Şimdi Ara

Yaşadığınız en büyük fiziksel acı (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
28
Favori
26.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kafa üstü düşdüm dışım kırıldı kanal tedavisi ve yeni bi diş takılması tam 2 ay sıvı tükettim martı gibi bi 3 ayda o dişe alışması vardı off tabi cocukken sancağa çarpılmamı demiyorum çarpması ile karşı duvara beni yapışdırması ile gözümü açdığımda acil deydim acıdan bayılmışım beni öldü sanmışlar sene 2001 2002 falan
  • Geçen yıl konka hipertrofisi ameliyatı geçirmiştim, lokal anestezi altında. Anestezi dediysem lafın gelişi, burnumun içine soktukları her şeyi anestezi öncesi ve sonrası rahatlıkla hissediyorum. Neyse, hipertrofi aleti uyuşmuştur denilen burun konkama elektrik vermeye başlayınca kalbimin yerinden söküldüğünü hissetmiştim... İşlem bitip kız arkadaşımın yanına gittiğimde korkmasın diye detay vermeyip, içeri doğru ağlamanın ne demek olduğunu o gün çözmüştüm :)
  • FMF atağı , çeken bilir. Allah düşmanıma bile vermesin. Bu gece ölür müyüm diye düşündürür adama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zehirlenme-havale ve son zamanda başıma gelen 33 saat uykusuz ve acı içinde kıvranamama neden olan orta kulak iltihabı bu hastalığa vertigo eşlik edince mahvolmuştum . Bunun dışında göbek deliğimin iltihaplanması da çok canımı yaktı özellikle tedavide

• Kolum kırıldı 50 gun alçıda kaldı ilk gün hastaneye gitmemistim cok fena agridiydi

• Yeni eve taşınmıştık, ben de küçüktüm 6-7 yaşında filandım, babam boya yapıyodu arkasına geçtim izliyorum, haberi yok tabi, fırçayı ileri geri yaparken sopa anlımın ortasına çarpmıştı, o an bayılmışım, kendime geldiğimde bile ağrıyodu ama

• wRei kullanıcısına yanıt
    9 canın da gitmiş bence kuzenin yazmış bunları
  • 6 sayfa okudum.sanırım forumda tekim.2 kez açık kalp ameliyatı geçirmek.10 yıl arayla.pislik toplayan kablolar.uyuşturmadan atılan dikişler.yoğun bakimda makinalara bağlı geçirilen saatler(solunum cihazı,ameliyattan kaynaklı kesik,dikiş sancıları)ve dikiş alınması.fena.Rabbim kimseye vermesin.dipnot:yaş şuan 30

• şisli etfalde elim şiştiği için yatıyordum sebebini arıyorlardı,neyse doktor geldi elini ver dedi elimi uzattım enjektörü elimin üstüne öyle bi sapladı ki iğnenin bi kaç defa kemiğe değdiğini hisetmiştim inanılmaz bi acı ve şaşkınlık vardı,öyle bi şey yapacagı aklımın ucuna gelmedi
  • yaşadığım en büyük acı değil ama en hassaslarından biridir en büyüğünü birazdan yazıcam neyse en hassası hacışakir sabunla masturbasyon yaptıktan sonra penisimin ucunun yanması sabunlu sabunlu kalmıştı hafif bi su değmesinde bile inanılmaz yanıyordu temizlemek için 15 dk'da canım çıkmıştı bide üstüne işemeye çalışmıştım 20sn.lik işemem acı yüzünde 10 dk gibi gelmişti ondan sonra masturbasyonu sabunla yapmamaya karar verdim bu olay 6-7 sene önce oldu hatta o yaşlarda bu olaydan sonra acaba kısır olurmuyum diye düşünmüştüm baya korkmuştum

edit:Yaşadığım en büyük fiziksel acı küçükken bi bisikletten düşüp dizimin etinin bildiğin yer değiştirmesi sonucunda pansumanlardan sonra tentürdiyot'a olan bilmediğimiz alerjimiz yüzümden bütün bacağımın şişmesi baloncuk toplaması ve patlaması iğrençti ve acı vericiydi.

Diğeride okul çıkışında kavga ederken tabi kavga grup kavgası kim önünüze düşerse vuruyorsunuz neyse çocuk gitti yolun ortasında konteynırdan porselen tabak alıp kafamda kırdı ben orda bayılmışım hastanede uyandım kafamda dikişler falan var polis falanda var şikayetçi olmadık kimseden olay öyle kapandı ama ilk defa bayılmıştım ve tabak bildiğin kafamda kırlmış arkadaş anlatıyor yerde kanlar içinde yatıyormuşum sınıftaki kızlar öldüğümü sanmış çığlık çığlığa mahalleyi ayağa kaldırmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 18 Nisan 2015; 1:10:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0609

Siz hic dis teli acısı cektiniz mi

Yine ayni discinin o kadar aciyi çektirdigi yetmiyo gibi her randevuda yeni bi aci .

