Şimdi Ara

Yaşadığınız en büyük fiziksel acı (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
28
Favori
26.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinirden kavga sırasında tamamen buz camdan oluşan kapının içine dalmam ... olayın sıcaklığı ile kendimi sözüm ona "cool" hissederken çevredekilerin bön bön bakışları yüzünden üst başıma bakmam ve delik deşik olduğumu görmem ... akabinde acile gittiğimizde civar semtlerdeki tek plastik cerrahının yakasına arkadaşlarca yapışılması ve adamcağızın tamda evine gidiyor oluşu, o mos mor göz altları ile içinden geçirdiklerini bir bir hissetmem ... o vaziyette iken hemşire olmadığı için görevi malzeme tedariği yapmak olan sağlık personelinin gelip bizzat ameliyata dahil olması ...

Artık su bardağını dahi korkarak tutuyorum Cam kadar kesici bir illet ile görmedim... Erzurum'un soğuğu hariç

Mersinde ilk okul yıllarımda gözlerimin bilinmeyen bir nedenden ötürü enfeksiyon kapması ve 1.5 ay kör gezemem. (iltihap ve şiş şeklinde)

Bundan 4 yıl önce lise sonda iken zalım bir hatun yüzünden 7 gece 8 gün insomnia yaşamam. (bu en kötüsü idi) Bildiğin 8 gün uyumadım. Sadece bedenim yorulunca uzanıyordum(uzanmak zorunda kalıyordum). Gözlerim kapanmıyordu, uyku yoktu, zihnimde korkunç ötesi hatırlamak dahi istemediğim bir yorgunluk ancak sanki 900 bardak kahve içmişim, kafein almışım gibi sonsuza dek gelmeyen gerçekleşmeyen bir uyku ve dinmeyecek olan bir uykusuzluk özlemi. O sıralar ailemin yaşadıkları. Çevrenin bakışı, tedavi yöntemleri Kötüydü be.

En son bir fili devirecek kadar diazem iğne ile uyutmuşlardı özelde, macera seven bir doktor sayesinde O da işe yaramasaydı direk narkozu vuracaklardı.

• Paslı çivinin topuğuma girmesi,
    Bisikletle artistlik yapayım derken yanlışlıkla arka değilde ön freni sıkmam sonucu havada takmalar halinde yere düşmem,
    Baş parmağımın kamyon kapısının arasında kalması,
    Şampuanın malum bölgenin içine kaçtıktan sonra işemeye kalkışmam,
    Monten'in topları vardı yanlış hatırlamıyorsam Mikasa'da olabilir her neyse o sert topun suratıma abanılarak atılması,
    Baş parmağıma zımba basmam ve ardından pansuman tedavisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tırnak batması yüzüden bi operasyon gecirmiatim. Eve geldik, doğru düzgün basamıyorum falan. Kardeşim de evde kala kurmuş maç yapıyor. Ezbere odaya girmeye çabalarken söz konusu parmağı kardeşimin kale yaptığı sehpaya çarpmıştım. Anlatırken bile acısını tekrar hissettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Candance

quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHaOz

quote:

Orijinalden alıntı: Candance

kıl dönmesi ameliyatı . Ameliyatta sıkıntı olmadida ondan sonra cektigim cile anlatilmaz yasanir hesabi

Evet o ameliyati ben de oldum ameliyat degil de dikislerin alinmasi zordu

Aynen hocam ama ben kilolu oldugum icin doktor yarayi acik birakti sadece etrafini dikislemisti. 4 dikis aldirdim ama omrümden ömur gitti resmen. 23 ocak 2014te oldum. 1 senedir yara bir turlu gecmedi ve yeniden olusacak diye korkuyorum.

ben 2009 da oldum eğer doktor iyi temizler ise tekrarlamıyormuş inşallah tekrarlamaz çok geçmiş olsun

• ayağım kırık olduğu halde yürümek üzerine basmak of diyorum :D erkek adam değilmisin burkulmustur falan demeleri yokmu meğersem kırılmış 3-4 gün sonra anladım :D

• Çoğu kişi tırnak batması demiş Kıl dönmesi yok muydu la kimsede

• şu tv8 stil programını ilk defa yanlışlıkla açmam
  • BakimsizTarzan B kullanıcısına yanıt
    yuh be kardeşim o 5 kişilik gruba bende denk geldim ve sonuç aynı oldu . yalnız ben hiç birini iptal edemedim
  • Kucukken bisiklet ile giderken sekil yapmak icin boyle degisik degisik surerken dusmem ama havadan ucarak asagi gelmem ve asagi indigim sirada bir tane araba ile burun buruna gelmem az kalsin arabaya giriyorduk bacak deri falan komple gitti zaten hala durur izi falan

• Hayalarıma yediğim tekmeyle ayak küçük parmağımı kapının kenarına çarpmam yarışır

• 6-7 yaşlarında köyde yaptığımız mangala(köz halinde) avuç üstü düşmüştüm ve avuçlarım haşlanmıştı. Sonra tanıdık biri soğan sardı ellerimin arasına ve 1-2 ay sonra geçtiydi hem de hiç iz kalmadan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boynumun ısırılması

• yokus asagi bisikletle elleri birakmis inerken arkadan gelen arkadasim yanimdan gecerken benim bisikletin pedalina carpti. ben yokusu kendim yuvarlanarak bitirdim en son baktigimda bisiklet benden 50m otede duruyodu. 1 hafta falan da yuruyememistim.

• Omuzumu catlatmistim o acıyı hic unutmam.

• çimenin üstünde olan baklava desenli taş yola dirseğimin üstüne düşmemden kaynaklı dirsek kemiğimin 4 yerinden kırılması. hem de 5 yaşında.
  • Fmf agrisi,1 hafta sureninden

• Basur ameliyatında popıye saplanan ıgne (lokal anestezi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rise Against

Fmf agrisi,1 hafta sureninden

çok iyi bilirim

benim de 4 günlük fmf sancısı
  • Kaza sonucu sağ bacağımın param patça tuzla buz olması 528dikiş sonucu heryerine platin takmaları ve sağ kolunun kırıntıları dışıbda pekte bişi yok😇

• Diş ağrısı

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.