Şimdi Ara

Yaşadığınız en büyük fiziksel acı (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
702
Cevap
28
Favori
26.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-5 yaşımdayken sol kolum kırıldı.dirsekten kırılmıştı ve bildiğiniz kolum geriye döndü.çatırt sesini hatırlıyorum hala.birde o kolla kırık çıkıkçı götürmüşlerdi
    2-sol ayak baş parmağımda tırnak batması vardı.ama parmağımın rengi mora yakın bi renkte yani baya ilerlemişti.o zamanlar lise 1deyim tabi,halısahaya çağırdılar sağ ayağımla şut çektiğimden gittim koşarken felan o kadarda acımıyordu tabi sol ayağıma top gelmediği sürece.herneyse ayının biri tam topuğuyla o batık tırnağıma girdi hemde var gücüyle koşarken.herif tüm momentumunu batık tırnağıma verdi.inanılmaz bir acı,tırnağım kırılmıştı oradan 1 ay sonra koparmıştım o tırnağı kökünden
    3-sağ elimin orta parmağını dişli çarklara kaptırmıştım tam parmağımın kırılıp (allah muhafaza) kopmasına yakın o çarkı kontrol eden adam tersine çalıştırdı ve o çarklar parmağımın üzerinden bi daha geçti.sonuç parmağa 4 dikiş ve 2.eklemde çatlak.ve kulağımdan çıkmayan o kemik sesi

• Tek diyebileceğim suçiçeği.

Küçüksünüz, her tarafınızda kabarcıklar.... Öyle bir kaşınıyor ki patlatmadan duramıyorsunuz ve daha da çoğalıyorlar. Üstelik çok da fena acıyorlar. Geceleri ise en beter kabusum gibi. Sanki yatak iğnelerden oluşmuş gibi geliyor insana. Kaç gece ağlayarak uykuya daldığımı bilirim.

Günümüzde bunlar azaldı sanırım. Allah kimseye böyle hastalık vermesin. Çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sünnet :-D

• Okulun spor demiri gibi bir şeyleri vardı yere sabitti. Bu demirlerde sallanırken "ulan tepesine çıkayım bari daha zevkli olur" diyerek, incecik demirin tepesine oturdum. Kendimi aşağıya bıraktım sallanmak için, bir baktım ki çavuş demire kafa attı. O an deli gibi ağlamıştım daha 5. sınıfa falan gidiyordum
  • -Küçükken bisikletle yokuş aşağı gidiyordum frenler patlamış asfalta yüzümle birlikte yapışmıştım çenem yarılmıştı kemiğe kadar görünüyordu 30 dan fazla dikiş yemiştim heralde.Halen çenemin o bölümünde iz var sakal çıkmıyor.

-Küçükken kafamı kaldırıma çarpmıştım kafamı eğip yürüyordum

-Birkere kafa üstü 1.5 metreden yere çakılmıştım.

-Arada basur acısına benzer makatta yanma oluyor o acı tarif edilemez.

-Kıl dönmesi ameliyatı olurken belden iğne vurulması

-Bir kere dizanteri olmuştum hayatımda böyle bir acı çekmedim erkekler doğursa böyle bir acı çeker heralde.Bağırsaklar felan folloş olmuş tuvalete maraton koşucusu gibi gidiyorsun hatta tuvalete yetişemeyip halıya mıçmıştım Anlıyacağınız bir insanın bağırsaklarıyla imtihanı denilebilir bu hastalık için.

Burdakilere bakarak ben bir acı yaşamamışım konu tam ibretlik

• Basketbol topunu havada kapmak isterken topun direkt olarak parmaklarımın ucuna denk gelmesi sonucu parmaklarımın neredeyse ters olarak bileğime değmesi..

