Şimdi Ara

Yaşar Nuri Öztürk hayatını kaybetti (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
1
Favori
6.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İslam'dan ziyade kendi kafasında oluşturduğu bir din anlatırdı. En son Rus devlet adamı Putin'e Mümin diyordu. Kanserin yan etkileri sanırım.

Yazılacak çok şey varda gerek görmüyorum. Allah yakınlarına sabır versin.

edit: Bu arada yorumları inceledim de. Olumlu yorum yapanların çoğu Felsefe bölümünden ve bazı siyasi konulardan hatırladığım İslam düşmanı ve CHP sevdalısı. CHP sevicilerinin Din bilgisine güveniyoruz biz. Onlar iyi diyorlarsa, iyidir rahmetli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordinas -- 23 Haziran 2016; 6:04:40 >
  • Tadeon kullanıcısına yanıt
    attığın linkte ki fotoğraflarda bir tane bile bikinili hatun yok. Adamın sağında solunda hep tesettürlü hanımlar var.

Silersin tabi. Sallamak bedava zaten. Attığın linki kopyaladım merak etme.

https://www.google.com.tr/search?q=c%C3%BCbbeli+ahmet+malta&client=ms-android-om-lge&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiV1-nth73NAhXKXBQKHcL-BfEQ_AUIBygB#tbm=isch&q=c%C3%BCbbeli+ahmet+tatil&imgrc=_

Bakın ey DH nerede bikinili hatunlar soruyorum?

arkadaşın yazdığı : resimlerin bazılarında açık saçık kadınlar var oruçsan şimdiden uyarayım.

HANİ NEREDE?

Diğer yazdıklarına cevap verme zahmetine girmiyorum. Bu iftirayı yapan adam diğer iftiralarda geri durmaz ki durmuyorsun zaten. Bir yalanı ortaya çıkan adamın bu Dinde ömrü boyunca şahitliği geçerli olmaz. Yalan söyledin ve bende yalanını gösteriyorum. Bikinili hatun yok adamın yanında. Hadi bul fotoğraflardan bikinili birisini hocanın yanında. Yok çünkü uydurdun.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teodosic17 -- 23 Haziran 2016; 5:34:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teodosic17

attığın linkte ki fotoğraflarda bir tane bile bikinili hatun yok. Adamın sağında solunda hep tesettürlü hanımlar var.

Silersin tabi. Sallamak bedava zaten. Attığın linki kopyaladım merak etme.

Silindi

Bakın ey DH nerede bikinili hatunlar soruyorum?

arkadaşın yazdığı : resimlerin bazılarında açık saçık kadınlar var oruçsan şimdiden uyarayım.

HANİ NEREDE?

Diğer yazdıklarına cevap verme zahmetine girmiyorum. Bu iftirayı yapan adam diğer iftiralarda geri durmaz ki durmuyorsun zaten. Bir yalanı ortaya çıkan adamın bu Dinde ömrü boyunca şahitliği geçerli olmaz. Yalan söyledin ve bende yalanını gösteriyorum. Bikinili hatun yok adamın yanında. Hadi bul fotoğraflardan bikinili birisini hocanın yanında. Yok çünkü uydurdun.

edit: imla

Mobildeysen 9. sırada kardeşim. Öyle ben bulamadım resimlerde bişe yok demeyle SAVUNAMAZSIN bu şarlatanı.

İlla direkt link mi istiyosun al sana link
    Silindi.

Al şimdi asıl yalancı kim oldu ?

Bu arada bu şarlatanın +18 kasedide var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tadeon -- 23 Haziran 2016; 5:55:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim uyumam lazım bi şarlatan için fazla bile tartıştım. Nasıl olsa yakında gerçek yüzünü tanıyacağın bi adamı anlatamam.

Cevap yazarsab bi ara okur cevaplarım. İstiyosan pm atabilirsin. Hadi selametle.

• quote:

Orijinalden alıntı: RealW

Bakin musluman kardeslerim. Onemli bir sey soyleyecegim.

Ben burada yorum yapanlarin cogunun islam hakinda nasil dalga gectiklerini, Allahla ve Peygamberler nasil dalga gectiklerini felsefe ve bu bolumde hatirliyorum.

Allaha ve ve Peygambere hakaret eden bu kisiler sozde olen bu kisinin iste hakaret ettikleri Allah ve Peygamberin dinini anlatiyor ve bu insan islami en dogru anlatan kisi oluyormus.

Bu hocalardan sasmayin ; Cubbeli, Nihat Hatipoglu, Kadir misiroglu.

