Şimdi Ara

YasalTakip İmei Numarası Klonlanmıştır Mesajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
29.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun telefonuma XXXXXXXXXXXXXXX imei numarası klonlanmıştır.30 gün içerisinde cihazınız kapatılacaktır.Satın aldığınız yere başvurunuz diye bir mesaj geldi YASALTAKİP diye bir yerden.Öncelikle mesajda yazan imei numarası benim telefonumdaki imei numarasıyla aynı değildi.*#06# yapınca baktım benim telefondaki farklı o mesajdaki farklı.Hatta şu siteden bile benimkini sorgulattımhttp://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php Telefonumkinin numarası kayıtlı yazıyordu.
    Kısacası bana gelen mesajdaki imei numarasıyla benim telefonun imei numarası aynı değil.Bu mesajı ciddiye almalı mıyım , satın aldığım yere başvurmalı mıyım.
    Telefonum Samsung Galaxy S3
    Yardım eden Herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feleginsillesi -- 15 Şubat 2013; 19:17:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: feleginsillesi

Arkadaşlar bugun telefonuma XXXXXXXXXXXXXXX imei numarası klonlanmıştır.30 gün içerisinde cihazınız kapatılacaktır.Satın aldığınız yere başvurunuz diye bir mesaj geldi YASALTAKİP diye bir yerden.Öncelikle mesajda yazan imei numarası benim telefonumdaki imei numarasıyla aynı değildi.*#06# yapınca baktım benim telefondaki farklı o mesajdaki farklı.Hatta şu siteden bile benimkini sorgulattımhttp://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php Telefonumkinin numarası kayıtlı yazıyordu.Fakat bana mesaj gelen o imei numarasını yazdım.Bu imei numarası klonlanmıştır felan yazıyordu.
    Kısacası bana gelen mesajdaki imei numarasıyla benim telefonun imei numarası aynı değil.Bu mesajı ciddiye almalı mıyım , satın aldığım yere başvurmalı mıyım.

Tabikide ciddiye almalısın aynı değilse klon imeidir yurt dışından kaçak sokulmuştur dandik telefon imeisi atılmıştır adam vergiden kurtarmıştır.
    Derse dur kardeşim hallederiz diye hayır diyin farkli imei atar yine yada 6 aylık geçici kayıt yapar elinizde patlar para iadesi almaya bakın.

• kasadaki imei telefonun içindeki ile aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

quote:

Arkadaşlar bugun telefonuma XXXXXXXXXXXXXXX imei numarası klonlanmıştır.30 gün içerisinde cihazınız kapatılacaktır.Satın aldığınız yere başvurunuz diye bir mesaj geldi YASALTAKİP diye bir yerden.Öncelikle mesajda yazan imei numarası benim telefonumdaki imei numarasıyla aynı değildi.*#06# yapınca baktım benim telefondaki farklı o mesajdaki farklı.Hatta şu siteden bile benimkini sorgulattımhttp://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php Telefonumkinin numarası kayıtlı yazıyordu.Fakat bana mesaj gelen o imei numarasını yazdım.Bu imei numarası klonlanmıştır felan yazıyordu.

Tabikide ciddiye almalısın aynı değilse klon imeidir yurt dışından kaçak sokulmuştur dandik telefon imeisi atılmıştır adam vergiden kurtarmıştır.
    Derse dur kardeşim hallederiz diye hayır diyin farkli imei atar yine yada 6 aylık geçici kayıt yapar elinizde patlar para iadesi almaya bakın.

O mesajda yazan imei numarasi benim telefona ait degil ben bunu söylemek istiyodum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: code7

kasadaki imei telefonun içindeki ile aynı mı?

