. yabancı dil için kursa başlamayı ve eş zamanlı olarak sürücü kursuna başvurmayı düşünüyorum. Yarıyıl tatilinde staj bulabilirsem staj yapacağım. Mezun olunca da askere falan giderim herhalde. Sonrası meçhul.
  • 22 yaşındayım. Hemşirelik 2. Sınıfa başlayacağım ayrıca spora da başlamayı düşünüyorum. Salon araştırıyorum. Uzun zamandan sonra garip olacak ama mutlu hissediyorum. Derslerden boş zaman kalırsa izmiri turlarım.

• Yaş 22. Bu sene sınıfı rahat rahat geçmek istiyorum. Kendime herhangi bir alanda bir şeyler katabilirsem de iyi olur.

• Bu ne forum ergen dolu arkadaş. La yok mu hiç 30-40 yaş arası konu dışı üyesi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 20 derslerime yoğunlaşacağım bir de müzik projelerim var amatör bir şekilde ilerliyoruz bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Alegra

21, üniversite tercihi yapsam mı bilemiyorum, hafta başında de factoda çalışmaya başlayacağım

De facto da çalışmak nasıl hocam? Önerir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Bu ne forum ergen dolu arkadaş. La yok mu hiç 30-40 yaş arası konu dışı üyesi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Alıntıları Göster
    Gardaşım

• Ağustoş başından bu zamana baktığımızda arada güzel şeyler olsa da genel olarak tatsız bir 7 aydı.

Bedelli askerlik de beklediğim gibi gelmedi. Yazın tecili bozup askere gideceğim. 6 ay boşu boşuna gidecek ömrümden.

Şu önüme baktığımda en az 1 sene sıfır güzellik olacakmış gibi geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.