Şimdi Ara

yaşasın asosyalizm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • titreşim göndererek yazışmaya başlayanlara gıcık oluyorum.cahit abide bunlardan biri. cahit abi organize sanayide çaycılık yapıyo.enteresan bir çaycı.
    sanayideki oto yedek parça satan dükkanlardan çay siparişleri emesen kullanarak alıyor.adam çay ocağına 2 sene önce bilgisayar almış.geçen senede eydiyesel bağlatmış.
    sanayideki çoğu dükkanda bilgisayar ve internet bağlantısı olduğundan bir senedir çayları emesen kontrolünde servis ediyor.ben maynette okey oynarken tanıştım cahit abiyle.
    kral adam vesselam. o gün yine titreşim gönderdi ve ''lan ne lök gibi oturuyon çık gez aq'' dedi.''lök ne abi dedim.''deve'' dedi.daha önce hiç böyle bir benzetme duymamıştım.
    dedim ya enteresan biri cahit abi.sinirlenince benle konuşma ihtiyacı duyardı.aklıma japon marka arabalara çakma yedek parça satan süleyman abiyle kavga etmiş olabileceği sorusu geldi.
    abi ''yine süleymanla kavga mı ettin sen''dedim.''başlatma süleymanına'' dedi.belli ki yine çayı demli koydu die süleyman tartışma çıkarmıştı.
    yine titreşim göndererek ''olum otur otur asosyal oldun mina koyim,git biraz sosyalleş''dedi.abi sabah sabah nereye gideyim,delimisin dedim.
    al arkadaşını çık bakırköye,taksime,kadıköye biyere git işte dedi.abi benim arkadaşım yok tek başımada biyere gitmem dedim.git işte arkadaş edinirsin dedi.
    abi tanımadığım insanla ne konuşucam,nasıl tanışıcam? dedim.''olum olayı akışına bırak sonunu düşünen kahraman olamaz''dedi.bu sözü biyerden hatırlıyorum abi dedim.daha öncede söylemişimdir,
    benim sözüm dedi.hadi oturma kapat bilgisayarı çık dışarı dedi.sosyal insan ol dedi.
    tamam abi çıkıyorum dedim.cahit abi beni ikna etmeyi başarmıştı.içimden ''olum aziz sende sosyal olabilirsin mina koyim''dedim.tam emeseni kapatıyorum.
    bi saniye cahit abi nereye gideyim sence dedim.sosyal olacan olum tabiki taksim dedi.taksimde birsürü sosyal insan var git aralarına karış yabancılık çekmezsin dedi.içimden ''demekki taksime
    gidenler sosyalleşmek için gidiyomuş mina koyim'' dedim.acayip gaza geldim tamam abi taksime gidiyorum ozaman dedim.kapattım bilgisayarı kahvaltı hazırlarken bi yandanda müzik
    dinlerim diye televizyonu açtım.direk kral tv açıldı.içimden ''burdada bok gibi şarkılar çalar şimdi'' dedim. o an mal vicey dumandan beni yak kendini yak herşeyi yak şarkısı şimdi sizlerle dedi.
    ekranın alt bölümünden geçen dinleyici mesajları eşliğinde şarkı çalmaya başladı.ne yazıyo lan bu allta die okudum.ben cemile sıradaki şarkı izmir bornovoda vatani görevini yapmakta olan biricik nişanlıma
    gelsin tüm mersinlilere sevgiler yazıyodu.evet cemile askerdeki nişanlısına dumandan beni yak kendini yak herşeyi yak parçasını kral tv aracılığıyla göndermişti.içimden ''demekki kral tv yi ev kızları
    ve evde kalmış kızlar dışında sağa sola selam göndermek isteyenlerde izliyormuş mina koyim''dedim.
    beni yak kendini yak herşeyi yak diye mırıldanırken yaktım ocağan büyük gözünü koydum demliği başladı kaynamaya.lan ikide yumurta kırayım dedim.tereddütsüz kırdım.içimden''lan acaba yumurtayı
