Şimdi Ara

yaşasın asosyalizm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kaplanmete

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Asosyal değilim. ANTİ-SOSYALİM. Asosyal sosyal olamayan insandır. Anti-sosyal ise sosyal olmak istemez. Bu gizemi ona ün kazandırabilir

sosyal olmayan ile sosyal olmak istemeyen insani nasil ayirabilirsinki
    insan kendine bi yasam tarzi belirler, keyif aldigi seyi yapar ve zevkler degisebilir sadece bazi kit cerceveler buna sosyallik vede asosyallik kavramlarini kondurmus o kadar

gun gelir bir ay evden cikmam gunu gun gelir bir hafta eve girmem bu benim keyfime kalmis

bide un derken gizemli olmanin cekiciliginden mi bahsetmeye calistin daha aciklayici olursan sevinicem

Biri sürekli sosyal çevrelerde bulunmak ister. Her muhabbete katılmaya çalışır, çok konuşur kendini saf durumuna düşürür. Çevresi tarafından bir yerlere davet edilmez. Gel sahile gidelim, gel dolaşalım, internete gidelim yada sinemaya tiyatroya konsere falan. Binevi embesil tipidir.

Antisosyal, sosyal aktivite dediğiniz acayip ucayip şeylerden kaçınır. Bilmediği konuda konuşmaz, çok konuşmaz. Geveze olmayışından anlayabilirsin.

Ayrıca en iyi sosyalleşme aracı bilgisayardır. Türkiye'nin ve Dünya'nın 4 bir yanından yüzlerce yerli yabancı dostum var. Ayrıca gezip tozmalı sosyallik zeka düşürür

Ayrıca evet Gizem birçok kişiyi kendine çeker. Merak

• Beğendim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

quote:

Asosyal değilim. ANTİ-SOSYALİM. Asosyal sosyal olamayan insandır. Anti-sosyal ise sosyal olmak istemez. Bu gizemi ona ün kazandırabilir

sosyal olmayan ile sosyal olmak istemeyen insani nasil ayirabilirsinki
    insan kendine bi yasam tarzi belirler, keyif aldigi seyi yapar ve zevkler degisebilir sadece bazi kit cerceveler buna sosyallik vede asosyallik kavramlarini kondurmus o kadar

gun gelir bir ay evden cikmam gunu gun gelir bir hafta eve girmem bu benim keyfime kalmis

bide un derken gizemli olmanin cekiciliginden mi bahsetmeye calistin daha aciklayici olursan sevinicem

Biri sürekli sosyal çevrelerde bulunmak ister. Her muhabbete katılmaya çalışır, çok konuşur kendini saf durumuna düşürür. Çevresi tarafından bir yerlere davet edilmez. Gel sahile gidelim, gel dolaşalım, internete gidelim yada sinemaya tiyatroya konsere falan. Binevi embesil tipidir.

Antisosyal, sosyal aktivite dediğiniz acayip ucayip şeylerden kaçınır. Bilmediği konuda konuşmaz, çok konuşmaz. Geveze olmayışından anlayabilirsin.

Ayrıca en iyi sosyalleşme aracı bilgisayardır. Türkiye'nin ve Dünya'nın 4 bir yanından yüzlerce yerli yabancı dostum var. Ayrıca gezip tozmalı sosyallik zeka düşürür

Ayrıca evet Gizem birçok kişiyi kendine çeker. Merak

yorumunun biraz kati olmus bence

Bilgisayarin en iyi sosyallesme araci oldugunu soylemissin iste bu zevktir senin zevkin, bunu o bu su veya ben degistiremem ama bana gore degildir buda benim inancimdir sen "BENCE en iyi sosyallesme araci bilgisayar" dieyebilirsin cunku benim icin degil

iste ayni seyden yola cikarak kimse sosyal asosyal denen dar goruslu beyinlerin urettigi siniflara sokamaz insanlari

senin her gorusune saygim vardir vede her insanin ama kimse beni evden az cikiyorum veya cok cikiyorum diye siniflandiramaz benim zevlerim bana aittir aynen seninkilerin sana ait oldugu gibi

Gizemli olma konusuna gelince haklisin bencede merak bir numarali anahtar gibi ilgi cekmek icin ama gercekten gizemli olmak zor is

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 18 Eylül 2007; 3:58:37 >

• Çok güzel ya helal olsun valla iyi yazmışın
  • Hocam sen yazdıysan helal olsun muhteşem yazı.Okurken karnım ağrıdı
  • evet ben yazdım arkadaşlar ,beğenmenize sevindim teşekkürler
    hikayedeki kişi ve kurumlar tamamen yüzde yüz hayal ürünüdür,yalandır,sahtedir,aldatmacadır,kandırıktır.
  • Daha varmı daha.Paylaşımlarını bekliyoruz.
  • süper anlatım
  • güzel yazı daha başka anı varsa anlat be
  • nasıl yazıyonuz oğlum bu yazıları bravo valla
  • abi uzundu okuyum bari dedim ama değdi walla helal olsun

okul ev dışında başka yere gitmiyorum tatilde hep evdeydim
    yaşasın asozyalizim
  • bastan sona okudum süperdi yaşasın asosyalizm
  • çok doğal bi yazı olmuş... bayıldım...
  • mükemmel ya normalde böle uzun yazıları okumaya üşenirim.
    buna şöle bakıyım dedim sıkılmadan sonuna kadar okudum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: thekeys

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

çok uzun valla okuyamadım

aynen

Üşendim, biri özetini yazabilir mi?
  • çok güzel bir yazı olmuş ama sonu biraz sallama gibi geldi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.