Şimdi Ara

Yaşadığınız en büyük fiziksel acı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
28
Favori
26.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 yaşındayken pinpon masasının üstünden (ne işim varsa oradan) yere düşmüştüm.yaklaşık 1m.o günü hiç unutmam burnumdan kurban gibi kan akmıştı ve o günden beri burnumdan nefes almakta zorlanıyorum.Seneye ameliyat olmayı planlıyorum
  • bardağa yeni doldurulan çayın şeker atmadan bacağıma dökülmesi.
  • geçen hafta olan bir olay şu ana kadar böyle bir acı yaşamadım sağ kanattan bindiriyodum ceza sahasına kadar geldik sağ bek arkadaşım pas atsın diye bekliyorum tam topu yuvarladı önüme bi anda kramp girdi o acıyla ayağımı burktum atmadım kendimi yere daha sonra düşerken kafamı direğe çarptım şu an ayağımın acısı geçti kaşımın üstü mor
  • KANAL TEDAVİSİ
  • Bu 3 ay önce oldu hali saha maçinda forvetten defansa koştum adam orta sahadan orta açti bende karşilamak için baya yüksek ziplamişim zemin birazda kaygan topa dokunmadan yere düşüyordum bir ayağim havada kaldi diğer ayağim zemine basar basmaz kaydi ayak bileğim kırıldı o anki acıyı Allah kimseye yaşatmasin
  • Koşarken takılıp eski tip kalorifere kafamı çarpmam. Yarıldı kafam.
    Küçükken hangi akılsa komidin var bir de yatak var ama arada mesafe var komidinden yatağa havada takla atarak fırladım yataktan sekip yere düştüm. Dilim ters dönmüştü.
  • Tırnak batması ameliyatı olduğum zaman doktorun yaptığı iğne. Parmak bi yere temas etse acısı öldürüyor zaten adamı. Doktor iğne sokuyor oraya bir de düşünün acısını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy_Qirl

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Sag bacağım ön tarafı bileğin yarım karış üst tarafı. Yara oldu ve iltihaplandı yara 6 kez hastaneye gidip temizlettiğim halde ilaçlar vs. bir türlü iltihabı temizlenmedi akıp duruyordu.

yaranın kalınlığı en boy 2cm boyutlarına ulaştı bir gün çok sinirlenip iltihaplı tüm dokuyu patates soyacağı ile kopardım. Bacağımdaki yer kemiğe kadar açıldı ve aşırı kan kaybettim ve müthiş bir acı duydum. Daha sonra içli dışlı 100 den fazla dikiş ile kapatıldı orası. İltihaplı dokuyu komple koparttığım için iltihap olmadı ama doku kaybından dolayı izi asla geçmedi hala duruyor.

Sağ bacağım kemer hizasından 1 karış asağısından sağ tarafından kama ile bıçaklandım. Bıçak girdiğinde değilde çıkarken çok canımı yakmıştı. Kanaması uzun süre durmadı. Üçgen bıçak olduğu için dikilmeden yarası kapanmadı.

Sağ kolumda bilekten 1 yarım karış yukarıda kolun üst tarafında 8 cm lik derin kesik kemiğe kadar açıldı oldukça canım acımıştı. Özellikle dikilmeden önce içinde kalan cam parçaları temizlenirken acı çekmiştim.

Sağ omuzum da 2 tane 2 cm ve 2,5 lik kesik 3 er dikiş yemiştim diğerlerine göre orta halli bir acı hissettim.

Sol bacağım dizin hemen altında döner bıçağı yarası var. Kıkırdak yapıya denk gelmişti dehşet bir acı hissetmiştim. 5 dikişle kapatıldı.

Son olarakta sırtımda sol omuzdan sırtımın sağına doğru çapraz bir kesik var kavgada sallama ile yapmışlardı ilk anda hiç acımadı yara temizlenip dikildikten sonra 2 3 gün çok canım yandı. Boynumu çevirsem bile acıyordu eğilmek kalkmak kolumu hareket ettirmek vs. O yara kapanana kadar her hareketim canımı yaktı.

