Şimdi Ara

Yaşadığınız en büyük fiziksel acı (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
702
Cevap
28
Favori
26.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1342

Konu dısı halkı yasadiginiz en buyuk aci neydi ?
    Benimki 6 yasindayken dayimin surdugu bisikletin jantina bilegimin sikismasi sonrasi derimin kopmasiydi mesela :((

Hocam bu nasıl tesadüf bilmiyorum ama benim de başıma geldi. 6-7 yaşlarındaydım bisikletle eve geliyorduk dayım sürüyordu ben arkadaydım. Ayağım sıkıştı sol ayağımın derisi komple soyuldu hala izi var en az 17 sene oldu hala geçmedi. Bir de ayağım sıkıştıktan sonra dayım ayağımın sıkıştığını anlamayıp bisiklet gitmiyor diye pedala yüklenince daha da kötü oldu. Hala hatırlıyorum böyle bir acı yok yani.
  • Hayatımda yaşadığım iki büyük acı var kıyaslayamıyorum o yüzden ikisini de yaziyim;

1. Dişi kolay uyuşan birisi değilim o yüzden doktor klasik iğne değil de böyle silah gibi bişeyle uyuştururdu dişimi çok acıtırdı o silah. İşte tam yirmilik dişlerim çıkarken o damağa iltihap birikir, dokununca bile acır ya oraya o silahla iğne yapmıştı. Akşama kadar ağlamıştım ölüyorum zannetmiştim ve o günden beri birdaha dişçiye gitmedim.

2. Yaşayan bilir denilen böbrek taşı ağrısı. Gerçi benimki taş değil kumdu ve sadece 1 kez başıma geldi ama o gün ölmek için o kadar dua etmiştim ki. Gerçekten dayanılıcak bir acı değil.

Bu iki olaydan sonra kafamda tanrıyı sorgulamıştım, normal bi varlık birşey yaratıp sonra ona acı çektirmez demiştim. Neyse artık düşünmek bile istemiyorum bu iki olayı
  • Ağız damağıma 2 tane iğne vurulması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam ve annemin arası açılmıştı. Babam eve ne geliyor ne para gönderiyordu. Anneme Sıcak nohut kaynattırıp onu mezecilere , birahanelere satıyordum. Eski bir bisikletim vardı selesi yoktu .. Sele yerine eski kıyafet yırtıklarından bir top yaptım. Yaz ayı olduğundan şort takılıyorum. Sele olmayınca apiş aram bisiklet süre süre pişti.
    Anneme de üzülmesin diye söylemedim çünkü pazar harçlığı şu bu bildiğin abimle ev sıcak nohuttan ev geçindiriyoruz.. Kadıncağıza acıdım söylemedim. 6 saat sürekli git gel git gel bisiklet üstünde.. Pişik oldu yara.. Ayıptır söylemesi yumurtalıklarımdan popoma kadar yara.. Okula bir gittim penguen gibi yürüyorum.. Tuvalette merak ettim bir baktım yumurtalıklarıma kadar mosmor ve iltihaplı yara.. Tam 1 ay çektim acısı tam 1 ay yatarken bacaklarımın arasına yastık koyuyordum. bisikleti ayağa kalkık sürüyordum.

Sonuç o acı babamın gitmesinin yanında bir hiç fakat allah kimseye yataşmasın sürekli içinizi kavuracak diş ağrısından beter.. Yolda yürürken bir anda kaldırıma çıkıyorum acıdan ağlıyorum..

• Anasınıfında kaydıraktan kayarken montun ucundaki plastiğin kaydırağa takılıp kaydıktan sonra fırlayıp gözüme çarpması (sağ gözüm net göremez.)

2.sınıfta tuğla kırmaca oynarken arkadaşın elime iri bir taş atması sonucu orta parmağımın ucunun kopması

5.sınıfta şişeyle futbol oynarken takılıp bileğini kırmam

Patenle yokuş aşşağı hızlıca inerken taşa takılıp 2 dizimi yaralamam 1 hafta sargılı gezmiştim

• Kolum kırılmıştı doktor evire çevire kart kurt oturtmaya çalışıyorlardı duyduğum en büyük fiziksel acım bu herhalde gözümde yaş bitmişti

• 8 yaşımdaydım evin balkonunda oynuyordum 4 kattan aşağı düştüm sol dirseğimin tam üzerine kemik 2 ye ayrılmıştı çok acımıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben değil ama bi kaç saat önce kardeşim karnı ağrıyor diye neredeyse ağlayacaktı, acile götürdük apandist çıktı. ameliyata alacaklar.
  • Askerde Asırı ateşi olana Nova c vit diye bi iğne yaparlar. Kictan yaptıran bilir öyle bir acısı vardirki benden önce yaptıran üç askerin ağlayarak odadan çıkmasından felaketi geldiğini anladım gurur meselesi yaptım aglamiyicam diye insan kendini sıktıkca daha beter oluyor.

