Şimdi Ara

Yasaklı OLMAMASINA rağmen site giriş problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arakdaşlar, 5-6 aydır djz.to sitesine girş problemi yaşıyorum, k-tunnel üzerinde giriş yapılabiliyor anasayfadaki bilgilere ulaşılıyor ama bir önceki sayfadaki ( daha önce gönderilmiş download linkleri) bilgilere ulaşamıyorum, konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım. teşekkürler.

• DNS AYARLARINIZI 208.67.222.222 / 208.67.220.220 olarak ayarlayın girmeyi deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangir12 -- 3 Haziran 2012; 19:09:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CasTingFaiL3D

DNS AYARLARINIZI 208.67.222.222 / 208.67.220.220 olarak ayarlayın girmeyi deneyin.

google dns leri kullanıyordum 8.8.8.8 / 8.8.4.4
    sizin verdiğiniz dnsleride denedim yinede açmıyor site. işin ilginç yanı bu sayfayı twitter -dada takip ediyorum, hergün yeni konu ekleniyor ve linkler veriliyor yani site çalışıyor durumda. hata aldıktan sonra google chromeda ''djz.­to sitesinin önbelleğe alınmış kopyasına erişin''
    buna tıkladıktan sonra ana sayfaya ulaşıyorum ancak bu sayfadayken ''OLD POST'' geri gidersem(daha önce gönderilmiş download linkleri için) yine ulaşılamıyor hatası alıyorum. ÇÖzüm yok gibi anlamadım gitti.
    IE , FIREFOX ve CHROME lada aynı sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay1jay -- 3 Haziran 2012; 21:02:47 >
  • Ip gizleme yöntemini denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-FouR

Ip gizleme yöntemini denediniz mi?

Sorunu bu site (http://www.proxygizlen.com/) üzerinden giriş yaparak çözdüm- ktunnel ve benzerleri sadece anasayfaya giriyor önceki post lara ulaşamıyordum ama şu anda çözülmüş durumda.
  • ktunnel benzeri sitelerden değilde hide ip tarzı program ile yaparsanız giremeyeceğiniz site yok sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.