Şimdi Ara

Yaşadığınız en büyük fiziksel acı (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
28
Favori
26.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bacağımdaki kıl dönmesinin cevizden hafifçe daha büyük olacak şekilde iltihaplanması ve doktora gittiğimde doktorun bir sivilce gibi sıkması sonucu oluşan dehşet verici acıyı hiç unutmam :(
  • iğnesiz kanal tedavisi
    cama yumruk atmam sonucu bileğimde damarıma kadar yarık ve cam olup olmadığını anlamaları için içine döktükleri sıvının verdiği acı
  • Fiziksel acı yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kere kafamı yardım

boynuma kömür düştü
  • Ferrarisini Satan Adam kullanıcısına yanıt
    Ne vardır?
  • Cavuş fermuara sıkışmıştı et bildiğin ordaki gşrintili çıkıntılı yer varya fermuarda oraya dıkıştı cıskın diye zorladıkca x10 dahada acıyo aor cıkarttım ALLAHtan bişey olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtta merdivenlerden seke seke yuvarlandım acıdan ağladım.Ambulans geldi muayene etti doktor hiç birşey yok dedi ama bilek mosmordu.Sonraki gün ailemle çıkıkçıya gidecez yürüyemiyorum zorluyorum ama olmuyo.Babamdan destek alarak yuruyordum.Babam topuğuna basarak git dedi ama nasil aciyor.500 metre topuguma basarak yurudum sanki iskence ettiler.Neyse meger topugum cikmis takilirkende ecel terleri doktum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayakkabı silinen yere sabit bir demir var. Köşesi yani sivri olan tarafı koşarken ayağıma girdi. Kanı ve o yarığı görünce mide bulantısı yaşadım ayrıca dikilirkende bütün acıyı hissettim.

• Sünnetten sonra çıkarılan bez gibi birşey var o varya o hayatımı sevdi. Kurufasulye yedikten sonra üstü açık yatmıştım sabahın 5 inde acil acil geziyodum karın ağrısından.
  • 1-8 yasindayken evde oynuyordum halida dik sekilde igne duruyormus Kosarken aniden topuguma bisey batti ve resmen kemige dokundugunu hissettim.

2-Gecenlerde patates kizartirken yuzuk ve serce parmagim kizgin yaga yanlislikla girdi cikti.Hemen acile gittim sardilar ilac verdiler.Hergun pansuman yapiyorum.

• Göz kapağıma arı soktu

Ayağıma denizde iken jilet girdi dikiş atılırkenki okasijenli suyun acısı

Biaiklet sürerken amcanın dötüne girdim fren yaptım bisiklet demirinin tam ortasına boyum yetmedi için hayalarımın üstüne oturdum

Traktör kasasına tutunurken kapağı açıldı kafamı yere vurdum

Küçük logar kapağının üstüne düşüp nefessiz kalmıştım öldüğümü sanmıştımki nefes geldi sonra dan

Edit: Krem sürmeden güneşlenirken farketmeden fazla yanmışım neyse güneş yanığı acısı bilirsiniz çok fena annem dediki şu kremden süreyim iyi dedim sür sonra bende bir kaşınmalar kaşınmalar.. Kremin yan etkisi kaşındırmakmış. En sonunda yanık acısını kaşıyamadığım için 2 gün boyunca ağladım.Allah düşmanıma vermesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just4techno -- 23 Nisan 2015; 0:03:00 >
  • Kanal tedavisi+sünnet
  • Topun agaca kacması agactan alıp asaga atlarken elimi boydan bıya yuvarlak jilet tellerin kesmesi
  • Taş***ma top gelmesi
  • Fermuara sıkışması anlatamam o acıyı bilen bilir kan toplar daha çalışmıcak diye korkudan titrersin filan

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Kanal tedavisi+sünnet

Kanal tedavisi bende oldum öyle çok bir acısı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Kanal tedavisi+sünnet

Kanal tedavisi bende oldum öyle çok bir acısı yok

7-8 yıl oluyor benim, belki değişmiştir. Koltukta acıdan kıvrandığımı çok net hatırlıyorum