    sucuklumu yapsaydım die düşündüm ama sonra olurmu olum hiç ağzı sucuk kokan sosyal insan olurmu''' dedim kendi kendime.
    kahvaltıyı bitirdim.giyindim.çıktım yola.
    mahalleden geçerken baktım çocukluk arkadaşım kamuran karşıdan geliyo.hiç sevmezdim bu kamuranı küçükken hep sümüğü akardı hepte sol koluna silerdi burnunu.
    sümük katı olduğunda da atış menzili uzasın die çıkartır yuvarlak top haline getirirdi sümüğü.içimden''lan inşallah görmez mina koyim''dedim.başımı öne eğdim yere bakarak yanından geçecektim ki.
    ''aziiiiiz nereyeee laa böle''die bi ses.ben bu sesi sanki ''benden kaçabileceğini mi sandın lan'' gibi algıladım.döndüm ''taksime gidecem kamuran'' dedim.
    enteresandır küçükken burnundan sümük eksik olmayan kamuranın o gün burnu temizdi.''napıcan lan taksimde'' dedi.içimden''lan sosyalleşmeye gidiyorum desem nasıl bi tepki verir acaba'' die düşündüm.
    taksime gidiyom bi işim var dedim.ne işin var dedi.doğalgaz faturası yatıracam dedim.''haaaa'' dedi.
    sen nereye gidiyosun dedim.''sevgilimle buluşacağaaam''dedi.hadi lan ciddimisin dedim. tabi olum pastaneye gidiyom orda buluşucaz bak hediye aldım ona dedi.bi kolye almış sevgilisine ''selma'' yazıyodu kolyede.
    içimden''bizim sümüklü kamuram çoktan sosyalleşmiş sevgilisi bile olmuş mina koyim''dedim.
    neyse kamuran'dan başarı ile kurtulup otobüs durağına gelmiştim.on dakka bekledikten sonra otobüs geldi.ortalarda bi yere oturdum.içimden''lan acaba sosyalleşmeye otobüstemi başlasam'' dedim.birtürlü karar veremedim.
    benden iki durak sonra otobüse ketrin zeta cons,ancelina coli,paris hilton karışımı bi kız bindi.kız benim oturduğum yere doğru yürümeye başladı.sosyalleşmenin tam sırasıydı.hadi aziz göster kendini dedim.
    yürü be kim tutar seni,acayip gaza gelmiştim,allah allah nidalarıyla ''pardon'' dedim.kız döndü ve yüzüme baktı.buyrun buraya oturabilirsiniz dedim.bi an kıza yerimi vererek çok doğru bi hareket yaptığımı düşündüm.
    içimden''acayim centilmen bi insanım mina koyim'' dedim kendi kendime.kız otobüsün arkalarına doğru baktı sonra bana döndü ve ''teşekkür ederim arkada boş yer var'' dedi.sonra bende arkaya baktım.evet gerçekten
    birsürü boş yer vardı.sazanlık yapmıştım.salak gibi hissettim kendimi.yıkılmıştım.ilk sosyalleşme deneyimi başarısızlıkla sonuçlanmıştı.
    otobüs taksime yaklaşmıştı.kendimi toparladım.içimden''üzülmeye gerek yok önümüzdeki maçlara bakıcaz''dedim.yeni ufuklara yelken açtım ve taksim meydanına indim.
    etrafa mal mal bakmaya başladım.arkadaş edinmem lazımdı.birileriyle tanışmalıydım.
    etrafı süzdüm ikinci kurbanımı göz hapsine aldım.bankta oturan 19-20 yaşlarında birine kitlendim.yavaş yavaş yanına gittim.banka oturdum ve ''meraba''dedim.o an yere bakıyodu kafasını kaldırdı ve yüzüme baktı.
    ''sanada meraba'' dermiş gibi hafif kafasını salladı.etrafta garip bi koku vardı.bişi kokuyo farkındamısın dedim.hayır dedi.koku tanıdık geliyodu ama çözemedim.ismin ne dedim.''halil'' dedi.
    nasılsın halil dedim ''iyi'' dedi.halilin ''senin ismin nedir yada iyim sen nasılsın''diye bana sormasını bekledim ama sormadı köfteor.garip bi tipti.ben soru sorarken tişörtünü kaldırdı
