Şimdi Ara

Yaşadığınız en büyük fiziksel acı (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
28
Favori
26.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Kronik Migren...
    Ayda 1-2 defa şaftımı kaydırır..
    atak başladığında kafamı kesip atmamak isterim resmen o derece çıldırtır adamı...

Böbrek Ağrısı...
    Askerde soğukta pusuda beklemekten kar-buz içinde günlerce kalmaktan böbrekler iltahap toplar...
    Böyle bir acı çok azdır.. Böyle cenin pozisyonuna geçirir insanı o ağrı , feleğin şaşar kendinden geçersin...

20 lik diş ağrısı...
    Ne Apranax Forte ne de başka bi şey hikaye... iki apranax forte + en az 4-5 Jack Daniels ise dişin olduğu tarafa dayanabileceğin kadar gargara yap , kist in olduğu yere JD geldiğinde duyduğun acı inanılmaz bi şey... Açık yaraya tız ruhu dökmek gibi... Ellerimin ayaklarımın titrediğini bilirim acıdan...
    Ama sonrasında o alanı uyuşturuyor resmen , o rahatlıkla uykuya dalıyorsunuz.... Yoksa imkanı yok deli eder insanı diş ağrısı...

Rahmetli Babaannem , Kabir azabı gibidir derdi diş ağrısı için...

Tek care cataflam
    Ic rahat et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha yeni sünnet olmuştum. Basket oynamaya gittim zar zor yürüyerek. O An hissettim bir şey olacağını :( ama oynamak istiyordum. Topu arkadaşım baya hızlı attı potadan sekip malum yere gelmişti. Hayatımda hissettiğim en müthiş acı.

• 7 Yaşındayken havada takla atmaya calışırken tam burnumun üstüne düşmem

He bir de beni sünnet eden adamın şeyimi tam uyuşturmadan yapması Normalde o adama fena söverdim de 5 yıl önce kendisi 52 yaşında vefat etmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xerker -- 17 Nisan 2015; 14:46:18 >
  • Yanlışlıkla ayak tırnağımı koltuk, kapı gibi şeylerin köşesine vurmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ bacağımda tam kaval kemiğinin üstünde bir türlü kapanmak bilmeyen iltihapli bir yara oluştu. Her halde 10 kez doktora gittim 2413412 kere pansuman yaptılar bir çok ilaç denediler bir türlü o iltihap gitmedi.

Bir gün çok çok sinirliyken o dokuyu tamamen kopardım kemiğe kadar açıldı bacağım iltihaplı doku tamamen koptu.. Tabi öyle bir kanadı ki koştur koştur polikliniğe gittik.. Sonra bir şekilde diktiler orayı filan şu an üstünden 18 yıl kadar geçti ama hala o dokuyu koparttığım zaman ki acıyı unutmam. Bu arada yara hala tam iyileşmiş değil en ufak minik bir temasta kanamaya başlıyor hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 17 Nisan 2015; 15:07:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

Orijinalden alıntı: strato026

Kulak iltihabı çok fena birşey.

Baş ağrıları çoktu eskiden ağrıdan kafamı duvarlara yerlere vururdum şimdi geçti çok şükür.

Diş ağrıları fena.

Tırnak acıları vsvsvs

Oramı buramı yarınca pek acımıyor diz kapağımı yarmıştım etini kolonya falan döküp sarmıştık o kadar

Hocam dış kulak yolumuydu ? Nasıl kurtulduğunuzu söyleyin lütfen yıllardır çekiyorum bir türlü çare bulamadı doktorlar

Geçmiş olsun Allah şifa versin.

dış mı iç mi bilmiyorum fakat geceleri uyuyamadım ağrıdan zonklamaktan doktora gidip ilaçlarımı kullanmıştım 15 gün içinde düzelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strato026 -- 17 Nisan 2015; 15:11:49 >

• Kaynar çayın çıplak ayağa dökülmesi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Böbrek taşı düşürmek... Allah düşmanıma vermesin. Bedenime testere vurmak isteseler yok demezdim o acıya çözüm olarak...

Sen bir de ameliyatını gör dün oldum bende Kamışın içinden tel ve sonda taktılar ameliyat sonrası. Bütün gece hastaneyi inlettim, çok fena bir şey buna da şükür tabi.

• Ayagimin ustunden araba gecti ama bir sey olmamisti.

• Parkta salıncaktan düştüm kafamı bir kaldırdım dan demir salıncak kafamı yardı neyse eğil dediler eğildim birinin salıncağı tutmasını bekliyorum sonra salağın biri kalk dedi kalktım bir daha dan dan kafam yarıldı 2 yerden Türk bayrağı gibi oldu yüzüm kandan koşa koşa eve gittim 20 dikiş atmışlardı tabi yaşım 12-13 o zamanlar
  • 12 yaşındayken parmağım kapının arasına sıkışmıştı ve yardım çığlıklarıma rağmen kimse yardım etmedi ve serçe parmağım yarıdan koptu o acı tarif edilemez.
    2-3 at önce hemşire tarafından bıçaklanmıştım hatta konusunu açmış ssde koymuştum bilenler bilir sonrasında akciğer solması yaşamıştım ciğeride pis kan ve oksijen birikmesi vardı lokal anesteziye götürüldüm uyuşturulmadan ciğer bölgemi yarıp tüple tedaviye koyuldular tüpün hortumunu uyuşturmadan 20 cm ciğere sokmuşlardı ve uyuşturmadan dikiş atmışlardı iğrenç bir durum ve çekilmez bir acıydı Rabbim başka kimseye bu acıyı yaşatmasın.

• Diş ağrısı.

• dünkü halı saha maçında kalecilik yaparken böbrek kısmına top gelmesi , gazete olayı gerçek olacaktı

kalecinin böbreklerine top nasıl çarpar onu bile çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehaxtor -- 17 Nisan 2015; 16:21:58 >
  • Hemoroid
  • 240km sürat ile arkadaşın 600rr ını bariyerlere gömmem ve ayağımın bariyerlere çarpıp kırılması bi 15 sn bilincimi yerinde tutabildim zaten,

En acı dolu kısmı motorun hasarını karşılamak oldu...

• Hekim'in arka dişimdeki ilacı çıkardıktan sonra biraz sinir kalmış diyip o sinirleri uyuşturmadan alması ölüyor gibi hissettim.
    Tırnak batması ameliyatı esnasında parmağımın her tarafına vurulan toplam 6 iğne. Dizimdeki dikişleri uyuşturmadan çıkartmak. yokuş aşağı bisikletle indiğimde dengemi kaybedip havada takla atıp yere çakılmam daha vardır bunlar hatırladığım kadarıyla.
  • Canlı dişe kanal tedavisi yaptırmak uyuşturulmadan :)
  • Eski üstü açık kamyonlar vardı. Onun arkasına atlar 'angara' diye tabir ettiğimiz aktiviteyi yapardık.işte bigün yaptık şoför bizi görmesine rağmen ara sokakta 70-80 i gördü ve arkada takılan ben dahil 4 kişi yere düşüp kollarımızı kırmıştık :D bilekten kırıldı çift yerden... çiviye benzer birşey takmıştı doktor ameliyatta koluma onu çıkarırken de dünyanın en büyük acısını çekmiştim.
  • Göğsüme dövme yaptırırken çektiğim acıdır muhtemelen

• Uyuşturmadan 4 dolgu dişleri oyulurken sanki beynim oyuluyodu. İğne korkusu başa bela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrongToucH -- 17 Nisan 2015; 17:25:28 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.