Evet kasadaki ile telefonda ki ayni. Ama bana gelen mesajdaki imei numarasi benim telefona ait değil

• Bana verilen kutudaki imei numarasıyla telefondaki de aynı.Ama bana mesaj atılan imei numarası farklı bişey.Benim telefonumla ne alakası var anlamadım.Telefonu Gaziantep M1/GoldBilgisayardan aldım napmam lazım şimdi
    Birde bendeki 15 haneli numarayı buraya yazıyorumhttp://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php? son hanesini almıyor 14 haneli olarak kayıtlı gözüküyor.Yardım edin arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feleginsillesi -- 15 Şubat 2013; 21:03:43 >
  • bazen btk yanlis msj atiyor..git golda en azindan bilgilendir...kapanirsa elimde belgen olur..faturan varsa sikinti yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım yanlış mesaj attılar.çünkü mesajdaki imei çok farklı benimkinden.ayrıca ben *#06# yapıp resmi siteden sorgulatınca imei numaram kayıtlı gözüküyor.
  • quote:

sanırım yanlış mesaj attılar.çünkü mesajdaki imei çok farklı benimkinden.ayrıca ben *#06# yapıp resmi siteden sorgulatınca imei numaram kayıtlı gözüküyor.

Hayır hocam yanlış değil aslında. siz zamanında o imei ye sahip telefona takmışsınız hattınızı, o mesaj o yüzden geldi. yani o mesaj, o kayıtsız cihaza takılan her hatta gitti. ama s3 ünüzü ilgilendiren herhangi bir sey yok merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Papadat

quote:

sanırım yanlış mesaj attılar.çünkü mesajdaki imei çok farklı benimkinden.ayrıca ben *#06# yapıp resmi siteden sorgulatınca imei numaram kayıtlı gözüküyor.

Hayır hocam yanlış değil aslında. siz zamanında o imei ye sahip telefona takmışsınız hattınızı, o mesaj o yüzden geldi. yani o mesaj, o kayıtsız cihaza takılan her hatta gitti. ama s3 ünüzü ilgilendiren herhangi bir sey yok merak etmeyin.

çok teşekkür ederim.daha önce zaten dubai den geleni kullanmıştım 1-2 gün.onu verip yenisini aldım.büyük ihtimalle o eski dubai malı için geldi o mesaj çok teşekkürler

• telefonun anakartı değiştiyse o mesaj gelir, bana da gelmişti, telefonu garanti kapsamında servise verince.
    ama tamir falan ettirmediysen.
    bir de sim kartı kaçak telefona takıp 1 defa bile kullansan o mesaj gelir.
  • Beyler aynı mesaj banada geldi bugün. forumdan bir arkadaştan almıştım alalım daha 1 hafta olmadı. Bunun çözümü nedir acaba savcılığa felan başvurmak yada başka birşey?

• ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 23 Mayıs 2020; 13:55:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tabip

btk dan bazen yanlış mesaj geliyor. mesajda gelen imei numarası daha önceden kullandığınız bir cihaza aittir. o cihazın imeisi kopyalanmıştır.

yok hocam mesajdaki im numarası telefonun im numarası malesef kontrol ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

Beyler aynı mesaj banada geldi bugün. forumdan bir arkadaştan almıştım alalım daha 1 hafta olmadı. Bunun çözümü nedir acaba savcılığa felan başvurmak yada başka birşey?

Çalınti ise başın belaya girebilir.
    Forumdan aldığın kişinin referansına bak.
    İletişime geç hemen.
    Tanımadan almasın inşallah.

• quote:

Arkadaşlar bugun telefonuma XXXXXXXXXXXXXXX imei numarası klonlanmıştır.30 gün içerisinde cihazınız kapatılacaktır.Satın aldığınız yere başvurunuz diye bir mesaj geldi YASALTAKİP diye bir yerden.Öncelikle mesajda yazan imei numarası benim telefonumdaki imei numarasıyla aynı değildi.*#06# yapınca baktım benim telefondaki farklı o mesajdaki farklı.Hatta şu siteden bile benimkini sorgulattımhttp://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php Telefonumkinin numarası kayıtlı yazıyordu.

dolandırıcıların yeni oyunları, hiç kaale almayın e devleten takip edin sizin ki orda yazan doğrudur, aksi durumda zaten kitlenirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

quote:

hocam sonuç ne oldu.

cihaz kapandı mı?

• bzim 6300 geldi fatura yok ama kutu var turkcellden almıstım fatura olmazsa yapacak birşey yok dedi 5 yılı geçti diye faturayı bulamadılar(depoyu su basmış) nasıl kurtarırırm tuşlu telefonda yok alabileceğimiz.
  • darkcald kullanıcısına yanıt
    Hocam işin zor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada geldi aynı mesajdan, faturam var ama benim adıma değil, ne yapacaz bu durumda....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.