Şimdi Ara

Yaşadığınız en büyük fiziksel acı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
702
Cevap
28
Favori
26.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wRei

Burun ameliyatı.

270'le giden motorda yolcu konumundayken arabaya vurmamız( öldüm sandılar )

Yine motor kazası.

Cocukken bisikleti kuzenim kullanıyordu bende direksiyona oturmustum düsecegimi hissedince kendim atladım ayagım kemige kadar sıyrıldı. Sagolsun kuzenimde ben sereserpe yerde bilincsizce yatarken arka lastik sag ayak taragımın ustunde fren yapmasiyla tarak kemiklerim kırıldı. 3 ay yuruyemedim.

İnsaattan kuma atladıgımda kumun icine yerlestirilmis kiremitler vs. Oldugunu anladigim an.

Lamba'da kalkış yaparken motorun şahlanmasıyla yere düşmem

Yenidünya ağacının tepesinden düşmem

Kepçenin geri geri gelirken bana çarpması

Kuzenimin fırlattığı sopanın burnuma gelmesi

ulan ne kuzenmiş be.

• Hipospadias ameliyatindan sonra sondanin cikmis olmasi. Cok kotu aciyordu acidan doktora ana avrat sovustum. Sonra geldi takti sondayi.

Sondayi cikardiklarinda kanal genisletmek. Cok kotuydu. Demir cubuklar sokuyorlardi penisime. İlk basta en incesi igne gibi batiyordu, sonra orta, en son en kalini. 2-3 sene bu uygulandi. Sonra beslenme sondasina gectik. Hala tikandiginda bu islemi yapiyoruz.

Hipospadias penisteki sekil bozuklugu gibi bisey. Halk arasinda dogustan sunnetli deniliyor. Benim deligim penisimin altindaydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

Scooter ile yokuş aşağı yuvarlanmak

+1

• Ayağıma inşaat demiri girmesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*
    Geçmiş olsun hocam bünye sağlam galiba

O kadar kan kaybına hala yaşıyorum demek ki sağlam

• biri çıkıp kabızlık desin.
  • 160 km/h ile duvara girmemiz yok böle bişey
    bisikletimle yokus asagı giderken arabanın önüme çıkması ve bi anda kendimi arabanın içinde bulmam
  • SADECE
  • Çimlerin üzerinde koşarken ayağıma ağaç kökünün, kazık gibi olmuş gövdesi batmıştı ve yarılmıştı baya. Lokal anestezi için vurdukları iğne de acayip acıtıyor. Beni 3 kişi tutmuş o sırada.
  • O' ndan ayrılmak .
  • bakkaldan maydanoz almaya calısırken merdivenlerden yuvarlanmam
  • Arkadaşlarla okulda futbol oynuyorduk bütün gücümle şut çekmiştim yerdede bir taş o aralarda pis burun tarzı vuruyordum küçüktüm top yerine taşa vurmuştum çok fena acımıştı kaç gün düzelmedi.

Birde kafama kiremit atmışlardıda son anda kurtulmuştum kafamın köşesine gelmişti çok fena kanamıştı.
  • Omuz çikmasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

5 kişilik bir grupta küfürleşmeler sonucunda yüksekçe bir yerden atlayarak uçan tekme atmam sonucunda iptal ettiğim haricinde ki 4 kişinin beni evire çevire dövmeleri 4 gün yataktan çıkamadım o derece şiir gibi bir dayak yemiştim. Mutlu son falan yok yedim işte bir kamyon dayağı hatta uçan tekmeden sonra yere indiğimi bile hatırlamıyorum adamlar havadayken dövüyordu beni. Siz siz olun 2 kişiden fazlasına dalmayın

Nick-mesaj
  • 7-8 yaşlarındayken yaklaşım 3 metreden kafalama yere çakıldım.Burnumdan kan falan akıyordu, sonra direk hastaneye kaldırdırlar.1 hafta mos mor kafayla gezmiştim.Bir de nasıl acıyordu.Allahtan başka bir şey olmadı.

Bisikletle yokuş aşağı giderken, bisikletin aniden bir şeye takılım, arka tarafını kaldırması ve benim karşıda ki binaya uçarak kafa atmam.

Mahallede kalecilik yaparken, topa uçmam ve koluma cam girmesi.

Ayrıca 3 kere kafam delindi, 5 kere de sağ kolum çıktı

Kafama da almadığım darbe kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: akrilik

quote:

Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

5 kişilik bir grupta küfürleşmeler sonucunda yüksekçe bir yerden atlayarak uçan tekme atmam sonucunda iptal ettiğim haricinde ki 4 kişinin beni evire çevire dövmeleri 4 gün yataktan çıkamadım o derece şiir gibi bir dayak yemiştim. Mutlu son falan yok yedim işte bir kamyon dayağı hatta uçan tekmeden sonra yere indiğimi bile hatırlamıyorum adamlar havadayken dövüyordu beni. Siz siz olun 2 kişiden fazlasına dalmayın

Nick-mesaj

1e1 de iyiyimdir ama geriye kalan 4 kişiyi devirebilecek kadar değil :) en azından 1 kişiyi hakladım diğer 4 üne vurabildim mi hatırlamıyorum :)

• Baklava sever biri olarak bayram arifesinde yapılan ev baklavası tepsisini görmeden üzerine oturmam ve bunu 20 saniye sonra farketmem. Sonrasında paçalardan akan yağlar, şekerler falan.

Bundan başka acım yoktur sanırım.. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SokemoN -- 10 Aralık 2012; 18:13:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Kuzenin Salıncağının altından surunerek geçerken birden bire kalkıp Salıncak ağzıma çarpması.

Harbi kötüymüş... Düşünürken benim yüzüm yamuldu
  • 3 kişi bisiklet sürerken yanımdaki hıyar ağasının özerime sürmesi öbür tarafımdakine girip aleti seleye vurmam. tam 2 saat topal gezdim. billurlarımın sancısı taa göbek deliğime vurmuştu.
  • Böbrek taşı

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.