Şimdi Ara

Yasal Alkol Sınırı ile Kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yılbaşı gecesi sağ taraftan bir araba çarptı ve çarpanlar arabayı bırakıp kaçtılar ve yarım saat sonra bir kişi gelip arabayı kendisinin kullandığını soyleyip sürücü olduğunu belirtti ve alkol seviyesi 0 oldu tabiki ama bizde arabayı kullananda yasal sınır olan 0.50 promil alkol çıktı.Acaba bu durumda kasko hasarı karşılar mı?

• siz niye kaçmadınız?
  • Büyük ihtimalle kaçan kişilerde ehliyet yoktu ve ehliyetli bir tanıdık çağardılar...
  • işe bak ya şeytanlığın bu kadarı, çok sinir bozucu bir durum olmalı

gecmiş olsun
  • Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Çok enteresan bir olay ama, anladığım kadarı ile olayın içine polis karışmış. Önemli olan polisin raporunu nasıl tuttuğudur. Gerçek sürücülerin kaçıp yerine başka birinin geldiği yazıldı mı? Kaza nın oluş şeklinden kusurun kimde olduğu yazıldı mı? Demenizden kusurun karşı tarafta olduğunu anlıyorum. O zaman sizin kaskonuzu kullanmanıza gerek yok, çünkü karşı tarafın trafik sigortası karşılayacaktır. Yok eğer illa kaskomdan yaptırcam desenizde alkol yasal sınırda ise kaskonuzun bir problem çıkartmaması lazım. Kusur karşıda ise, kaskonuz öder ama karşıdan rucu eder.

Ama diğer sürücünün kaçması, yerine başkasının gelmesi ise ayrıca adli bir durumdur. Ki her ne olursa olsun sizin haklılığınızı gösterir. Umarım poliste raporunu bu yönde tutmuştur.

Saygılarımla,
    www.limonsigorta.com

quote:

Orjinalden alıntı: immortal_knight

Yılbaşı gecesi sağ taraftan bir araba çarptı ve çarpanlar arabayı bırakıp kaçtılar ve yarım saat sonra bir kişi gelip arabayı kendisinin kullandığını soyleyip sürücü olduğunu belirtti ve alkol seviyesi 0 oldu tabiki ama bizde arabayı kullananda yasal sınır olan 0.50 promil alkol çıktı.Acaba bu durumda kasko hasarı karşılar mı?

• Olayı babamlar yaşamış ben yanlarında değildim(kendim yaşamışım gibi anlatmışım pardon)Raporun nasıl tutulduğunu sordum ama sanırım polisler doldurmuşlar ne yazdığını görmemiş babam.Kasko şirketine olayı anlatıp sorduğunda kaskonun olayın içinde alkol içinde olduğu için masrafı karşılamayacağını söylemişler onun için ben de bi araştırayım dedim cevabın için sağol teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: oluşumbilgi

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Çok enteresan bir olay ama, anladığım kadarı ile olayın içine polis karışmış. Önemli olan polisin raporunu nasıl tuttuğudur. Gerçek sürücülerin kaçıp yerine başka birinin geldiği yazıldı mı? Kaza nın oluş şeklinden kusurun kimde olduğu yazıldı mı? Demenizden kusurun karşı tarafta olduğunu anlıyorum. O zaman sizin kaskonuzu kullanmanıza gerek yok, çünkü karşı tarafın trafik sigortası karşılayacaktır. Yok eğer illa kaskomdan yaptırcam desenizde alkol yasal sınırda ise kaskonuzun bir problem çıkartmaması lazım. Kusur karşıda ise, kaskonuz öder ama karşıdan rucu eder.

Ama diğer sürücünün kaçması, yerine başkasının gelmesi ise ayrıca adli bir durumdur. Ki her ne olursa olsun sizin haklılığınızı gösterir. Umarım poliste raporunu bu yönde tutmuştur.

Saygılarımla,
    www.limonsigorta.com

quote:

Orjinalden alıntı: immortal_knight

Yılbaşı gecesi sağ taraftan bir araba çarptı ve çarpanlar arabayı bırakıp kaçtılar ve yarım saat sonra bir kişi gelip arabayı kendisinin kullandığını soyleyip sürücü olduğunu belirtti ve alkol seviyesi 0 oldu tabiki ama bizde arabayı kullananda yasal sınır olan 0.50 promil alkol çıktı.Acaba bu durumda kasko hasarı karşılar mı?

• oyun oynamıs heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.