intihar ederim tüm gazetelere dh yüzünden öldüm diye mektup yollarım sonra bi bakarsınız mahkeme kararı ile kapatılmış dh gözüm karadır yaparım acımam sizide acımam kendime de acımam
Benim gözüm daha karadır.00:01'e az kaldı açtılar açtılar açmadılar bir bakmışsınız DH kapatılmış ben hemde kanlı mesaj yazarım !!!
la ayıp ama ya ne demiş atalarımız bugün yediğin hurmalar yarın.... yani bunun acısı çıkar siz siz olun ban yemeyin lan çok pis bişiymiş ya yemeyenler bilemez
ben gereksizlere bile konu açamıyorum sen haline şükret yine.herşey şu konuyu açtıktan sonra oldu http://forum.donanimhaber.com/m_31148116/tm.htm
quote:Orjinalden alıntı: remus ne yasağı bu?? konu dışına msj yazamıyorsun konu açamıyorsun of çok kötü bişi ya yaşamayan bilemez gözlerin hep o 2 butonu arıyor her konuya girdiğin de mouse imlecini eskiden hızlı cevabın olduğu yere götürüyorum ama sonra aklıma geliyor ki yasak yasak yasak
quote:Orjinalden alıntı: Scytax quote:Orjinalden alıntı: remus ne yasağı bu?? konu dışına msj yazamıyorsun konu açamıyorsun of çok kötü bişi ya yaşamayan bilemez gözlerin hep o 2 butonu arıyor her konuya girdiğin de mouse imlecini eskiden hızlı cevabın olduğu yere götürüyorum ama sonra aklıma geliyor ki yasak yasak yasak bana da yasak koymuşlar beraber asalım kendimizi
konu dışına,gereksizlere ve diger tüm bölümlere yazabiliyorum ama yeni konu açamıyorum gereksizlerde bile açılmıyor konu alıntı bile yapamıyorum acilen doktora görünmem lazım.