    göbek deliğinde biriken pamukçukları temizledi.pamuğu bana gösterdi ''bunlardan nefret ediyorum'' dedi.bende şaka olsun die o pamuları biriktirip yastık yapabilirsin gibi salak bi espri yaptım.
    bu sırada elini arka cebine attı.göbek deliğinden pamuk çıkaran adam arka cebinden ne çıkarabilir ki die merak ederken, etrafa yayılan kokunun ne olduğunu buldum.tiner kokusuydu.halilin arka cebinden çıkardığı ise bıçaktı.
    halil bıçağı bana doğrulttu.bi tinerci ile sohbet ettiğimin farkına sonradan vardım.içimden''şimdi boku yedik mina koyim''dedim.''üzerindeki paraları ver'' dedi.cebimdeki 40 ytl yi çıkardım.
    tam o sırada tinerci halil parayı almadan koşmaya başladı.noluyo lan dedim.baktım iki polis bize doğru koşuyo.polislerin biri halilin peşinden koşmaya devam etti.biride yanıma geldi.polis ''sana bişey yaptımı'' die sordu.
    hayır para istedi sadece sizi görünce kaçtı dedim.buralarda bunun gibilerden çok var dikkat et dedi.yanımdan ayrıldı.
    ikinci denemede başarısızlıkla sonuçlanmıştı.hatta götüde zor kurtarmıştık.içimden ''lan son bi defa daha dene aziz'' dedim.yürümeye başladım.
    karşıya geçmek için kırmızı ışıkta bekleyen yayaların arasına karıştım.tinerci olma ihtimali düşük birini gözüme kestirdim.uzun saçlı küpeli biriydi.sokuldum yanına ''meraba''dedim.döndü''megaba'' dedi.
    içimden''gavur lan bu'' dedim.dışımdan ''turistsiniz sanırım'' dedim.evet dedi.mükemmel ingilizcem sayesinde ''vatiz yor neym''dedim.''romeo'' dedi.espri olsun die ''kavga etmez sever beni romeyo,sabaha kadar öper beni romeyo''dedim.
    güldüm.o hiç gülmedi.''vat''dedi.''hay aq''dedim.''baayy''dedi ve kalabalığın arasına karıştı.sonuç yine başarısız.
    moral sıfırın altındaydı.kendimi çok kötü ve yanlız hissediyordum.başımı öne eğdim yürümeye başladım.cahit abiyi,emesen başında geçirdiğim saatleri düşünmeye başladım.asosyalmiyim lan ben dedim kendi kendime.
    başım öne eğik yürürken bi gölge dikkatimi çekti.başımı yavaşça kaldırdım.dev atatürk heykelinin önündeydim.
    heykele yaklaştım ve dışımdan''bu hayat beni çok yordu atam,kimse beni anlamıyor,napıcamı bilmiyorum,bana bişey söyle,çok yalnızım be atam''diyerek heykele sarıldım.gözümden yaşlar akmaya ve ağlamaya başladım.
    sonra bi ses ''hayır yalnız değilsin'' dedi.hassiktir atatürk konuştu mina koyim dedim şok oldum.ne olduğuna anlam veremiyordum.hafifte yusuf yusuf olmuştum.
    heykelin arkasından biri belirdi.heykel konuşmadı lan o ses benden geldi dedi.heykelin arkasından çıkan kişi cahit abiydi.hemen sarıldım.abi seni gördüğüme acayip sevindim sen ne zaman geldin dedim.hep burdaydım olum ben dedi.
    abi tinerci tarafından bıçaklanacaktım az kalsın dedim.biliyorum polisleri zaten ben gönderdim dedi.meğer cahit abi hep beni izlemiş.
    hadi gidiyoruz dedi.abi ben hiç bişeyi beceremedim hala asosyalim dedim.
    güldü artık benim çay ocağından bağlanıcaksın internete aynı zamanda esnafa çayda dağıtacaksın dedi.
    o gün bu gündür organize sanayide cahit abinin yanında çalışıyorum.tüm çay servislerini ben yapıyorum internete de bağlanıyorum.organize sanayideki insanların yarısından çoğunu tanıyorum.birsürü arkadaşım var.
    yaşasın asosyalizm...