Millet bu kisilerden gercekleri hizla ogreniyor. Artik eskisi gibi zammin bile gazetelerde yasaklandigi devirlerde degiliz. Millet her seyi gittikce dahada cok goruyor.

Diğerleri eyvallahta Kadir Mısıroğlu nedir cidden bu adamı tarihçi ve din adamı olarak görüyor musnuz? Kendisi a haber ve beyaz TVden çıkmayan Atatürk ve cumhuriyet karşıtı birisi.

Lanetullahi Aleyhim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tadeon kullanıcısına yanıt
    istedigi yere gider din adami diye hata luksu yokmu sanki onemli olan insanlara dini dogru öğretmesi

yasar nuri din ile dalga gecmeseydi dogru anlatsaydi isterse brazilya karnavalina katilsin yine savunurdum.

ayrica cubbelini maltaya gitme konusunda bir sakinca bulmuyorum

adam arabidtana gider fuhus yapar
    digeri tayland a gider sevap işler

• Bir iyi adamı daha kaybettik...ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun
  • Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
  • İşidçiler doluşmuş yine

Türk askeri işid ya da talibana saldırsa karşı saldırıya geçecek adamlar var la burada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreatlord

quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

Hayatını kaybetmedi GEBERDİ

Gel oğlum gel Toni.

Orantisiz zeka ornegi :)

Tebrikler ;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Orijinalden alıntı: RealW

Bakin musluman kardeslerim. Onemli bir sey soyleyecegim.

Ben burada yorum yapanlarin cogunun islam hakinda nasil dalga gectiklerini, Allahla ve Peygamberler nasil dalga gectiklerini felsefe ve bu bolumde hatirliyorum.

Allaha ve ve Peygambere hakaret eden bu kisiler sozde olen bu kisinin iste hakaret ettikleri Allah ve Peygamberin dinini anlatiyor ve bu insan islami en dogru anlatan kisi oluyormus.

Bu hocalardan sasmayin ; Cubbeli, Nihat Hatipoglu, Kadir misiroglu.

Millet bu kisilerden gercekleri hizla ogreniyor. Artik eskisi gibi zammin bile gazetelerde yasaklandigi devirlerde degiliz. Millet her seyi gittikce dahada cok goruyor.

Diğerleri eyvallahta Kadir Mısıroğlu nedir cidden bu adamı tarihçi ve din adamı olarak görüyor musnuz? Kendisi a haber ve beyaz TVden çıkmayan Atatürk ve cumhuriyet karşıtı birisi.

Lanetullahi Aleyhim

Peki sen bir Müslüman olarak Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı mısın?

Şu Müslümanlar İslamdan yemin ederim bihaber.

Birisi şunlara Cumhuriyeti savunmanın Şeriatı reddetmek dolayısıyla Kuranı vede Allah'ı reddetmek olduğunu söylesin yetti artık bu kadar cahillik. Şu dini iyi öğrenin.

Atatürk din düşmanı materyalist bir şahsiyettir. İslam'a zararları aklı selim bir Müslüman için ortadadır. Seviyorum diyen ahmaktır bilgisizdir açık ve net.

edit: yaşar nuri, yaşar nurinin çok sevdiği putin malum kişi ve müjdat iyi okey oynar. ikisi gitti taşları dizsinler. putinle gezen yolda.

Evet Müslümanım ve Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısıyım, bugün iranın ırağın halini görüyorsunuz eğer cumhuriyet gelmese hepiniz aynı durumdaydık, bir kadın bana tecavüz edildi diye polise gidiyor o kadına ceza veriliyor senin bahsettiğin dinle yönetim ya da şeriat bu mu? Bu değilse bile merak etme dünyada bunu uyguluyorlar, ismet İnönü din düşmanı dersen tamam olabilir derim fakat Atatürk her ne kadar Müslüman olmasa da din düşmanı biri değildi, benim için vatan millet dinden önce gelir vatanını kurtar ki dinini yaşayasın o vatan toprakları üzerinde, camileri satan, yıktıran ismet İnönü'dür, bir kişi yüzünden cumhuriyeti kuran ve bizim bu günlerde eşit şekilde yaşamamızı sağlayan birini bir kalemde silip atamazsınız dediğimi anlamanız için arap toplumunda senin bahsettiğin gibi yönetilen milletlerde yaşamanız lazım bugün iranda canınından bezmiş binlerce kişi var, artık şu feslileri dinlemeyi bırakında beyniniz açılsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nuverti

quote:

Orijinalden alıntı: YveJhin

quote:

Orijinalden alıntı: Dreatlord

quote:

Orijinalden alıntı: YveJhin

Muslumansa Allah rahmet eylesin.

