Şimdi Ara

Yaşadığınız en büyük fiziksel acı (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
28
Favori
26.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • halı sahada koşarken ayağımı dengeszi basmam sonucu dizimin dönmesi çapraz bağlarımın kopması kopma sesini duydum, aklımdan hiç çıkamyacak o ses, öyle bi acıydıyki yerden 15 dk kalkmadım o an acıdan başka hiçbirşey düşnmüyorsun çok kötü bi acıdır geçen sene olmuştu bu olay, ameliyat oldum 6 ay önce, hala hatırldaıkça içim bi garip olur dizimi tutarım o acı akılam gelir
  • Ayakkabıma giren eşşek arısının 10 kere hemen hemen aynı yerden sokması çok acımıştı 1 ay ayağım ayakkabıya sığmadı.
    Ve arkadaşımın kaykayıyla inanılmaz bir özgüvenle dik bir yokuşta kaymaya başladım, yanımdan araba geçti dengem bozuldu yokuşun yarısında kendimi öne atarak takla attım hiç canım yanmadı sonra eve gittiğimde sırtım bir kaç gün ağrıdı çok profesyonelce düşmüştüm

Edit: duvara parmaklarımla yaslanmıştım garip bir ses geldi ve inanılmaz acı, hala o parmağım diğerine göre daha hassas doktora gittik kırık yok gibi ama insanlık hali görmemiş olabiliriz tekrar gelin demişti gitmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -zed- -- 19 Nisan 2015; 2:19:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırılan kolumu yerine takmışlardı , ağrının şiddeti o kadar yüksekki, normalde bayılması gerek insanın ama bayılınmıyordu, :D
  • Hangi birini yazıym bilemedim. Listeden ilk üç yapıcam sanırım.

2 defa sol el bileğim kırıldı ( bir iparçalı kırık ) , 2 defa sağ ayak bileğim, 1 sol diz menisküs ameliyatı, 1 sol diz kapak kayması ameliyat, sağ sol kaburga farklı yerlerden çatlama, sol el 3 parmak kırılması,

1 - sol el bilek parçalı kırıkta kemiklerin yerine yerleştirilmesi ( kemikler bilek içinde yer değiştirmişti, çeke büke yerine oturttular, uyanık yapılıyor maalesef )
    2 - sol kaburga çatlağı ( düzelene kadar hapşırmak ölüm, yatmak ne mümkün, nefes almak bile sıkıntı )
    3 -sol diz kapağı ameliyatı sınrası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nzmslv -- 19 Nisan 2015; 13:39:38 >
  • Kırık kolun yerine oturtulması
  • Parkta koşarken yere düşmem sonucu yüzümün sol yarısını yere sürtmüştüm.Yüzümün sol yarısı kanlı sağ yarısı beyaz temiz idi.Bu da böyle bir anımdır.

• 3 ayrı zamanlı böbrek taşı düşürmek. En kötü yanı da bir anda patlayan bir acı olmaması, uzun süre devam etmesi.
  • Tam hatitlamiorm 7. Veya 8. Sinifti galiba beden salonunda kizin teki baaketbol topuyla sut cekmisti top benim seyime kafa atmisti hatrladim gene hissettim.

• Kavgada bacağımdan bıçaklandıktan sonra hastanede doktorun 10 cm derinlikteki yaraya plastik çubuk sokup yaranın derinliğini ölçmesi böylece bir acı yaşamamıştım.

• Kucukken evin icinde son surat kosuyordum birden durmaya calisinca ustune bastigim hasir kaydi demir oturaga kafa attim sonrasi filmlerdeki hafiza kayiplari gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altorigo -- 19 Nisan 2015; 17:18:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum bölgeye füze gibi bir şut ile topun gelmesi. Allahtan bir sıkıntı olmadı.

• Bir gün banyoda mentollu sampuan kacmisti acisi dun gibi aklimda

• quote:

Orijinalden alıntı: mojman

halı sahada koşarken ayağımı dengeszi basmam sonucu dizimin dönmesi çapraz bağlarımın kopması kopma sesini duydum, aklımdan hiç çıkamyacak o ses, öyle bi acıydıyki yerden 15 dk kalkmadım o an acıdan başka hiçbirşey düşnmüyorsun çok kötü bi acıdır geçen sene olmuştu bu olay, ameliyat oldum 6 ay önce, hala hatırldaıkça içim bi garip olur dizimi tutarım o acı akılam gelir

aynısı başıma geldi... o kopma sesi sanki bir patlama sesi gibi çıkıyor, bende ayrıca menüsküs parçalanmıştı ve iki tane platin takıldı halen dizimde platinler . Maçlarda yada başka bi yerde böyle bir şey gördüğümde benimde içim bi garip oluyor... ayrıca çok uzun süre yürürken sürekli düşecekmişim gibi geliyordu, bu olay sonunda futbolu bırakmak zorunda kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquête -- 19 Nisan 2015; 17:53:57 >

• salıncakta bayağı bi hızla sallanan arkadaşımı tutmak isterken zinciri tuttuğum anda hızla sürüklendim.tam çıkıyım derken salıncakta sallanan arkadaşın ayağı kafama geldi. bacaklarım full soyuldu.

2.si ise pc başında aşırı sinirlenip kafamı duvarlara vurmam.bi 10 dk kendime gelemedim.

ara sıra sinirlendiğimde kendime yumruk filan atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...kolera... -- 19 Nisan 2015; 18:28:22 >
  • Malum şeyin içine sabun kaçması
  • Ayak serçe parmağımı mermere çarpmam hatırlayınca içim bir cız etti
  • canımdan bir can kopardılar o sünnet anını hiç unutmam
  • 3 yaşındayken 60 la giden motorun bana çarpması kafamı yere vurup kafa tramvası geçirmem
    8 yaşında suratıma açılan kapıyla dilimin yarılması 1 gün durmadan kanadı
    13 yaşında ayağımı koyduğum yere kapnın kapanması ve küçük tırnağımın üstüne kapnın binmesi 2 saniye sonra açılması
    14 yaşında bisikletle baya hızlı giderken bir tepeden aşşa 2 metre düşüp yuvurlanmak
    16 yaşında zehirlenip kasığımdaki lenf bezinin şişmesi aptal dokturun bunu anlayamamsı 1 gün saçma sapan ilaçlarla
    gene aralarda düşüp topuğumu bileğimi dizimi sakatlayıp 2 3 gün ağrı ile evde yatmam
  • Makat Yırtıgı öldürücü acı hala devam ediyor
  • farkında olmadan fırından yeni çıkmış yerde duran ızgaraya basmıştım
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.