• çok uzun valla okuyamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

çok uzun valla okuyamadım
    Hepsini okudum çok başarlı bir yazı.Hll olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychonauts

Hepsini okudum çok başarlı bir yazı.Hll olsun.

Alıntıları Göster
    bende okudum çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOAGANOSİE

bende okudum çok güzel

Alıntıları Göster
    İlginç bir yazi olmuş begenerek okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Versalid

İlginç bir yazi olmuş begenerek okudum

Alıntıları Göster
    Hocam bu gerçek mi ya? Kurgu olarak çok hoş olmuş.

YAŞASIN ASOSYALİZM ULAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOAGANOSİE

bende okudum çok güzel

Alıntıları Göster
    güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHINOBI

güzelmiş

Alıntıları Göster
    Başından sonuna kadar okudum, gerçekten güzel aziz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olabilir -- 18 Eylül 2007; 1:14:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olabilir

Alıntıları Göster

Süper yaaa...

• quote:

Orijinalden alıntı: Olabilir

Alıntıları Göster
    güzel bi yazı biraz argo süzcükler olsada gerçeklik katmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Alıntıları Göster
    Süper bi yazı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Alıntıları Göster
    senden ilerde iyi bi yazar olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Süper bi yazı...

Alıntıları Göster
    helal olsun kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

helal olsun kardeş

Alıntıları Göster
    eğer gerçekse harbiden bravo
  • quote:

Orijinalden alıntı: incinerator

eğer gerçekse harbiden bravo

Alıntıları Göster
    bende asosyalliği seviyorum zaten tek tük 2-3 arkadaşım var onlarlada ayda yılda bir görüşüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenSational

bende asosyalliği seviyorum zaten tek tük 2-3 arkadaşım var onlarlada ayda yılda bir görüşüyoruz

Alıntıları Göster
    Asosyallik diye birsey yok aslinda

kim belirlemiski sosyalligin ne oldugunu her gun disari cikmak bi yere gitmek yuzlerce insani tanimak devamli gezmek midir sosyallik

ben okula giderim arada bir arkadaslarla disari cikarim iyi bir film gelince sinemaya giderim
    her gun disarda bos vakit gecirecegime evde iyi bir kitap okurum veya kaliteli bir film izlerim biraz internete girer dunyada neler olmus bakarim oda olmassa bi turlu calamadigim gitarimi tingirdatirim KIM BUNA ASOSYALLIK DIYEBILIRKI

yuz insan taniyacagina on tane INSAN tani daha onemlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 18 Eylül 2007; 2:57:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Asosyallik diye birsey yok aslinda

kim belirlemiski sosyalligin ne oldugunu her gun disari cikmak bi yere gitmek yuzlerce insani tanimak devamli gezmek midir sosyallik

ben okula giderim arada bir arkadaslarla disari cikarim iyi bir film gelince sinemaya giderim
    her gun disarda bos vakit gecirecegime evde iyi bir kitap okurum veya kaliteli bir film izlerim biraz internete girer dunyada neler olmus bakarim oda olmassa bi turlu calamadigim gitarimi tingirdatirim KIM BUNA ASOSYALLIK DIYEBILIRKI

yuz insan taniyacagina on tane INSAN tani daha onemlidir

Alıntıları Göster
    Asosyal değilim. ANTİ-SOSYALİM. Asosyal sosyal olamayan insandır. Anti-sosyal ise sosyal olmak istemez. Bu gizemi ona ün kazandırabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Asosyal değilim. ANTİ-SOSYALİM. Asosyal sosyal olamayan insandır. Anti-sosyal ise sosyal olmak istemez. Bu gizemi ona ün kazandırabilir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

sosyal olmayan ile sosyal olmak istemeyen insani nasil ayirabilirsinki
    insan kendine bi yasam tarzi belirler, keyif aldigi seyi yapar ve zevkler degisebilir sadece bazi kit cerceveler buna sosyallik vede asosyallik kavramlarini kondurmus o kadar

gun gelir bir ay evden cikmam gunu gun gelir bir hafta eve girmem bu benim keyfime kalmis

bide un derken gizemli olmanin cekiciliginden mi bahsetmeye calistin daha aciklayici olursan sevinicem

• quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

sosyal olmayan ile sosyal olmak istemeyen insani nasil ayirabilirsinki
    insan kendine bi yasam tarzi belirler, keyif aldigi seyi yapar ve zevkler degisebilir sadece bazi kit cerceveler buna sosyallik vede asosyallik kavramlarini kondurmus o kadar

gun gelir bir ay evden cikmam gunu gun gelir bir hafta eve girmem bu benim keyfime kalmis

bide un derken gizemli olmanin cekiciliginden mi bahsetmeye calistin daha aciklayici olursan sevinicem

Alıntıları Göster
    Çok güzel bir yazı..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.