Şimdi Ara

Yaşadığınız en büyük fiziksel acı (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
28
Favori
26.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde kapı çaldı yetişeyim diye hızlıca yürüdüm o anda serçe parmağım koltuğun kenarına çarptı . Allahım nasıl bir acıdır öyle
  • Malafata tekme yemistim gözümden yaş geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 fincan kaynak çay baldırlarıma dökülmüştü 10-11 yaşlarındayken.Dökülen yerdeki derinin tamamı erimişti.Fenaydı yav
  • Kuzenimin suratima max hizla bira sisesi firlatmasi ve sisenin yuzumde kirilmasi

Lisedeyken yokus assagi bisikletle giderken tasa carpmam sonucu yuz ustu 20-30 metre surtunmem. Arkadan arkadas geliyordu oda benim bisikletime carpip firlamisti ama cocuk benim yuzumu gorunce kendine bakmadan direk kalkip bana kostu. Aciyi hissetmiyordum o an tek gordugum yuzumden yere akan kanlardi sonra gozumu acitigimda hastanedeydim doktor alnimin icinden kucuk tas parcalari cikartiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yengec1907 -- 21 Nisan 2015; 3:45:04 >
  • Hastaydım şu sıcak su torbalarından yapıcaktım. Karnımda fena ağrıyo. Bi elimle torbayı tutup diğer elimle de kaynar suyu dolduruyorum. Tam o sırada karnıma bi ağrı girdi o acıyla ellerim bi an boşaldı torbanın içindeki ve kettledaki tüm kaynarsu elime döküldü 2 hafta falan elimi kullanamadım.

• Cocukken yokus yukari halde topun uzerine basip kafamin arkasini sertce yere carpmam ve carpma sonrasi nefes alamamam o aciyi dusundukce kottu oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TacarLife

Serçe parmğımın kapı-duvar-masa kenarına vurması

Birde 10 yaşında iken kuzenle evde koşuşturuyordum.Eski kapıları bilirsiniz yarısı cam olur.Neyse ben kuzeni yakalamaya çalışıyorum kuzende odanın kapısını kapatması sonucu camdan odanın içine uçmam.Kolum kesildi hala izi duruyor.

İkinci olayın birebir aynısı başıma geldi :) tek fark kuzen değil kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 21 Nisan 2015; 7:36:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayak serçe parmağımı kapının çıkıntısına vurduydum da dünyam yıkılmıştı
  • Blue balls agrisi dehsetti

• geçen yaz arkadaşlarla sahilde sabahladık sabah ise akşam 5 e kadar güneş altındaydık güneşlendik denize girdik falan krem de sürmemiştik. ertesi gün sırtım öyle kaşınmaya başladı ki kaşıdıkça acıyordu acıdıkça kaşınıyordu öyle bir şey hayatımda yaşamadım dayanılamayacak bir acı ve kaşıntı aynı anda falan. artık kendimi yerden yere vuruyordum acayip kötü bir şey anlatılamayacak gibi. bundan sonra ne olursa olsun güneş altına kremsiz yatmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavalry123 -- 21 Nisan 2015; 9:24:57 >
  • Sünnetten sonra o plastik parçanın etinizden ayrılması :(((((
    Şaun yazarken acısını hissettim tüylerim diken diken oldu :(
  • Mal dişçinin "çürük yüzeyde uyusturmayim olur mu" teklifini kabul etmem, akabinde çürüğün derinde olduğunun anlaşılması ve dremel'in dış köküme değmesi. Baygınlık geçirdim ufak

• Çocukken küflü maşayı yanlışlıkla gözüme sokmam o an sanki kör oldum sanmıştım ama 15 20 dk ya geçmişti.Ayağıma çivi girdi,Çocukken bisikletle bayağı bir uzun yokuş aşağı giderken artık o kadar hızlı gidiyordum ki ön teker sağa sola gidiyordu sonra teker sağa bir döndü yokuşta kaç takla attığını hatırlamıyorum belimde, yüzümde,ellerinde heryerimde yara vardı.Birde tırnak batması olan ayağın 12 saat ayakkibida acıyarak kalmasıydı.

• 6 yaşlarımda caddeden geçicekken arabanın geldiğini gördüm durdum ayağımı uzaktım ve araba ayağı ezdi Allah korudu incil di sadece ama acısı yeter ezen
    araba belki bilirsiniz hyundai uzun kamyonetleri var eski ondan
  • 1- Yurttayken camı açık unutmuşlar bende camın dibinde yatıyordum. Kuru fasuyle yemiştik o akşam. Birde üstümü açmışım ince giymiştim. Sabaha kadar oluşan gaz bir miğde sancısı yaptı anlatılmaz yaşanır. 6. sınıftaydım hala hatırlıyorum bıçak batıyordu sanki. Röntgen çektirdiğimizde tahlilin sonucunda yarısı gaz ilaçla filan 3-4 günde anca attı o gazı. osururken roket kalkış sesi gibi birşey çıkıyordu. acıyordu çıkıştan dolayı.

2- Topa vurucam derken yere vurmam ve tırnağın kırılması. 2 hafta terlikle gezdim okulda ayakkabı giyemedim.

3- bisiklet sürerken direksiyondaki boru kısmının karnıma gelmesi ve azda olsa saplanması sonucunda ilk başta kandan dolayı yaşanılan şok ve inanılmaz acı.

4- babamın tokadı. 4 dişim uçmuştu.

• burun ameliyatından sonra tamponların çıkarılması.

sizin canınızı burnunuzdan çekip çıkardılar mı hiç...
  • Sünnet dışında olmadı sanırım şimdiye kadar

• kucukken salak gibi gozume japon yapistiricisi sikmistim yanlislikla, 3-4 gun gozumu acamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 22 Nisan 2015; 5:18:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1342

Konu dısı halkı yasadiginiz en buyuk aci neydi ?
    Benimki 6 yasindayken dayimin surdugu bisikletin jantina bilegimin sikismasi sonrasi derimin kopmasiydi mesela :((

oha aynisii bana oldu,ciglik atmistim 6 yasindayken.hala izi duruyor.

• Doğum sanıcısı ve normal doğum yapmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can.avar -- 22 Nisan 2015; 9:07:32 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.