Şimdi Ara

Yaşadığınız en büyük fiziksel acı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
28
Favori
26.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kolumdaki platini narkoz vermeden almışlardı. yağuşak doktorlar ben orda acıdan kıvranırken maç muhabbeti yapıyolardı. bir de ayağım çıktığında çıkıkçıya gitmiştik. yaşlı bi kadın nasıl yaptığını anlamadım ama sıka sıka yerine taktı ayağı. gözümden yaş gelmisti. bi arada 4 kişiden dayak yemiştim ama sağolsunlar bi yerden sonra bırakıp finali küfürlerle yapmışlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yaşındayken sandalyenin üstüne çıkıp yatağa atlamıştım. Yatağın köşelerinde uzun ahşap parçalar vardı, oğlanı oraya çarpmıştım.
  • sünnet ve diş ağrısı

• Yanan mangala bastıgım o an
  • quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Sünnet olurken sünnetçinin iğneyi bana yaptırması.

En kötü budur heralde

İki tane hemde şırıngayıda bana sokturdu ilacıda bana boşalttı hiç unutamam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

quote:

Sünnet olurken sünnetçinin iğneyi bana yaptırması.

En kötü budur heralde

İki tane hemde şırıngayıda bana sokturdu ilacıda bana boşalttı hiç unutamam.

Adama soksaydın keşke sende,adam ağır salakmış yani.

• sanayide göze sıcak talaş kaçması
    Elimin kenarından kuçuk bir kısım sıkışmadan dolayı et kopması
    Kuçukken parmağım elektrik+sıcaktan patlama ve yanma kombinesi.sag elim orta parmak şekil bozukluğu
    Kol çıkması ve çıkıkçı macerası
    Çakıl taşı ile kafa yarılması

• quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

Top oynarken topa vuracam diye ayağımı yerdeki demire vurmam ve ayağımda o sıralar tırnak batması olması.
    6 yaşındayken suratıma 100 - 120 ile giden bir renonun aynasının çarpması.
    Bisiklete 2 kişi binerken bacağımın tekerle çatal arasındaki boşluğa sıkışması ve o sırada yokuş aşağı iniyor olmamız.
    Sanayide kızgın demiri farketmeden tutup kaldırmam
     Yaşadığınız en büyük fiziksel acı

çok merak ettim aynayı kafaya nası geçirdin?

• kafama kiremit düştü oluk oluk kan aktı,başkada birşey hatırlamıyorum,vardır yine ağır vakalarım
  • cazır cazır yağ dolu tavaya basmak. nasıl ağrıyordu, küçüktüm de bütün gece ağlıyordum hep.

6 saat denizde kalıp yanmak. öyle yanmak değil ama, omzumun bir parçası soyulmuştu. oyuk oldu resmen.

bu yukarıdaki ikisi babamla kalırken oldu. küçüktüm, artık kendimi babama emanet etmiyorum. mümkün olduğu kadar babamın işlerinden uzak hareket ediyorum.
  • 21 vites bisikletin arkasına binmek ve ayağın viteslerin olduğu yere sıkışması.
  • Ayak başparmağım kondisyon bisikletine sıkıştı,tırnak kökünden tamamen koptu.Koparken de deriyi keserek kopmuş,kan gölüne döndü ortalık birden o nasıl bir acıdır anlatamam. Boşa işkence yöntemi olmamış.

Ayrıca iyileşme sürecinde açık deriye türlü türlü kimyasal döküyor şerefsizler,oda çok fena yakıyordu.
  • en dayanılmaz ağrı böbrek taşıdır, başıma gelmedi ama bu ağrı yüzünden intihar edenler var
  • 5 kişilik bir grupta küfürleşmeler sonucunda yüksekçe bir yerden atlayarak uçan tekme atmam sonucunda iptal ettiğim haricinde ki 4 kişinin beni evire çevire dövmeleri 4 gün yataktan çıkamadım o derece şiir gibi bir dayak yemiştim. Mutlu son falan yok yedim işte bir kamyon dayağı hatta uçan tekmeden sonra yere indiğimi bile hatırlamıyorum adamlar havadayken dövüyordu beni. Siz siz olun 2 kişiden fazlasına dalmayın

