Şimdi Ara

Yaşam süresini yüzde 30 uzatan bir gen keşfedildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aman ömrü uzatmayın sonra emeklilik yaşını şu gelişmeye bakıp 100'e filan çıkarırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav arkadaş malum şahıs ölmeden bulmasınlar ölümsüzlük iksiri falan ya, zaten bütün gençliğimiz bitti bari yaşlılıkta rahat edelim be.

• Gen vergisi geliyor

• Bu yaşlılığı geciktirme vs işleri belli bir yaşa kadar olanları kapsıyor yoksa 70 yaş üstü toprağı girmeyi bekleyenler için herhangi bir şey olduğu yok. Vücud komple gidikse yapacak birşey yok. Böyle en geç 35-40 yaşında bu tedavilere başlayacaksın ki, fiziksel olrak henüz çok yıpranmamışken etkisi olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilim adamına sesleniyorum sen kolpasın gel yaşımı 30 uzatırsan sen beni uzatamassan ben seni kabul mü profesör?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Yaşam süresi = doğumdan ölüme kadar olan süre.

Bir Allah'ın kulu bunu uzatamaz kısaltamaz.

Sağlıklı yaşam süresi uzayacak denilse eyvAllah.

Yaşam süresi uzayacak denilince orada durup düşünmek gerek.

• hasimsakin@gmail.com kullanıcısına yanıt

Yalnız biz burada din konuşmadığımız gibi, din konuşsak da;

Alıntı

metni:
    "Bir Allah'ın kulu bunu uzatamaz kısaltamaz."

diyemezsin, zira haşa Allah değilsin.

Allah izin verirse kullar yapar. Allah her şeyin üzerinde Muktedir'dir. Allah izin verirse, kullar yaşını 200'e kadar uzatabilecek yolları keşfedebilir. Şimdi nasıl oldu?

Durup düşünmeyi tavsiye edeceğine önce bir kendine uygula.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 9 Kasım 2024; 17:41:49 >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Örneğin Allah izin verirse kulları kıyameti durdurur önermesi mantıklı bir önerme mi? Sünnetullah ne demektir? Allah vaadinden vazgeçer mi? Hocam sen de bu soruları bir araştır bence.

Allah izin verirse diye başladığın tüm cümleler, inancın gereği, tartışmaya kapalıdır. Bu bir, ikincisi:

Alıntı

metni:
    "Allah vaadinden vazgeçer mi?"

Allah'ın bu konudaki vaatleri sıralı tam liste sende varsa paylaşır mısın? Yoksa elinde, iyi cesaret bu kadar emin konuşuyorsan.

• Normal vatandaşa kısa vadede faydası olmaz.Ben şu an kanser çeşitlerinin nereyedeyse tamamına yakınına çözüm bulduklarını tahmin ediyorum.Bu tedavilerden sadece ultra zenginler faydalanabiliyor.Bu ilaç sektörü mafyası dağıtılmadıkça bu tedaviler halka kadar inmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 10 Kasım 2024; 11:40:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ua-87 kullanıcısına yanıt

Bu tarz söylemler kendimi bildim bileli var. O zaman Steve Jobs neden kansere yenik düştü? Kara Panter filmindeki Chadwick neden 4 sene önce 43 yaşında öldü o zaman? Parası mı yoktu?

Bazı insanlar kelliğin bile ilacı olduğunu ve gizlendiğini söylüyor. Peki Jeff Bezos neden kel, parası mı yok? (belki de karizmatik seçimidir)

Neyse, kanser çeşitlerinin neredeyse tamamına yakınına çözüm bulan varsa trilyon dolarlık olurdu. İstediğin kadar mafya de, işin doğası gereği du-yu-lur. Saklayamazsın. Yani hem tedavi edeceksin hem saklayacaksın, olmaz o iş, biri çıkar konuşur.

Zenginler sadece erken tanıyla daha kolay kurtulma şansına sahip olabilir. Bir de destekleyici tedavileri zengindir, onun dışında herkes bilim karşısında eşit.

Gen tedavisi dersen ayrı mesele. Zolgensma düşünelim milyon dolar fiyat biçiliyor, kanser için de pekala biçilirdi. Çünkü bu işin zengini fakiri yok. Fakir sandığın bir çok insan borca harca girer yine elleriyle teslim eder o parayı.

• Ben yine de P53 geni diyorum. Araştırın. Nelerle karşılacaksınız.

• Bulsalar ve piyasaya ilaç sürseler bile çoğunluk bunu elde edemezdi. Ortaya ayrıcalıklı insanlar ve hatta bir sınıf çıkmış olurdu.. Parası olan ilacı alırdı kalanlar yine giderdi..  

• Başımızdakinin yaşam süresiyle ilgili endişe edenler korkmasın.

Haber, sağlıklı yaşam süresini uzattıklarını söylüyor. Yani yaşam süresi uzamıyor. İnsan üzerinde deney yapılsa, şeker, Alzheimer, bunama gibi belirtilerin geciktirilebileceğinden bahsediyor.

Meyve sinekleri üzerinde, yaşlanmayla ilgili ne gibi sağlık problemleri olduğunu bilemiyorum tabi. Sadece başımızdaki kenelerin sağlıklı yaşamlarında neler yapabilecekleri beni ürkütüyor.

Kıyametle gulların 200 sene yaşaması alakalı bile değil. Allah gullarım 200 sene yaşamasın şeklinde bir açıklama yapmış mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Kasım 2024; 14:17:52 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Benim yazdığımdan bunu anladıysan bi cevabım yok hocam. Haber başlığına bakarsan "yaşam süresini" artırmaktan bahsediyor. Yaşam süresi ile ecel arasında bir bağlantı kuramıyorsan yine bi cevabım yok hocam.

Senin kafan çok karışmış hacım.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Kafam gerçekten o kadar berrak ki, mail adresime bir iletişim maili veya numara yazarsan sana konu hakkında uzunca ve de İslâmî kaynaklardan delil sunabilirim.

Güzelmiş gerçekten..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.