Şimdi Ara

Yaşadığınız en büyük fiziksel acı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
28
Favori
26.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oha milletin başına gelenlere bak , benim ne kolum kırıldı ne tırnak batması oldu hiç bişey olmadı küçükken , en çok acı veren şey sandalyeden düşmem falandır

edit :

sünnet sayılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış* -- 9 Aralık 2012; 16:49:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy_Qirl

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

http://vocaroo.com/i/s0yQdbEa650G

Ergen gördüm de böylesini yeni görüyorum

http://vocaroo.com/i/s0JYrYpt0GJJ

• burundaki kemik ameliyatı sırasında
    doktor burnun bir tarafını tam uyuşturamamış
    ben kıvranırken kıtır kıtır kesti kemiği
    yarım saat sedyede işkence gördüm.
  • yatağa yumruk atıyordum rasgele yatağın üzerindede 10 kg lik dambıllar vardı yumruğu dambıla atınca ufff fena oldum,elim yarım saat titredi
  • Bir tarafımda şemsiye açılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Yaşadığınız en büyük fiziksel acı

Ameliyat olmuştum. İçerde biriken kanı suyu bu drenler ile çekiyorlardı. Drenlerin cıkacagı gün. o nasıl bir acı,ağrıdır anlatılmaz yaşanır o borular içimde bildigin zigzag çizmiş çekiyor çekiyor bitmiyor isanki içimdeki tüm organlar cıkıyor gibi olmuştu

Beyin kanaması mı ?
    Ben beyin kanaması geçirdiğimde bu şey 1 hafta kafamda durdu.Kafatasınızın içine bir hortum giriyor ve içindeki kanı emiyor ve yaklaşır 1 hafta takılı duruyor.

Edit:Bunu çıkardıktan sonra kafama uyuşturmadan dikiş atmışlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glukhovsky -- 10 Aralık 2012; 17:01:15 >

• burnumdaki tamponların çıkarılışındaki acı
    ateşe düşüp bacağımın yandığındaki acı
  • 25 kiloluk mermeri taşırken ayağıma düşmesi son anda çekmemle tırnağıma düşmüştü tırnağım parçalanmıştı.
    Ayak bileğimin kırılması sağdaki top gibi birşey içeri doğru kaydı öbür taraftan çıktı orda şuan vida gibi birşey var sanırım platin koymuşlardı bayada bi dikiş vardı.
    Kavga esnasında baldırıma dikiş tutmas saplanması farketmemiştim kavga bittikden sonra yarılmış dikiş atarken çok acımıştı.

Hepde belden aşağı olmuş
  • Kronik Migren...
    Ayda 1-2 defa şaftımı kaydırır..
    atak başladığında kafamı kesip atmamak isterim resmen o derece çıldırtır adamı...

Böbrek Ağrısı...
    Askerde soğukta pusuda beklemekten kar-buz içinde günlerce kalmaktan böbrekler iltahap toplar...
    Böyle bir acı çok azdır.. Böyle cenin pozisyonuna geçirir insanı o ağrı , feleğin şaşar kendinden geçersin...

20 lik diş ağrısı...
    Ne Apranax Forte ne de başka bi şey hikaye... iki apranax forte + en az 4-5 Jack Daniels ise dişin olduğu tarafa dayanabileceğin kadar gargara yap , kist in olduğu yere JD geldiğinde duyduğun acı inanılmaz bi şey... Açık yaraya tız ruhu dökmek gibi... Ellerimin ayaklarımın titrediğini bilirim acıdan...
    Ama sonrasında o alanı uyuşturuyor resmen , o rahatlıkla uykuya dalıyorsunuz.... Yoksa imkanı yok deli eder insanı diş ağrısı...

Rahmetli Babaannem , Kabir azabı gibidir derdi diş ağrısı için...

• burun ameliyatınde bölgeyi uyuşturmak için burnun iç arka kısmına vurulan 15-20 tane iğne
  • Kuzenin Salıncağının altından surunerek geçerken birden bire kalkıp Salıncak ağzıma çarpması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sünnet olduktan 1 hafta sonra futbol topuyla malum yere son güçle şut çekilmesi akabinde dikişlerin patlaması.
  • Sırtımda eğrilik vardı düzeltmek için sırtıma boydan boya platin taktılar. Ameliyattan sonra bi 3-4 gün tarif edilmez acılar yaşadım yine çok şükür ki yoğun bakım ve iyileşme süreci hızlı oldu doktorlar 1 ay yoğun bakımda kalır diyorlardı. Ben 2 günde çıktım Allaha şükür.

Ama o ilk 3 gün sanki bana yeni bir vücut takmışlar gibi nefes alamıyorum sırtıma sanki beton dökmüşler gibi kalbim sıkıştırır Allahım daha nice şeyler...
    Çok şükür artık iyice alışmaya başladım 4 yıldır sırtımda Demir yığınıyla yaşamaya devam ediyorum. Yani o günden sonra yeniden doğdum da denilebilir.

• quote:

quote:

quote:

İlk lafta ses kaydı açman belli ediyor.
    Gösterme muhabbetleri ayrı belli ediyor.
    Kardeşim lafını fazla kullanman çok belli ediyor.
    Qirl ayrı belli ediyor.
    "Adamı madam yapmak" belli ediyor.

Sonuç :

Tahminime göre ya Wolfteam gibi oyunlar oynayan kafe müptelasısın, ya da serseri.

• Tırnağıma Cağ Saplanmıştı.Tırnağı 2 ye ayırmıştı
  • Parcalanan kol kemigi ve hemen ardindan ufak bir buzla uyusturularak yapilan 100 kmlik yol.

• Böbrek taşı düşürürken çektiğim 40 saatlik işkenceleri hala unutmuş değilim çok fenaydı o gün hayatım kaydı resmen bırak konuşmayı konuşamıyorum,nefes alamıyorum iki gün uykusuzlukla geçen günlerim Berbat etti beni Resmen öldürdü beni bu acı yok böyle bir acı sanki böbreğimi sıkıştırıyorlar hissediyordum Resmen.

Kasıl babam kasıl..

Neymiş 70 Ekran eski model arçelik televizyonu indiircekmişsiz.. nasıl olduysa o akşam meydana geldi çok şükürler olsun iyiyim şimdi birşey yok arada bel ağrısı oluyor ve ki ekliyeyim Diş ağrısını çok çektim zamannında hatta bir tanesi fena apse yapmşıı çok fena şişirmişti yanağımı.. 3-4 gün şişlik inmemişti.

20 lik diş ağrısnı bende yaşadım hatta öldürdü beni ağrı sanki beynime vuruyordu beynim zonkluyordu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@Crazy_Qirl lan ne komedisin he laflara bak hele '' Kardeşim '' one lan onune gelen kardeşin mi o Treth nickli üyeyi bi kaç yerde duymuştum görmüştüm felan yazılarını baban yaşındadır senin önüne gelenede laf atma

Bencede sen yenisin heralde git incide felan takıl hadi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheetahUSA -- 10 Aralık 2012; 17:12:02 >

• kamışa sabun kaçırmam
  • Safra taşı ağrısı.
    Sol kolumun üstüne düşmüştüm 2 kemikte pert. 3 ay alçı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.