Sadece canımı çok yakanları yazdım. Ufak tefek bir çok hatıram var vücudumda

BEYLER SAKIN OKUMAYIN HEPSİNİ SALLAMIŞ. NİCKİNE BAKIN ZATEN VAZGEÇECESİNİZ

hiç uğraşmayın beyler buyrunuz

http://forum.donanimhaber.com/address.asp?memID=1423582&mode=block&pg=tm&m=6898889

• 7 yaşımdayken iğne korkusu yüzünden uyuşturmadan dişimi çektirtmiştim böyle bi acı yok tarifsiz hadi ben küçüğüm malımda koskoca doktor niye iğnesiz yaptı bu işi hala anlamam
  • Misinanin parmaga girmesi akabinde eti kopararak misinanin cikartilmasi.Uyusturucu yoktu.Hayvan gibi honkurmustum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genellikle köylerde yaylalarda olan sedir düşmüştü 2. kattan kafama. o an travmamı geçirdim bayıldım mı hatırlamıyorum dikiş atmışları pansuman yapmışlardı. izi duruyor küçük biraz saç falan çıkmıyor orda. bildiğiniz kanepe gibi bir şey düştü :D
  • quote:

Sag bacağım ön tarafı bileğin yarım karış üst tarafı. Yara oldu ve iltihaplandı yara 6 kez hastaneye gidip temizlettiğim halde ilaçlar vs. bir türlü iltihabı temizlenmedi akıp duruyordu.

yaranın kalınlığı en boy 2cm boyutlarına ulaştı bir gün çok sinirlenip iltihaplı tüm dokuyu patates soyacağı ile kopardım. Bacağımdaki yer kemiğe kadar açıldı ve aşırı kan kaybettim ve müthiş bir acı duydum. Daha sonra içli dışlı 100 den fazla dikiş ile kapatıldı orası. İltihaplı dokuyu komple koparttığım için iltihap olmadı ama doku kaybından dolayı izi asla geçmedi hala duruyor.

Sağ bacağım kemer hizasından 1 karış asağısından sağ tarafından kama ile bıçaklandım. Bıçak girdiğinde değilde çıkarken çok canımı yakmıştı. Kanaması uzun süre durmadı. Üçgen bıçak olduğu için dikilmeden yarası kapanmadı.

Sağ kolumda bilekten 1 yarım karış yukarıda kolun üst tarafında 8 cm lik derin kesik kemiğe kadar açıldı oldukça canım acımıştı. Özellikle dikilmeden önce içinde kalan cam parçaları temizlenirken acı çekmiştim.

Sağ omuzum da 2 tane 2 cm ve 2,5 lik kesik 3 er dikiş yemiştim diğerlerine göre orta halli bir acı hissettim.

Sol bacağım dizin hemen altında döner bıçağı yarası var. Kıkırdak yapıya denk gelmişti dehşet bir acı hissetmiştim. 5 dikişle kapatıldı.

Son olarakta sırtımda sol omuzdan sırtımın sağına doğru çapraz bir kesik var kavgada sallama ile yapmışlardı ilk anda hiç acımadı yara temizlenip dikildikten sonra 2 3 gün çok canım yandı. Boynumu çevirsem bile acıyordu eğilmek kalkmak kolumu hareket ettirmek vs. O yara kapanana kadar her hareketim canımı yaktı.

Hocam hangi savaşta oldu bunlar

• Acıyı tam hatırlayamıyorum ama 6 yaşındayken eski tip asansörlerde kat boşlukları arasına elim sıkışmıştı parmaklarım kopmak üzereydi yukarı çıkıyordu asansör benim elim aşağı gidiyor bir anda çektim elimi elimin üstü tamamen kandı akabinde yaraya dökülen batikonun yarayı yakması, dikiş vs.