• Buradaki bazı üyelerin yaşadıklarıyla yarışamaz ama birkaç tane de ben yazayım.
    1) 4-6 yaşlarındayken annem yorganı yere sermiş yorgana bir şeyler dikiyor tam hatırlamıyorum. Yorgan iğnesini de saplamış yorgana ama biraz dik duruyor olsa gerek. Koşarken veya yürürken iğneye bir bastım iğnenin %90 ayağıma girdi, müthiş bir acı çektiğimi söyleyebilirim. Neyse ki iğne kırılmadı ve az birazı da dışarıda olduğundan çekip çıkarmıştık. Ufak bir kan olsa da acısı sağlamdı.

2)Yine 4-6 yaşlarındayken lastiği inik, kullanmadığımız bana da büyük gelebilecek vitessiz bir bisiklet vardı evde. Kullanmadığımız için de öylece duruyor ama ters çevrilmiş vaziyette. Neyse bunun pedalından tutup çevirip tekerleğini döndürüyorum, küçüklük işte oynayacak oyalanacak bir şeyler lazım. Tekerlek dönerken de tekerleğin merkezindeki -bisikletin iskeletiyle buluştuğu,bisiklete tam da tırnağının girebileceği yer var -Google amcadan bakınca arka yuva, ön yuva ya da göbek deniyor oraya sanırım- işte bu arka tekerlekteki yuvaya tırnağımı sokuyordum hoş bir his veriyordu. Fanteziye gel. Ama tekerlek yavaş dönüyor. Sonra pedalı hızla çevirip daha hızlı dönmesini sağlayıp sağ orta parmağımın tırnağını yuvaya sokmamla tırnağımın olduğu gibi kanlar içinde çıkması bir oldu. İşte bu acı sizinkilerle yarışır. Bir avuç kanamıştır. Bisikletle anestesisiz amatörce tırnak çektirmiştim oldum.

3)Yine 4-6 yaşlarındayım. Başıma ne geldiyse hep bu yaşlarda gelmiş şimdi dikkat ettim de. Banliyö trenlerinde eski trenlerde pencere camlarında dışarı sarkmayın yazısı olurdu. Boyum yetmiyor diye ben oraya dizimi koyar sarkardım. Annem de kızardı. Onun dikkatini kaybettiği bir anlık durumda şu trenlere elektrik sağlayan direktlere tren içinden tutunmaya çalışmıştım. Nasıl saçma bir düşüncede olduğuma değinmek istemiyorum şimdi çocukluğun vermiş olduğu hayalgücü diyelim. Tren yavaş yava hızlanırken diretği tuttum ve tutmamla bırakmam bir oldu iyi ki kolum çıkmamış gerçi daha da kötüsü de olabilirdi.

4)Bu da 8-9 yaşlarındayken oluyor. Kaldırımda yürüyorum kaldırım yakınlarında park edilmiş sürüyle araçlar var tabi. Bir baktım kaldırımdan köpek geliyor ben dedim yoldan devam edeyim. Köpeklerden korkuyorum tabi. Ulen yürürken tam da önüme çıktı. Korkudan birden sıçrayıp koştum köpeğe bakarken hemen önümdeki büyük beton elektrik direğini görmedim. Çok fena çarptım direğe. Hem kafamdaki hem de bacağımdaki acı ve arı tarif edilebilir.

Kasığıma yediğim yumruğun acısı ve yine küçüklüğümde birinin abandığı topun suratıma gelmesi de cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Nisan 2015; 14:03:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: can.avar

Doğum sanıcısı ve normal doğum yapmak

2 çocuk doğurmuş bir anne olarak konuya ortak oluyorum nedense eksileri basıyorsunuz. Beğeni isteyen yok ama meraktan soruyorum;
    beğenilmeyecek ne yazmışım?
  • 5 yaşımda falan halam beni kucağıma almış, Ayağında topuklu varmış takılmış beni kucağından düşürmüş. Bacağım kaldırıma çarparak çatlamış.
    Bi keresinde de ayağıma iğne girmiş. Neyse ki iğnenin ucunda ip varmış doktor ayağıma kesik atarak çıkarttı iğneyi.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.