Bunlarında arasinda en aci vereni 2 onceki randevuydu. Aldi eline penseye benzer biseyi ( tabi bunun cok sekilli bi adı pense dediğime bakmayin ) sol alt en arkadaki dişi sıktı ve döndürdü mm lik bir oynamada olsa ben oyle aci görmedim aci yüzünden kendimi sıktım gözumden yas akti :((

Burdan cok sevdiğim Ortodontistim Banu ablami saygiyla anıyorum

o kadar kötü mü tel olayı yaaa, bende taktırmayı düşünüyordum yaş 18e dayandı
  • Sahur vaktinda çalışırken ayağıma çaydanliktan kaynar su dökülmesi.
    Digeride çalışırken parmağını makineye kaptirmam. Suan sağ işaret parmagimin tırnağı düzgün çıkmıyor.

• bel fitigim var ameliyattan once gece uyurken ayagima oyle bir agri girdi ki oluyorum zannettim sanki ayagimi kor testere ile kesiyolardi 3 gece tekrarladi araliklar ile agladim resmen elimi isirdim bagirmamak icin esim de beni gorunce agladi cunku agriya aciya daysnikli bir insan oldugumu bilir parmaklarim kirildigin da hastanede ogrenmistim kirik oldugunu Allah dusmanimim basina vermesin :(((

• quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHaOz

bel fitigim var ameliyattan once gece uyurken ayagima oyle bir agri girdi ki oluyorum zannettim sanki ayagimi kor testere ile kesiyolardi 3 gece tekrarladi araliklar ile agladim resmen elimi isirdim bagirmamak icin esim de beni gorunce agladi cunku agriya aciya daysnikli bir insan oldugumu bilir parmaklarim kirildigin da hastanede ogrenmistim kirik oldugunu Allah dusmanimim basina vermesin :(((

geçmiş olsun hocam çok kötü birşey bu belfıtığı olayı babamda çok acısını çekmişti bide böbrek taşı olayıda kötüymüş gördüğüm kadarı ile
  • kıl dönmesi ameliyatı . Ameliyatta sıkıntı olmadida ondan sonra cektigim cile anlatilmaz yasanir hesabi

• bide beyler ben yaşamadım ama abim yaşadı ama onun acısını ben bile çektim o yaşarken o kadar kötüydü adamın koluna kızgın yağ döküldü mutfakta bağırmaya başladı birden bi girdim içeri çok kötü bi manzara hemen ambulansı aradık bu soğuk suya sokuyor elini ama bayılacak gözler gitmiş hastanede 2 gün kaldıktan sonra eve geldi 3-4 ay pansuman yaptık derisi kaç kere yenilendi geceleri uyuyamıyordu hep acı çekiyordu inanılmaz üzülmüştüm elinin üstünden dirseğe gelmeden 20 cm'lik bi alan komple yanmıştı pansuman daha acı veriyordu öyle söyleyeyim Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın
  • Ayağın küçük parmağını vurmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candance

kıl dönmesi ameliyatı . Ameliyatta sıkıntı olmadida ondan sonra cektigim cile anlatilmaz yasanir hesabi

Evet o ameliyati ben de oldum ameliyat degil de dikislerin alinmasi zordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

quote:

bel fitigim var ameliyattan once gece uyurken ayagima oyle bir agri girdi ki oluyorum zannettim sanki ayagimi kor testere ile kesiyolardi 3 gece tekrarladi araliklar ile agladim resmen elimi isirdim bagirmamak icin esim de beni gorunce agladi cunku agriya aciya daysnikli bir insan oldugumu bilir parmaklarim kirildigin da hastanede ogrenmistim kirik oldugunu Allah dusmanimim basina vermesin :(((

geçmiş olsun hocam çok kötü birşey bu belfıtığı olayı babamda çok acısını çekmişti bide böbrek taşı olayıda kötüymüş gördüğüm kadarı ile

Sagol Allah razi olsun Cok zor hastalik hepimize cok cok gecmis olsun Rabbim sifalar versin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Candance

kıl dönmesi ameliyatı . Ameliyatta sıkıntı olmadida ondan sonra cektigim cile anlatilmaz yasanir hesabi

Evet o ameliyati ben de oldum ameliyat degil de dikislerin alinmasi zordu

Aynen hocam ama ben kilolu oldugum icin doktor yarayi acik birakti sadece etrafini dikislemisti. 4 dikis aldirdim ama omrümden ömur gitti resmen. 23 ocak 2014te oldum. 1 senedir yara bir turlu gecmedi ve yeniden olusacak diye korkuyorum.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.