• 4 yaşında yatakta zıplarken kızgın sobaya yapışmıştım. Sağ tarafım komple yanmış 3 gün ağlamıştım. Nası bi acıysa hala hatırlarım.
  • Sag bacağım ön tarafı bileğin yarım karış üst tarafı. Yara oldu ve iltihaplandı yara 6 kez hastaneye gidip temizlettiğim halde ilaçlar vs. bir türlü iltihabı temizlenmedi akıp duruyordu.

yaranın kalınlığı en boy 2cm boyutlarına ulaştı bir gün çok sinirlenip iltihaplı tüm dokuyu patates soyacağı ile kopardım. Bacağımdaki yer kemiğe kadar açıldı ve aşırı kan kaybettim ve müthiş bir acı duydum. Daha sonra içli dışlı 100 den fazla dikiş ile kapatıldı orası. İltihaplı dokuyu komple koparttığım için iltihap olmadı ama doku kaybından dolayı izi asla geçmedi hala duruyor.

Sağ bacağım kemer hizasından 1 karış asağısından sağ tarafından kama ile bıçaklandım. Bıçak girdiğinde değilde çıkarken çok canımı yakmıştı. Kanaması uzun süre durmadı. Üçgen bıçak olduğu için dikilmeden yarası kapanmadı.

Sağ kolumda bilekten 1 yarım karış yukarıda kolun üst tarafında 8 cm lik derin kesik kemiğe kadar açıldı oldukça canım acımıştı. Özellikle dikilmeden önce içinde kalan cam parçaları temizlenirken acı çekmiştim.

Sağ omuzum da 2 tane 2 cm ve 2,5 lik kesik 3 er dikiş yemiştim diğerlerine göre orta halli bir acı hissettim.

Sol bacağım dizin hemen altında döner bıçağı yarası var. Kıkırdak yapıya denk gelmişti dehşet bir acı hissetmiştim. 5 dikişle kapatıldı.

Son olarakta sırtımda sol omuzdan sırtımın sağına doğru çapraz bir kesik var kavgada sallama ile yapmışlardı ilk anda hiç acımadı yara temizlenip dikildikten sonra 2 3 gün çok canım yandı. Boynumu çevirsem bile acıyordu eğilmek kalkmak kolumu hareket ettirmek vs. O yara kapanana kadar her hareketim canımı yaktı.

Sadece canımı çok yakanları yazdım. Ufak tefek bir çok hatıram var vücudumda

• quote:

Orijinalden alıntı: Whimsical

en dayanılmaz ağrı böbrek taşıdır, başıma gelmedi ama bu ağrı yüzünden intihar edenler var

• quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

İlkokul zamanı ateş yakıp içine plastik oyuncak tekeri atmıştık , eridi eridi ben de hangi akla hizmet yaptıysam kocaman kayayı erimiş plastiğin üstüne attım , şort vardı altımda bacağıma damla damla yapışmışlardı , hala izi var o yapıştığı yerde kıl çıkmıyor mesela tüysüz orası , en büyük pişmanlığım o gün şort giymem , şort giymesem o izler kalmayacaktı.

Çok korkunç bişey değil tabi , zaten bacaklar orman gibi belli olmuyor da yine de olmasa daha iyi olurdu.

ya yüzüne gelseydi :)

Bunu hiç düşünmemiştim ama yüzüme gelmesi için kendi boyutumda bi kayayı 3 kişi yüksekten atmamız gerekirdi heralde , çok yükseğe çıkamaz diye tahmin ediyorum.

• Mafya mısın vücuduna girmeyen kesici alet kalmamış

• 2 gün önce yaşadım. Omuz çıkığı maalesef kötü birşey. Sağlığınızın değerini bilin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.