Şimdi Ara

Yaşlanmak...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah günah yazmasın ama yaşlı insanları görünce huzursuz oluyorum. Biz de mi öyle olacaz ya Allah yaşlanmayı nasip ederse? Çok fena moralimi bozan bir olay bu, heryere anlatılabilecek bir şey olmadığı için sizlerle paylaşmak istedim. Kendimi tam ifade edemedim ama okuduğunuz için teşekkür ederim.

• Bu konuda yoruma ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae9 -- 30 Ağustos 2011; 16:57:16 >
  • abi aynen bende bakıyorum mesela kimi yaşlı insan var böyle hala dinç falan hani bazı dedeler vardır ya enerji dolu (3 dedenin şakasını yapmıyorum) ama kimisi var türlü hastalık sahibi.korkuyorum valla.
  • Korkmuyor değilim. Spor yapmıyor sürekli evdeyiz. Yaşlanınca hiç yürüyemeyiz.
  • Vücudu yorcan ki erken gidesin...

Hayat gençlik ve ebeveynlikten ibaret, gençlik bittiği an gitmek serbest...
  • olum degil de yaslanmaktan cok korkuyorum. bir de insanin yaslanmasi ve "alisma" olayi cok garip geliyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

olum degil de yaslanmaktan cok korkuyorum. bir de insanin yaslanmasi ve "alisma" olayi cok garip geliyor bana.

aynen belki yaşımdan dolayı ne bileyim yaşlanınca şuan yapabildiğim şeyleri yapamıcak olmam beni korkutuyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaşlanmak ve Ölüm korkusu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu bir psikolojik rahatsızlık.
  • Konuyu derinlemesine düşündüğümüzde aslında onlar gibi olsak gene iyi diyorum.Biliyorumki çoğumuz günün çoğunu PC,TV,Konsol vb. de geçiriyoruz.Dışarı çıkıp hava aldığımız yok.60-70 yaşımıza gelebileceğimizi bile sanmıyorum malesef.
  • Ölümden korkan bir insanın sığınağı.
  • Eğer ALLAH ömür verirse sende öyle olacaksın.Kaçışın yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.