ne dersende bu şekilde bana ve benim düşünceme banlar koyan ve youtubeyi yasaklayan düşünce aynı düşüncedir sen sadece bu siteden beni engelliyorsun(halbuki bu sitede çok yarar sağlamışımdır da) bu bana yapılanlar günah değilmi yasadışı deyip bunun arkasına saklanıyorsun hd olmuşsun da nolmuş kardeşim önce biraz insan olmak ve daha sonra harekete geçmek lazım şimdi yine ban yiyecekm biliyorum nickim askıya alınacak ama bu bana YAPILANLAR ADALET DEĞİL ALLAH BÜYÜKTÜR BU SİTEDE Bİ İKİ GÜN SONRA YASAKLANIR ARTIK O ŞEKİLDE GİRERSİNİZ BENİM DEDİĞİM GİBİ................. ALLAH BÜYÜKTÜR....... ARKADAŞLAR BENİM İKİ MSJIM BANLANDI SIRF FAYDALI BİLGİ DİYE....
kardeş türk adaletine saygın yok mu? mahkeme bir karar vermiş, sen mahkeme kararını delen hareketler yapıyorsun, bunu engellemek forumun görevi. biri çıksa bu forumda illegal olaylar var dese sana patlamayacak, yöneticilere patlayacak. çok haklı bir şey yapıyormuşçasına devam etme eylemine. adalete saygın olsun. özgürlük, serbest olmak değil, başkasının haklarına saygı göstermektir. sen modların haklarına saygı göstermezsen asıl sen özgürlüğü çiğnemiş olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: ayberg73
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ayberg73
BU BİR HAKSA DNS AYARLARINI DEĞİŞTİRİP GİRMEKTE BİR HAKITIR SORUNUN ÇÖZÜMÜ SİTE ENGELLEMEKSE BU GERÇEK BİR ÇÖZÜM OLMAZ GÖRDÜĞÜN GİBİ AMA BİKAÇ VİDEO YÜZÜNDEN SİTE ENGELLENMESİ BENCE HAKSIZLIK............................................. ADALET DNS AYARLARINI DEĞİŞTİRMEYİ DE ENGELLİYOR MU PEKİ
git mahkemeye başvur. "bu siteye erişim engellenmiştir" diyor, sen nasıl yaparsan yap, siteye girmen yasak, suç. senin başkalarını oraya yönlendirmen suç.
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
YA KARDEŞ SEN EN İYİSİ AVUKAT OL BİLİŞİM SUÇLARINI SEN BENDEN İYİ BİLİRSİN Bİ PROGRAM SERİAL BİLE AKÇ KİŞİDE OLUR VE BİR PROGRAMI KAÇ KİŞİ KULLANIR SEN DAHA İYİ BİLİRSİN ŞİMDİ VAAZ VERECEĞİNE YOUTUBEYİ SUÇLA VE KÖKTEN KAPATTIR EĞER YAPAMIYORSAN ARTIK YAPACAK ÇOK FAZLA ŞEY YOK... DEVLET BUKADAR KİŞİYİ TAKİP EDEMEZ O VİDEOLARI KALDIRACAK SİTEYİ TÜRKİYEDEN ENGELLEYECEĞİNE ..... DNS YİŞİP GİREBİLECEĞİMİ BİLMİYOR MU DEVLET
ne biliyorsan onu yap banane ya ben neden çırpınıyorum ki?
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
AZ MI ÜZÜLDÜK O VİDEOLARA AMA OLURMU SİTEYİ TOPTAN KAPATMAK BENİM KENDİ VİDEOLARIM ARKADAŞLARIMIN VİDEOLARI SANSÜRLENDİ BİZ NE YAPMIŞTIK SÖYLESENE HA BİZ DE Mİ HAKARET ETMİŞTİK.... NE DESEM BOŞ BİLİYORUM ZATEN HADİ SAĞLICAKLA
birilerinin işi olur ukaşamaz, benim işim yok ama dns değiştirmememe rağmen açılıyor. garip bir tezat
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
quote:
AZ MI ÜZÜLDÜK O VİDEOLARA AMA OLURMU SİTEYİ TOPTAN KAPATMAK BENİM KENDİ VİDEOLARIM ARKADAŞLARIMIN VİDEOLARI SANSÜRLENDİ BİZ NE YAPMIŞTIK SÖYLESENE HA BİZ DE Mİ HAKARET ETMİŞTİK.... NE DESEM BOŞ BİLİYORUM ZATEN HADİ SAĞLICAKLA
birilerinin işi olur ukaşamaz, benim işim yok ama dns değiştirmememe rağmen açılıyor. garip bir tezat
Alıntıları Göster
Youtube'u yasaklayan zihniyet, gelr gün düşünmeyi de yasaklar.
