X 2 de saatlerdir sorun vardı resetlenince hemen attilaya gittim işte sonuç varol attila. Sizlere de düşüer inş . [img=http://img248.imageshack.us/img248/555/ati24wpppsy7.th.jpg]
quote:Orijinalden alıntı: [A] 666oha ya bala bak bize bisi cikmaz millete 2 tane birden cikar Alıntıları Göster 5deki skilin ne??
quote:Orijinalden alıntı: MeTeJa HAYIRLI OLSUN ÇOK ŞANSLIYMIŞSINAlıntıları Göster Skill Barındaki 5 Teki Olna Sey Ne Yaw
quote:Orijinalden alıntı: IseXenISkill Barındaki 5 Teki Olna Sey Ne Yaw Alıntıları Göster Hayirli olsun.
quote:Orijinalden alıntı: IseXenISkill Barındaki 5 Teki Olna Sey Ne Yaw Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: IseXenI Skill Barındaki 5 Teki Olna Sey Ne Yaw blinding hani kör ediyo ya
quote:Orijinalden alıntı: IseXenISkill Barındaki 5 Teki Olna Sey Ne Yaw Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: IseXenI Skill Barındaki 5 Teki Olna Sey Ne Yaw 72 Skilli TÜrkçe Tabiriyle Kör Etme Skilli.
quote:Orijinalden alıntı: IseXenISkill Barındaki 5 Teki Olna Sey Ne Yaw Alıntıları Göster 72 skilli quote:Orjinalden alıntı: IseXenI Skill Barındaki 5 Teki Olna Sey Ne Yaw
quote:Orijinalden alıntı: furi_internetohaaaaaaaaaaaaaaaa Hayırlı olsun Alıntıları Göster way anasını.gif ne san ne buyuk bal bana 1 tanesı dusse yeter:D h.o
quote:Orijinalden alıntı: _P*CaN_way anasını.gif ne san ne buyuk bal bana 1 tanesı dusse yeter:D h.oAlıntıları Göster Hayırlı olsun O kör etme değil hiç bir işe yaramayan skill :D
quote:Orijinalden alıntı: K0rkuncHayırlı olsun O kör etme değil hiç bir işe yaramayan skill :DAlıntıları Göster bizde kestik hiçbişe çıkmadı
quote:Orijinalden alıntı: K0rkuncHayırlı olsun O kör etme değil hiç bir işe yaramayan skill :DAlıntıları Göster bi kaç drop da bn söyliiim aşağıda son iki günde akarada ardreamda kestiğim boslar ve droplar BACH : gold coin LOBO: lobo pendant ACER: ROB ( Ring Of Baş )
quote:Orijinalden alıntı: BordooMaavibizde kestik hiçbişe çıkmadıAlıntıları Göster hayirli olsun sansa bak millete bitanesi dusmez sana 2 tane gelmis
quote:Orijinalden alıntı: alien23hayirli olsun sansa bak millete bitanesi dusmez sana 2 tane gelmisAlıntıları Göster 72 skillinin resmi 1 göz olup üstüne çizgi olan skill değilmiydi hayırlı olsun bize 1 tanesi düşmez