Şimdi Ara

Bu dünyada yerimi bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hedefler birer illüzyon, sistemin dayattığı bir oyun

Günler birbirinin aynısı, monoton bir döngüde ilerliyorum.

Neşe mi? Hangi köşede saklandı bilmiyorum

Depresif değilim, sadece yorgun...  Bir düğme olsaydı, bu oyunu terk ederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1508D13E -- 3 Aralık 2024; 22:11:33 >

• la yarın ingilizce sınavım var

+

haftaya led discussion diye bir şey var. sınıftakileri tartıştıracağız, neyse ki yetenekli olduğum bi konu. Kavga bile çıkarırım xD

bir de sınavlar bitti rahatım diyodum.

• heyecanlandıran şeyleri sen yap. bir şey seni hem geriyor hem de meraklandırıyorsa ona koş. farklı atmosferlere git yeni bir şeyler dene farklı insanlarla tanış. ama okul ders falan kasıyoruz tabii ne kadar seçenek kalıyor sanki elimizde, e yani. ama örneğin led discussion işini takım olduysanız -bizim sectionda öyleydi arkadaşlarla birlikte yapıyorduk- gidin bir mekanda birlikte halledin çok sıradan geliyor kulağa ama eğlenceli birileri varsa ya da eğlenceyi sen yaratırsan niye agalarla coşamayasınız? biz eng 101de sorularına verdiğimiz cevaplarla yabancı hocayı trollüyorduk sınıfça ve bu bile en azından hepimizi bir süreliğine de olsa dersteki bıkkınlıktan kurtarıyordu lisedeki gibi. genel bakacak olursak evet katılıyorum, gün geçtikçe daha da anormalleşiyor her şey ama kendi kendimize burada bizi ayakta tutacak şeylere bağlanacağız. dünyayı, insanları değiştiremiyoruz ne kadar istesek de, çabalasak da. bir insanı bile adam edemiyoruz ki nasıl becerelim. o yüzden başta kendimize iyi bakacağız. bu da en güzel hediyedir mesela mevcudiyetimizle bir arkadaşımızın yüzünü güldürdüysek. etrafımız böyle dostlarla dolu olsaydı demez miydik sevinmek, sevinç duygusu; aslında çok uzakta değilmiş diye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• popo

• önümüzdeki döneme türkçe 102 konumu bulmuş bulunmaktayım sağ olun hocam gerçi benzerini 101’de yazmıştım ama farklı bir yere bağlayacağım

• imlosingmysanity kullanıcısına yanıt

heyecanlandıran bir şey yok ki sıkıntı orada. Yeni insanlarla nerede tanışacağım, tüm derslerim doğudaki C binasında, kulüplere giriyorum herkes gruplaşmış zaten. Bölümdekilerden haz etmiyorum çoğu npc. perşemde pdgm'den randevu aldım bakalım ne diyecekler.

led discussion'ı da hazırlıktaki arkadaşımla yapcam.

• düzgün bir kulüp daha yeni buldum ben de, yakın bir arkadaşının aktif katılım sağladığı iyi sosyal bir kulüp varsa onunla gitmeyi denesen olmaz mı? bir mekanda toplantı yapıyorlarsa iyi tanışılır orada. yanında tanıdığın da olunca rahat oluyor

evet ya senin bölümdekiler öyle oluyor. derslerin erken bittiği ya da ders aralarında çok boşluk olan bir günün varsa merkezde takılsana. sigara içiyor musun bilmiyorum b’nin veya mescidin oradaki sigarada muhabbet dönüyor bence, biraz da sen adım atarsan arkadaş edinilebilir oralarda. başta bi çakmak istersin sonra devamı gelir sohbetin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 puanlık abartısız. sırrın ne hocam kolay kolay böyle yazı becerilemez çok mu dram filmi izledin naptın

içip yazdım hocam . 0.25 de basit birkaç noktalama hatasından gitmiş. salt dram filmlerinden nefret ederim bu arada.

yazar mı olsam acaba :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1508D13E -- 4 Aralık 2024; 0:16:41 >
  • ya senin elfinle aran düzelmemiş miydi bu depresiflik sebebi nedir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akira Kurosawa'dan İkiru (1952) izlenmemiş

• çok mantıklı ben de böyle deneyim ahakshqhs
    evet bu arada kalemin çok iyi bir yazını bir dergiye yollasan direk alırlar

• Hocam hayatım dram zaten, daha fazla iç karartmaya gerek yok. Monotonluktan ve gerçeklikten kaçmak için bilimkurgu ve fantastik tercih ediyorum. Tabii imdb yüksek puanı yüksek her türlü filmi izlerim. Siyasi propaganda veya sjw olaylarına girmiyorsa.

• e ne güzel işte sinema kulübüne gidip baksana orada kaliteli filmler seçiyorlar

• Dram dediklerine bakma; insanın azmine, yaratıcı gücüne övgü niteliğinde bir film. İzleyeceksen Ballad of a Soldier'ı da izle, güzeldir  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 4 Aralık 2024; 0:38:52 >

Oraya kaydolmuştum da gitmeye üşendim. Sanırım 2. dönem de alabildiğim kadar ders alıp kafamı meşgul edeceğim. Kulüp, sosyallik, arkadadaşlık vs. hiçbirine emek ve zaman harcayacak enerjim ve istediğim yok.

• İzledim güzel filmdi hocam. Böyle dediğime bakma, kaliteli filmlerin çoğunu izlemişimdir. En büyük ve en fazla vakit harcadığım hobim bu 

• Sevindim :D, letterboxd varsa ekleyeyim, tavsiye alırım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 4 Aralık 2024; 0:41:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.