Onun dışında basıma baya bela acmisligim var

Acı sırasına göre siralarsak

Nova c vit iğne

İki kişilik bisikletle arka tekerlege ayağımın sıkışması sonucu yokuş aşağı beton üstüne cakilma

Köyde tarlada son sürat bisikletle yokuş aşağı giderken otun içinde görünmeyen kanala tekerleğin girmesi ve yaklaşık 3-4 metre uçarak kayanın üstüne boyun üstü düşme yanımdaki köylü çocuk şoka girmişti nasıl oldu ölmedim diye

Kolumun kırılması doktor yerine cikikciya goturulmem ilaçsız ağrı Kesici siz kol kirigi

Kafatası kırığı

Sol işaret parmağının çimento makinesine sıkışması ve tırnağı söküp atması

Sağ işaret parmağımın iki büyük kaya parçasını kaldırırken arasında kalması ve tırnağın zamanla düşmesi kökten çıkmasından daha çok acıtır

Çocukken sokakta kayarken son sürat eskiden İstanbul da ekmek dağıtan arabaları bilenler bilir o arka kasaya son sürat kayarken kafa atmak
    Sonrasına hatırlamıyorum hala

Tabi eskiden şimdiki gibi internet oyun vs yoktu tek oyun alanı sokakti :)

• Dhdeki herkeste tirnak batmasi varmis

• Aft acısı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akrep sokması
    dizimi çatlatmam
    çok hızlı giden arabadan atlamam

• 10 yaşındayken küçük parmağımın tırnağı parçalanmıştı BİSİKLETLE ÇÖP KUTUSUNA GİRDİYDİM çünkü

• Köprücük kemiğimin ve ayak bileğimin kırılması.

• Fermuara sıkışması..
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Valla cok kirik cikik gecirdim.disim kirildi kasim acildi goz kapagima civi girdi ustten cikti araba carpti yarik cizik haddi hesabi yok kavga dovus vs. Tek aciyi unutamam birincisi sol kolum dirsekden cikmis ve dirsekten hemen sonra 2 kemik var o iki kemik parcali kirilmis ilkokul 3 gidiyorum o zaman sene 99-98 falan hastaneler hasat o zaman baya kotuydu beni sedyeye bagladilar 3 tane kayis ile bacak bel kol seklinde yatiyorum 3 doktor geldi babami disari cikardilar o kirik kolu 3 kisi tutup cekmislerdi cikik oturunca alciya almislardi ulan o aciyi unutamam hastane ayaga kalkmisti

Ikincisi ise 1 kattan kafamin arkasi ustune dustum kafa tasim catlamisti cam kirigi gibi izler vardi rontgende kafami oynatamiyordum o aci agir bir aciydi ole kesik gibi bir aci degil

Numunede doktor ile knk olmustuk artik genemi sen diyordu

6 tane kirik gecirdim bu ikisi en pisi
    1 araba carpti
    4-5 kere kafam yarildi
    kasim acildi cam kesmisti
    goz kapagima civi girdi
    Daha cok var ama inanin hatirlamadim he birde basket oynarken orta parmaga topun gelmesi oda cok can yakiyor

Mustafa Pektemek ile akrabalık var mı?

• Siz hic dis teli acısı cektiniz mi

Yine ayni discinin o kadar aciyi çektirdigi yetmiyo gibi her randevuda yeni bi aci .

Bunlarında arasinda en aci vereni 2 onceki randevuydu. Aldi eline penseye benzer biseyi ( tabi bunun cok sekilli bi adı pense dediğime bakmayin ) sol alt en arkadaki dişi sıktı ve döndürdü mm lik bir oynamada olsa ben oyle aci görmedim aci yüzünden kendimi sıktım gözumden yas akti :((

Burdan cok sevdiğim Ortodontistim Banu ablami saygiyla anıyorum

• Benimde kuyruk sokumu kemiği uzaması vardı bir aralar. Arkadaşlarla kahvaltı yapmak için bir cafede oturuyorduk. Ben koltuğa yayılarak oturdum ve tam o kısıma sinirler denk geldi. O acıyla öyle bir sıçradım ki arkadaşlar arı soktu sandılar. çok canım yanmıştı. Tedavi olmadım tam 3 ay acısını çektim. şu anda hiç bir sorun yok. Bir de yirmilik dişlerin damaktan çıkarken o damağı yarması çok fena birşey. Hayatımda öyle bir acı hıssetmemlştim. çok şükür yirmilikler çıktı sorunsuz. Birde lısedeyken salıncaktan atlamıştım aralık ayındadiz kapağım yarılmıştı kemik gözüküyordu. Milisaniyelik bir acıydı ama tarifsizdi. Hayatımda hiç ameliyat olmadım. o kadar kaza geçirmeme rağmen kırık çıkık olmadı. dikiş de attırmadım hiç(sünnet harlç). En can yakan acı baba tokatıdır ama o acının yerini hiçbir şey tutmaz.

• Altı metre yüksekten omuz üstü yere düşmek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giden bisikletin jantina ayagimi soktum. Bisiklet durunca ustunden firlayip yerde suruklendim. apandis bolgem yerde suruklendi yirtildi. Deri nakli yapildi.

Baya acitti

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.