• Kolum kırıdlığında hastanede kolumu yerine otursun diye çekmeleri 2 dakika boyunca çektiler son saniyeler küfür etmeye başlayacağımı anlayınca bıraktılar bağırık sesim hastanenin dışına bile gitmiş
  • bizimkilerle mangal yapıyorduk yere mangalın içinden köz düşmüş bende onu taş sanıp almıştım elim çok acımıştı, 1 hafta geçmedi acısı
  • Sağ ayak bileğimi kırmam.
  • ayağıma kaynar su dökülmesi..
  • Küçük kardeşimin bana sinirlenip toplarıma tekme atması 2 gün karın ağrısı çektim ve zar zor işemiştim.
    Bunun dışında 4-5 kişiye kuzenimle girip birini altımıza alıp vururken diğer 3'ünün bizi evire çevire ....
    Yine küçük kardeşim sözümü dinleyip porseliğin bebeği kafamda parçalaması ayrı bir konu çocuk felan demeyin dikkat edin daha çook pis tekme atıyorlar.

birde bunun gibi olay oldu.
    https://www.youtube.com/watch?v=_QzNn6NAmg4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 18 Nisan 2015; 19:41:43 >
  • Kaykayla hafif yokuştan kayıyordum duramadım düştüm dizim parçalanmıştı etin içinde çakıl taşları vardı izi hala durur.
    Birde 9 saat denizden çıkmamıştım kremde sürmedim çok yanmıştım bide kasıklarım pişmişti acıdan banyoda bayılmışım.

• İnşaatta oyun oynarken demirin bacağıma girmesi
  • Güneşte yanmıştım. Beyaz tenli olduğumdan suratım eve döndüğümde kıpkırmızıydı tabi vücudumun büyük kısmıda buna dahil. o gün en fazla 2 saat uyumuşumdur. sonraki gün kalktığımda inanılmaz bir acı vardı yüzümde aynaya baktığımda tüm bütün yüzüm kabarmış 2-3 cm kalınlık vardı. Korkudan ağladığımı hatırlıyorum, doktora gittik doktor ne yaptın lan sen suratına böyle diye bir tepki vermişti. sonrasında krem falan verdi, 1 hafta inanılmaz acı çektim, ayaklarım ellerim yüzüm her tarafım yanıyordu. Özellikle 1 haftalık acı dayanılmazdı. Yani arkadaşlar normal bir güneş yanığı değildi. Freddy kruger gibi dolaştım bir süre.

Yanlız sonrasında gitgite yüzümdeki yanıklar kabuklaşmaya başladı sonrasında da soyuldu. Tüm deri soyulduğunda cildim tertemiz ve pürüzsüz bir şekilde çıktı. Hatta kızkardeşim hep der senin o günden sonra cildin çok güzelleşti diye.

Bu sebeple denize gittiğimde 10 ile 16 arası asla denize girmem.

• Yokus asağı bisikletle giderken fren tutmadi daha sonra sag ayağı tekere dayadim mi tamam durur derdim,meğer hic oyle degilmis son sürat soluğu çamurlu marul tarlasında almıstım ancak tarla baslangıcı dikenler vardi çalılık oraya girdigim anda hayatim karardi resmen.vucudumun heryeri çizik içindeydi bunu hic unutmam sonra zaten bisiklet çalındi

• amma çok tırnak batması mağdurları varmış :d yalnız değilsiniz dostlar
  • Lazersiz frenektomi

• Lise 3'te bundan 3 buçuk yıl önce.Atölyede sağ başparmağım makinede ezildi.Makinenin adını unuttum.Böyle bayağı bir büyük makine 1 ton muymuş neymiş.Demir bükülüyor.Et paramparça olmuştu tırnak falan yere düşmüştü.Kemik görünüyordu.Ama şuan eskisi gibi oldu.Sadece tırnak kalın çıkıyor.Birde 7-8 yaşlarında ikinci kattan kafama mermer düştü.Kafatasımda belirgin olmasada dokununca bir çöküklük var.Bisiklet kazalarını söylemiyorum bile
  • Serçe parmğımın kapı-duvar-masa kenarına vurması

Birde 10 yaşında iken kuzenle evde koşuşturuyordum.Eski kapıları bilirsiniz yarısı cam olur.Neyse ben kuzeni yakalamaya çalışıyorum kuzende odanın kapısını kapatması sonucu camdan odanın içine uçmam.Kolum kesildi hala izi duruyor.

• yaklaşık 5 sene önce ümraniye kent ormanında dağ bisikletimi kullanırken kaza sonucu göle düşerek eve donarak ve yara bere içinde gitmiş olmamdı.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.