Yine küçükken sanırım 4-5 yaşları birinin doğum günü gibi birşey vardı orda da şu kürdanların üstüne şemsiye takılan süsler var hoşuma gitmişti almıştım yanıma onu nasıl olmuş bilmiyorum o kürdan yatağın içinde ayak baş parmağıma saplanmış. Ama bakınca sadece kızarıklık var, anneme söylüyorum birşey yok gibi gözüktüğü için ciddiye almamıştı ama fena şekilde acıyordu. O halde annem dışarı çıkarmıştı beni 1-2 saat yürüdüm öyle ama topallıyorum yani. Sonra banyo yaparken çıkmıştı kürdan rahatlamıştım.

Sonra da klasiklerden sünnet acısı. Sünnet olduktan sonra sanırım 8-9 yaşlarındayım, hiç ağrı yok yani hiç olmamış gibiyim, hastaneden geldik marketten birşeyler alıyoruz ben koşuyorum yani o derece. Sonra eve gelince tuvalet ihtiyacı oldu, bandajları kendi kendime açtım. Kan boşalmıştı o acıyla 1 saat kesintisiz ağlamıştım sanırım.

Bunlar geldi aklıma :D

• bir tarafım pişik oldu diye(yuvarlak olanlar) kolonya dökmem.6-7 sn sürdü ama ölüyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaylanDurden -- 10 Aralık 2012; 17:32:39 >
  • apandisit ameliyatı olmadan önceki o ağrı fenaydı be.
  • Tırnak batması ameliyatında parmağımın biri iltihaptan uyuşamadı onun acısı yeter. Parmağın ve tırnağın o kısmının kesilişi sonra tırnağın alınışı iltihapın temizlenişi sonra tırnak yolunun törpülenmesi,sonra tekrar temizlik ve dikiş. Heh işte o acı tarif edilmez yaşanır. Diğer ayağımdaki parmak uyuşmuştu onda bir sorun olmadı ama o uyuşmıyan tam bir felaketti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*

quote:

Okulda, semtte, bisiklet kullanırken, Bir tanesi kavgada kolumu buzlu cama soktum öyle oldu yani karışık.. Aslında 17 20 arası 3 senede çok fazla yaralandım. Burada sadece büyük olanlar var irili ufaklı yediğim dikiş sayısı 500 vardır herhalde her yerde bir iz var illaki

Gençliğimde bilgisayar internet vs. bu kadar yaygın değildi. Burada ki çoğu arkadaşın aksine benim gençliğim sokaklarda geçti. O yüzden vukaat fazla.

• quote:

quote:

quote:

Okulda, semtte, bisiklet kullanırken, Bir tanesi kavgada kolumu buzlu cama soktum öyle oldu yani karışık.. Aslında 17 20 arası 3 senede çok fazla yaralandım. Burada sadece büyük olanlar var irili ufaklı yediğim dikiş sayısı 500 vardır herhalde her yerde bir iz var illaki

Gençliğimde bilgisayar internet vs. bu kadar yaygın değildi. Burada ki çoğu arkadaşın aksine benim gençliğim sokaklarda geçti. O yüzden vukaat fazla.

Geçmiş olsun hocam bünye sağlam galiba

• quote:

Geçmiş olsun hocam bünye sağlam galiba

O kadar kan kaybına hala yaşıyorum demek ki sağlam
  • Küçükken sünnette hata varmış.10 yaşındayken operasyon geçirdim.Operasyondan sonraki 1 hafta pijamaya sürttümü bi de o bandaj çıkarılerken her taraf kan içinde kalmıştm.Hastahanede sesimi duymayan kalmadı.Ayakkabıdan kan damlıyordu.

11 yaşındayken boksör kırığı.3 gün uyumadığımı hatırlıyom sonra doktora gittik .1 aylık süreç sonra alçı çıkarışında derim yanmş alçıya yapışmış çıkarırken bağırmıştım.İzi hala durur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.