Şimdi Ara

Yaşça büyük kızla çıkma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız benden 3 yaş büyük, 2 kere buluştuk ve 2. buluşmamızda aşkı ilan etti. Kendisinden büyük birisiyle ilişki yaşamış olan var mı?
    Bu arada ilişkide dominant taraf benim, buluşma niyetim bile tamamen dostaneydi çünkü feci şekilde uyumluyuz birbirimize.

• Mature seviyorsan takıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazarcep -- 4 Ocak 2019; 18:1:48 >
  • Giuliano De Paula kullanıcısına yanıt
    Çelik ayna

X2 bana ne dersen sana.

++ egm bildirildi
  • 18ken 20 yasinda birisi ile sevgiliydim fazla yurumedi.Gençlik döneminde aynı yaşta olmak bile sıkıntılı,kız büyük olunca çok zor.Bulabiliyorsaniz kendinizden küçük olsun.

18-25 yas arasi olduğunu varsayarak yaziyorum
  • Yaşça büyük olduğundan ileride ego yapma ve dominant tarafı onun alma riski var bence
  • Senin yas 15 onunda 18 ise sorun yok
  • Ne güzel uyan birisini bulmuşsun üçe beşe takılma.
  • Kaç Yaşındasın ?
  • deveyehendekatlatanadam kullanıcısına yanıt
    20-23 yaşlarındayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giuliano De Paula

20-23 yaşlarındayız.
    Ben de kız arkadaşımla tam olarak bu şekildeyim. Sıkıntı çıkmadı ama dedikleri gibi dominant taraf olman gerekiyor yoksa Kızlar takılıyor yaş olayına çevrenin de etkisiyle. Tipte önemli yani kızın yanındakilere göre çocuk kalıyorsan sıkıntı
  • 20-23 Yaşta Bence Sıkıntı Yok.
    Sen Büyükmüşsün Gibi Davranmalısın. Uzun Ömürlü Olmamasından Korkuyorsan Eğer Tadını İlişkinin Çıkar
  • Bayilirim ellerinde büyütsün beni
  • Olgun bir insansan sıkıntı olmaz.
  • Mutluluklar. Yaşta sıkıntı Yök, anlaştıktan sonra
  • Kalkdı
  • 24 ben 29 nişanlım 3 yıldır beraberiz, ilişkiyi sen kontrol edebildiğin sürece sorun yok
  • İlerde senden sıkılınca yaşını bahane edip ayrılacak.Sana tavsiyem Tecrübelerinden faydalan.
  • üçsekiz kullanıcısına yanıt
    Hocam herkesin ayrılması olası, böyle bir şeyden korkum hiç bir zaman olmadı zaten. Bahane bulmak zor bir şey değil...
  • yaş farkından hiçbir zaman bahsetme ve her zaman kontrolü elinde tutan taraf ol, ilişkide karar veren sen ol (bunu kızın söylediklerini dikkate almaman anlamında değil, önerileri yapanın sen olman ve onun onaylamasını ya da farklı bir öneride bulunmasını beklemen anlamında söylüyorum tabiki)

hiçbir sorun olmaz kafa olarak da uyuşuyorsanız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.