Şimdi Ara

Yaşım 18 saçlarım seyrek ne önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 Yaşındayım saçlarım seyrek cildiyeye gittim genetik dedi ve hairplus gold şampuan ile losyonu kullan 2 ay sonra gel dedi. 2 aydır kullanıyorum bir etkisini göremedim. Araştırdığım kadarıyla önümde ki seçenekler prp veya minoxil, Prp aklıma yatıyor daha hızlı ve daha iyi sonuç alacağımı düşünüyorum ama internette ki yorumlar o kadar iyi değil ve ucuz bir şeyde değil prp. Minoxile gelirsek hayatım boyunca kullanmam lazım ve saç derisinde kaşıntı yapıyormuş ve daha uzun süreli kullanmam gerekiyor ayrıca belli dönemlerde saç yeniden dökülüyormuş o yüzden kararsız kaldım tavsiyelerinize ihtiyacım var ne yapabilirim bu konuda. Saçlarım tam olarak dökülmediği için saç ekimi de yapmıyorlar ve bu yaşta seyrek saçlı da dolaşmak istemiyorum.

Yaşım 18 saçlarım seyrek ne önerirsinizYaşım 18 saçlarım seyrek ne önerirsinizYaşım 18 saçlarım seyrek ne önerirsinizYaşım 18 saçlarım seyrek ne önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay_456 -- 27 Ekim 2019; 12:47:35 >

• Dökülme genetik ise yapılacak pek bir şey yok malesef. İlerde saç ektirebilirsin ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle dökülme sebebi genetik cildiyeye gittiğimde genetik demişti
  • Minoxidil kalıcı değil.1 sene düzenli kullanırsan dökülmez diyorlar.Ama garantisi yok.Peruk takacaksın.Ama proscar falan alıp dhtyi baskılarsan saç dökülmen durur.
  • Bu yaşta dökülüyorsa %99 genetik kaynaklıdır, Bence bırak dökülsün iyice sonra git saç ektir, ne yaparsan yap düzelmicektir. Onlara paranı boş yere harcıcaksın bide yıpranıcaksın gel git gel git, bence hayatına bak tam dökülünce saç ektirirsin.

• Protez saç hakkında yorumunuz nedir? Sonuçta kendi saçlarım olmayacak onda da çok kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_456

Protez saç hakkında yorumunuz nedir? Sonuçta kendi saçlarım olmayacak onda da çok kararsız kaldım.
    İtici bence kendi saçlarını korumaya bak
  • berkay_456 B kullanıcısına yanıt
    Protez saç para tuzagidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Protez saç para tuzagidir.
    iyi bir yerde protez saç yaptırıp gayet iyi duranlar var niye çok bilgili imajı verip emin konuşuyon ki ?

• rasputin in alive kullanıcısına yanıt
    İyi durmasi onemli degil. Gercegine yakin estetikte olmasi onemli. Cok bildigim icin degil arastirdigim icin

• Ailende kimler kel dayın amcan baban deden?
  • Bu yaşta böyle bir seyrekliğe sahip olmak istemiyorum en azından belli bir yaşa kadar durdurup sonradan ekim yaptırmayı düşünüyorum Minoxil mi prp mi karar veremedim Minoxili sürekli kullanırım o sorun değil ama işe yarar mı korkusu var ve tam sonuç almam için 1 sene filan kullanmam lazım diğer yandan prp ise bir seansı pahalı ve herkeste işe yaramıyormuş kararsız kaldım hangisi daha etkili olur diye
  • Babamın seyrek saçı var tam olarak kel değil 2 tane dayım var birisi kel diğerinin de saçı çok seyrek
  • quote:

Babamın seyrek saçı var tam olarak kel değil 2 tane dayım var birisi kel diğerinin de saçı çok seyrek
    Genetik ozaman doktorun dediği gibi, ergenlik çağında stresten ve beslenme eksikliğinden dökülebiliyormuş. Birebir kardeşim yaşıyor hatta. Babamın yanları hafif açık dayılarım amcalarımda vs saç full+full. Kardeşim staj vs derken hem baya kötü besleniyor hemde aşırı stres yapıyor onunda yanları açılmış genetikse hiç uğraşma tamamen dökülsün ektirirsin. Kuzenim öyle yapmıştı...
  • quote:

Babamın seyrek saçı var tam olarak kel değil 2 tane dayım var birisi kel diğerinin de saçı çok seyrek
    O zaman şimdiden ekim merkezi araştırmaya başla.
  • Bir kaç ekim yerine sordum saçlarının tamamen dökülmesini beklemelisin diyorlar en azından tamamen dökülene kadar geçici bir çözüm arıyorum.Minoxil'i deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay_456 -- 27 Ekim 2019; 14:33:51 >
  • Testosteron seviyen fazla olabilir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonick

Testosteron seviyen fazla olabilir hocam
    Testesterona bağlı saç dökülmesi zaten genetik saç dökülmesi oluyor. DHT hormonu bla bla birşeyler var, Testesteron saç köklerine saldırıyordu galiba genetik olduğu zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turcopolo

Testesterona bağlı saç dökülmesi zaten genetik saç dökülmesi oluyor. DHT hormonu bla bla birşeyler var, Testesteron saç köklerine saldırıyordu galiba genetik olduğu zaman.

Alıntıları Göster
    Proscar kullansın o zaman
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.