Şimdi Ara

Yaşlı Evi için En Ucuz İnternet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaşlı evine internet taktırmayı düşünüyoruz.Hızı ve kotası hiç önemli değil.En ucuz internet şuan nerede?

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Türk Telekom 29 TL daha uygunu şimdilik yok.

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-dan-internetsiz-ev-kalmasin-paketi-4-mb-29-tl--125809578

hmm daha ucuzu yok mu yahu eskiden 10 tl ye falan oluyordu her eve internet kampanyasıyla falan ama demek ki kalkmış onlar

ben en iyisi kablonete yöneliyim bare.Evinde kabloneti olanlara(yaşlı evinde kablonet var) internet aylık 26 tl'ymiş.

Ben daha uyguna bulurum sanıyordum ama yokmuş.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    İnternet fiyatları artık insanlık dışı. Kablonet varsa tt'ye bakmanız hata

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bulursanız banada söyleyin Uydunet hep kotalı paketleri var her gb aşıldığı zaman ekstra ücret ödemek zorunda kalırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Bulursanız banada söyleyin Uydunet hep kotalı paketleri var her gb aşıldığı zaman ekstra ücret ödemek zorunda kalırsınız.

bu paket işte hocam,evinde kablotv'si olana 20 tlye internet bağlatıyorlarmış.6 tl de modem kira parası her ay ekstra

Yaşlı Evi için En Ucuz İnternet?
    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,527,kablotv-musterisine-ozel-kablonet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 21 Ağustos 2017; 21:39:40 >

Altyapımda Uydunet yok ama pekte bir fark yok Türk Telekom ile Ev telefonu olmasa Türk Telekom'daki paket 14,90 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.