Açmayın şöyle konuşarı dicektim tamda Ağız İshali Araplar yorum atıp sinirlerimizi hoplatıyor yazacaktım biri atlamış bile.Müslüman mı değil mi bilmem şerefli namuslu bir insandı.

Mesaji atarken aklima geldi aynali kefal cok olur gelir oltaya ,dedigim gibide oldu.

Ulan gereksiz insan Benim inancima gore ben bile olurken Musluman olup olamayacagimin garantisini veremiyorken baskasi icin ne rahmet okuyacagim.
    Hakaret ederek agiz ishali kim belli oluyor.

Rte muslumansa Allah rahmet eylesin
    K.k muslumansa allah rahmet eylesin
    Ataturk muslumansa Allah rahmet eylesin

Ornekleri cogaltayimmi yoksa ice dogru micma eylemine devammi edeceksin.
    Hadi simdi ifade orzgurlunun herkese hak oldugunu hatirla ve sus.!

Rahmet istemek vefad eden kisinin inancima gore degil senin inancina gore olur

Ateist ölsede ben Allah rahmet eylesin derim.
    Cunku benim inancima gore boyle.

Ama ateist olsaydim ve bir musluman ölseydi öyle demezdim. Cunku rahmet edecek bir gucun olduguna inanmazdim.

Kafalara bak. Benim Rabbimi inkar edecek, yeri geldiğinde alay edecek ancak ben ona rahmet dileyeceğim öyle mi? Böyle yazınca modern oluyorsunuz değil mi? Modern Müslüman. Yemezler. Kime rahmet dilenir azıcık aç oku, araştır. Elin kafirine ben neden rahmet dileyeyim? Yukarıda arkadaşın belirttiği gibi Müslüman ise Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun denir. Ancak azılı kafir olduğunu bildiğim adama neden rahmet dileyeceğim? Bu dinle alay etmektir. Kuran bile bunlara meydan okurken benim ne haddime dua etmek? pff.

Bununla ilgili cevabimi zaten yazdim.
    Modern mualuman nedir bilmiyorum.

Ben kuran okur hadislere bakarim.

Ama senin bu tavrin bu yazış şeklin ile pekte ılımlı oldugun söylenemez. Oysa müslüman alcak gonullu olmalı

• Allah adına konuşmayı bırakın arkadaşlar. Allah rahmet eyler mi eylemez mi diye hiç Allaha danışma gereği duydunuz mu? Allah adına neden tartşıyonuz? Allahtan bir istekte bulunuyorsunuz, ama Allahın rahmet şartlarını bilmiyonuz. Birisine Allah rahmet eder mi, etmez mi diye merak edin ve Allahın kime rahmet edeceğini belirttiği şartları o kişi yerine getirmiş mi, getirmemiş mi, ona göre rahmet dileyin. İşkembeden atmayın. Allah adına rahmet veya gazap dileğinde bulunmayın. Bu Allaha hakarettir.

ALLAH KİMLERE RAHMET EDER?

1-Allah Müminlere Rahmet Eder
    Allah'a iman edenleri ve O'na sarılanları; Allah rahmetine ve bol nimetine kavuşturacaktır. Onları, kendisine götüren doğru yola eriştirecektir.4/Nisa-175

2-Allah Dilediğine Rahmet Eder
    Ne Kitap Ehlinin kâfirleri ve ne de puta tapanlar Rabbinizden size herhangi bir iyilik inmesini istemezler. Oysa Allah rahmetini dilediğine tahsis eder. Allah büyük lütuf sahibidir.2/Bakara-105
    Rahmetini dilediğine tahsis eder. Allah, büyük lütuf ve kerem sahibidir.3/Ali İmran-74

3-Allah Kendisine İtaat Edene Rahmet Eder
    Allah'a ve Peygamber'e itaat ediniz ki rahmete kavuşabilesiniz.3/Ali İmran-132

4-Allah,Peygambere İtaat Edene Rahmet Eder
    Bir de namazı kılın, zekatı verin ve peygambere itaat edin ki rahmete erdirilesiniz.24/Nur-56

5-Allah Namazı Kılana ve Zekatı Verene Rahmet Eder
    Bir de namazı kılın, zekatı verin ve peygambere itaat edin ki rahmete erdirilesiniz.24/Nur-56

6-Allah,Kendi Yolunda Savaşanlara Rahmet Eder
    Allah yolunda öldürülür veya ölürseniz, size Allah'tan onların topladıklarından hayırlı bir mağfiret ve rahmet vardır.3/Ali İmran-157

