Şimdi Ara

Yaşadığınız en büyük fiziksel acı (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
28
Favori
26.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Yaşadığınız en büyük fiziksel acı

Ameliyat olmuştum. İçerde biriken kanı suyu bu drenler ile çekiyorlardı. Drenlerin cıkacagı gün. o nasıl bir acı,ağrıdır anlatılmaz yaşanır o borular içimde bildigin zigzag çizmiş çekiyor çekiyor bitmiyor isanki içimdeki tüm organlar cıkıyor gibi olmuştu

Şunu bir tek yaşayan bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Küçükken sepetli motor çarpmıştı yerde baya sürüklenmiştim.
    Yataklar üstüme devrilmişti kurtulmak için baya zorlamıştım kendimi. Acıdan bayılmışım, akciğerlerim kan toplamış.
    Koluma kaynar su dökülmüştü. O yanık deri kaldırılırken yaşadığım acının tarifi imkansız.
    Koşarken ayağıma çivi girdi. Yaklaşık 2 cm içerideydi. Anlık bir şok yaşatıyor insana.
    Bisiklet sürerken asfaltta birkaç metre sürüklenmiştim. Dirseklerimin üstünde kaydığımdan deriyi yerde bırakmıştım.

• Yediğim yemeğin içinden taş çıkması ama asıl sıkıntı ise çürük dişimin üzerine gelmesi ve onu o şekilde ısırmam. Yemin ederim tokmak ile kafama vurmuşlar gibi oldum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim annemin dikiş için kullandığı iğneyi 90 derecelik dik açıyla halıya batırmış bende görmedim birşeyle meşguldüm yerde birşey yapıyordum elimi hızlıca halıya atmamla iğnenin elimin ortasından elimin içine girmesi bir oldu. İğne elimdeki kemiğe çarptıydı yoksa yukarısındanda çıkardı. Çok acımıştı iğneyi çıkartırken de çok acıttıydı anlatamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramazan bayramı idi galiba.. torpilin ipi kısaymış fitili yakmamla beraber elimin içinde patlaması ve avucumun içinin tamamen yanık ve ezik olması ama çok şükür bi iz kalmadı o acı çok başkaydı
  • Mesela en yenisi olarak suan sebepsiz yere bacaklarimin agrimasi uyuyamiyorum :(

• Tırnak batması ameliyatı olurken sağ ayak baş parmağımın uç kısmına sağ sol ve tam tırnak altı ortadan vurulmak suretiyle yapılan lokal anestizi doktora ananı seveyim diye küfür ettirmişti. Hele ki tırnağın battığı sol köşeye tam iltahapın içine doğru iğneyi sapladığında aklım çıkmıştı. Fotoğrafı vardı ama kayboldu bir türlü bulamadım
  • Böbrek taşı düşürmek. Fazla söze gerek duymuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: strato026

Kulak iltihabı çok fena birşey.

Baş ağrıları çoktu eskiden ağrıdan kafamı duvarlara yerlere vururdum şimdi geçti çok şükür.

Diş ağrıları fena.

Tırnak acıları vsvsvs

Oramı buramı yarınca pek acımıyor diz kapağımı yarmıştım etini kolonya falan döküp sarmıştık o kadar

Hocam dış kulak yolumuydu ? Nasıl kurtulduğunuzu söyleyin lütfen yıllardır çekiyorum bir türlü çare bulamadı doktorlar

• Gomulu 20'lik dis agrisi. Anlayamazsiniz

• ++İlk okul 5 falandi arkadaslar ile su savaşı yaparken düşüp sağ bileğini girdim devenin hörgücü gibi olmuştu 2 kemikte 2 yerden kırılmıştı. 17 ağustos depreminde alcimin üzerine dolap düşmüş ve tekrar kirilmisti.

++ güvercin beslerken 5 metreden kafa üstü düştum bayilmisim arkadaismda beni izliyordu. O beni çeşmenin altına sokmuş bahçede atıldım fakat kan kusuyordum. Hastanede tomogrofide uyumusum 1 gece komada kalmisim beyin zedelenmesi diye :)

++ kavgada Burnum kırıldı daha sonra ameliyat safhaları falan

++ paten ile rampada kayarken sol kolu kirdim

++ bide ufakken bayır aşağı bisileltle arka kaldırıp on teker üzerinde giderdik kızları görünce bi asildim frene havada en az 2 takla atmıştır.

Aklıma gelirse daha yazarim

• Burnuma basket topu gelmesi sonucu burnumun kırılması ve akabinde lokal anestezi ile ameliyat edilmem.

• Benim fazla yokta 3 arkadas bisikletle geziyorduk . Sonra bir arkadasin zinciri atti bana yapar misin dedi . Ben de senin elin yok mu dedim . Kufurlesiyorduk sonra diger arkadas tamam ben yaparim dedi . Zinciri yapti elini cekmeden diger arkadas bisikleti harekete gecirdi ve arkadasin parmagi koptu . O an soka girdik . 50m uzaktan Saglik ocagindan doktor cagirdik . Hastaneye kaldirildi ama parmagi kurtaramadik . O gun benim parmagimda kopabilirdi .
    2 gun once 5 yil aradan sonra gorustuk. Tokalasurken parmaginin yoklugunu hissettim icim acidi .

Benimkisi ise parklarda bisiklet mekanizmasi olur
    . Orda bisiklet surerken bir anda popom kaydi ve malum yer demire dustu . O an 30 dk yerden kalkmadim . Patladi sandim . Kontrollere gittim . Kisir degilmisim cok sukur uretkenlik devam ediyor :)

• Ayak bileğim kırılmıştı. Yerde 15 dk kadar kıvrandığımı hatırlıyorum. En büyük acım buydu heralde.
  • Daha bu pazartesi izmir alsancak dis hastanesine gittim.

Aptal doktor iltihap apseli dişi çekti. Aman allahım o nasıl bi acıdır. Apseli oldugu icin tam olarak uyuşmadigi icin 5 dk boyunca dişi sağa sola cevirip durdu. O kadar cok aci cektim ki bi an bayıldım sandim. Gözlerime perde indi resmen

• Kafamı yarmıştım bir kere ama onunda hiç acıdığını hatırlamıyorum hatta kan aktıktan sonra farkedip gitmiştik çocuktum daha.

• Ayak tirnagimin altindaki deriden dikis almalari (uyusturmadan)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böbrek taşı düşürmek... Allah düşmanıma vermesin. Bedenime testere vurmak isteseler yok demezdim o acıya çözüm olarak...

• 15m yüksekten kafa üstü düşmek, dik merdivenlerden yuvarlanmak. Ha birde sünnet var tabi o iğneler aklıma geldikçe acı hissederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow VI -- 17 Nisan 2015; 12:16:22 >
  • 10 15 metrelik merdivenden bisikletle inmeye calismisdim, indimde aslinda ama baya bi hizliydim onume fayton cikti arka fren islemiyordu bende faytona girmek yerine on freni sıkmısdım. Tabi takla attim o hizla karnim direksiyona gelmisdi her nefes cok fena aci cekiyordum. Birkacgun surdu o aci, suan aklima gelen bu.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.