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
beyefendi sizin proxi programlarınız vardır siz bizden daha da iyi bilirsiniz yasaklı sitelere girmeyi bizim size birşey öğretebileceğimizi sanmıyorum zaten
kafanmı iyi yahu? ne proxy si? sana adam gibi muamele ettik, konuştuk. böyle konuşacağını bilseydim dikkate bile almazdım
Turkiye de olmadigimdan youtube ile bir sorunum yok istedigim zaman girip istedigim zaman cikabiliyorum ama bu mahkeme karariyla ilgili bir soru kafama takildi. Kardesim Turkiye'den youtubeye girisi Ataturk'e edilen hakaretler yuzunden blockluyorsunuz, blocklasaniz ne olacak ki? Diger ulkelerden girenler sonucta yine goruyor. Flag uygulamasi var youtube de. Bu tur videolari flag uygulamasi ile sildirebiliriz. Yani siteyi engellesen ne olacak ki? Diger ulkedekiler sonucta gormeye devam edecekler.
quote:
Orijinalden alıntı: Y!g!T
Turkiye de olmadigimdan youtube ile bir sorunum yok istedigim zaman girip istedigim zaman cikabiliyorum ama bu mahkeme karariyla ilgili bir soru kafama takildi. Kardesim Turkiye'den youtubeye girisi Ataturk'e edilen hakaretler yuzunden blockluyorsunuz, blocklasaniz ne olacak ki? Diger ulkelerden girenler sonucta yine goruyor. Flag uygulamasi var youtube de. Bu tur videolari flag uygulamasi ile sildirebiliriz. Yani siteyi engellesen ne olacak ki? Diger ulkedekiler sonucta gormeye devam edecekler.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Y!g!T
Kesinlikle çok güzel bi noktaya değinmişsiniz.. Diyorlar ki "Türkiye'de oturanlar Atatürk'e,Türk'lere vs yapılan hakaretleri izlemesin, hatta hiçbişey izlemeyin niye izliyorsunuz ki!"
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Bu arada acilan konularin kitlenmesi yerine bu youtube ile ilgili konulardan 1 tanesinin ust konu olup kisilerin fikirlerini orda enine boyuna tartismalari bence daha saglikli olur. Konu kitlemek bunun cozumu degil bence.
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Devletin engelledigi bir seyi devletden baskasi duzeltemez ben sadece fikir alisveri anlamin da soyledim.
quote:
Orijinalden alıntı: Y!g!T
Devletin engelledigi bir seyi devletden baskasi duzeltemez ben sadece fikir alisveri anlamin da soyledim.
Alıntıları Göster
bisi sorcam youtube suan yasakmı? bende deilde
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454
Alıntıları Göster
Evet.. çıkan sayfa ise aşagıda..
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: egomanyak.
bende yasak . ne yapmak gerekli girmek için
quote:
Orijinalden alıntı: desiya
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: desiya
quote:
msn ver ordan anlatim burdan uzun sürer program filan gerekmiyo veya ayberg anlatırsa anlatsın
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: desiya
quote:
msn ver ordan anlatim burdan uzun sürer program filan gerekmiyo veya ayberg anlatırsa anlatsın
open dns yazın google a dns deiştirmeyi bilmeyenler
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Siz boyle yaparsaniz bu konu da kitlenir.
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
utanç verici birşey gerçekten. Wikipedia da baktım da youtube e erişimi yasaklamış ülkeler listesine: mısır, suudi arabistan, suriye, birleşik arap emirlikleri, tayland fas, brezilya ve türkiye diyor. Malesef ülkemin adı geri kalmış ülkelerle aynı listede. Hep 3.cü dünya ülkeleri.
Hala şunu kavrayamıyoruz. Youtube'ü yasaklayamazsın, dünyada en çok ziyaret edilen 3.cü web sitesi zaten. Senin yasakladığın şey türkiye. Youtube değil. Youtube zaten türkiye'ye muhtaç değil ki.
İnsanların beyinsiz olmasını istiyorlar ki, kolay yönetilsinler. Televizyon'u kontrol altına aldılar tamamen, saçma sapan programlar ve dizilerle doldu taştı, ama internet işe özgür bir ortam ya, onlar için bir tehdit. Atatürk de işin bahanesi malesef.
quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
utanç verici birşey gerçekten. Wikipedia da baktım da youtube e erişimi yasaklamış ülkeler listesine: mısır, suudi arabistan, suriye, birleşik arap emirlikleri, tayland fas, brezilya ve türkiye diyor. Malesef ülkemin adı geri kalmış ülkelerle aynı listede. Hep 3.cü dünya ülkeleri.
Hala şunu kavrayamıyoruz. Youtube'ü yasaklayamazsın, dünyada en çok ziyaret edilen 3.cü web sitesi zaten. Senin yasakladığın şey türkiye. Youtube değil. Youtube zaten türkiye'ye muhtaç değil ki.
İnsanların beyinsiz olmasını istiyorlar ki, kolay yönetilsinler. Televizyon'u kontrol altına aldılar tamamen, saçma sapan programlar ve dizilerle doldu taştı, ama internet işe özgür bir ortam ya, onlar için bir tehdit. Atatürk de işin bahanesi malesef.
Alıntıları Göster
208.67.222.222 208.67.220.220
Bunlar opendns adresleri. Zaten uzun süredir bunları kullanıyordum. O yüzden farkettim bile. Telekom'un dandik Dns server ları sürekli çöktüğü için "otomatik dns al" seçeneğini kullanamıyorum zaten. Bu arada telekom yine muhteşem bir şekilde, dns ten kaydını silerek site yasaklıyor. Bence biraz çağın gerisinde kalmışlar. Bu şekilde erişimi engelleyemezsin ki.