7-Allah Kendisinden Korkanlara Rahmet Eder
    İşte bu (Kur'ân) da mübarek bir Kitap'tır. Onu biz indirdik. Ona uyun ve Allah'tan korkun ki, size rahmet edilsin.6/Enam-155

8-Allah İyilik Yapanlara Rahmet Eder
    Islah edilmesinden sonra yeryüzünde bozgunculuk yapmayın. Allah'a korkarak ve (rahmetini) umarak dua edin. Muhakkak ki iyilik edenlere Allah'ın rahmeti çok yakındır.7-Araf-56

9-Allah İnfak Edenlere Rahmet Eder
    Bedevilerden öyleleri de vardır ki; Allah'a ve ahiret gününe inanır, infak ettiğini Allah katında yakınlığa ve peygamberin duasına nail olmaya vesile sayar. Bilin ki; bunlar kendileri için gerçek bir yakınlıktır. Allah, onları rahmetine girdirecektir. Muhakkak ki Allah; Gafur'dur, Rahim' dir.9/Tevbe-99

10-Allah Kur’an Okuyana,Dinleyene Rahmet Eder
    Kur'an okunduğu zaman da hemen onu dinleyin ve susun gerek ki rahmete erdirilirsiniz.7/Araf-204

11-Allah Tevbe Edenlere-Mağfiret Dileyenlere Rahmet Eder
    Salih dedi ki: «Ey benim kavmim, iyilikten önce niçin kötülüğe koşuyorsunuz? Ne olur Allah'a istiğfar etseniz, belki rahmetine ulaşırsınız.»27/Neml-46

12-Allah,Hicret Edip Cihad Edenlere Rahmet Eder
    İnananlar, hicret edenler ve Allah yolunda cihad edenler Allah'ın rahmetini umarlar. Allah bağışlar ve merhamet eder.2/Bakara-218

• Ne kadar da hoşgörü dini

• Adam müslüman değil hala "mekanı cennet olsun" , "Allah rahmet eylesin" gibi cümleler kuruyorsunuz :)
    Kendisi açıkladı Deizm savunucusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Adam müslüman değil hala "mekanı cennet olsun" , "Allah rahmet eylesin" gibi cümleler kuruyorsunuz :)

"çünkü kuran bana bir şey öğretmiştir, bana bir vicdan vermiştir, kuran diyor ki zulme, kötülüğe alet edinmiş, dejenere edilmiş bir dinin mensubu olmaktansa dinsiz kalmak evladır."

buradakiler tekrar tekrar okusun

Adamın söylediği diğer şeyler de şöyle

Din üzerinden şeytani saltanat yürütenler bana saldıracak diyor

Kabaca da işidçi gibi olmaktansa deizm evladır demiş - buradaki taliban işid sempatizanlarına duyurulur

Allah gani gani rahmet eylesin

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Adam müslüman değil hala "mekanı cennet olsun" , "Allah rahmet eylesin" gibi cümleler kuruyorsunuz :)

"çünkü kuran bana bir şey öğretmiştir, bana bir vicdan vermiştir, kuran diyor ki zulme, kötülüğe alet edinmiş, dejenere edilmiş bir dinin mensubu olmaktansa dinsiz kalmak evladır."

buradakiler tekrar tekrar okusun

Adamın söylediği diğer şeyler de şöyle

Din üzerinden şeytani saltanat yürütenler bana saldıracak diyor

Kabaca da işidçi gibi olmaktansa deizm evladır demiş - buradaki taliban işid sempatizanlarına duyurulur

Allah gani gani rahmet eylesin

Müslüman olanlar Işidci mi oluyor ?
    Hem Müslüman hem de vicdanlı yardımsever ahlaklı bir birey olunamıyor mu ?

Peygamber efendimizin hayatını biliyorsunuzdur.

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Hiç öyle bir şey demedim

İşidçi olanlar işidçi
    Talibancı olanlar talibancı oluyor

Onlara duyurulur dedim

• Kendisi tanımazdım, takip etmezdim. Ama burada malum kesim ölümünden sonra bu kadar laf ediyorsa, saldırıyorsa demekki iyi adammış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

abovvv.

hristiyanlikla papazlar para ile gunah affediyor diye dalga geciyorlardi.

megersem kendilerinin ayeti varmis.

simdi bunlar ayeti reddettigi icin dinden cikmis mi oldu?

Görünce şok oldu garibim kivirmak için iki saat internetten açıklama aradı yok öyle ölünün ardından konuşmak adamı böyle sus pus ederler.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.