30 yıldır lideri bile artık olmayan bir örgütü bitiremeyip şehit veriyoruz (onu da amerika teslim etmeseydi hala alamazdık büyük ihtimal) israil daha 1 yıl olmadan halletti bu "1 öldük 1000 diriliriz" mevzusu maalesef gariban ailelerin çocuklarına oluyor olan... siyasiler şehit cenazesi için gittiklerinde kimlerin yaşadığını kimler için canlarını boşa harcadıklarını görüyoruz |
YASTAYIZ! (2. sayfa)
-
-
Arapparast kırma sözde Türkler istediği yası ilan etsin . Millet nezdinde itibari yoktur
Yarın vaaz'a konu çıkar.
Milli yas olayının bile suyunu çıkardılar. Madem bu kadar Arap aşıkları neden herhangi bir Arap ülkesinde siyaset yapmıyorlar ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı gün Libya'da şehit olan askerimiz için yas ilan eden var mı ? Nedir bu arap sevdası arkadaş..
Arap için yas tutmam. tutana da saygı duymam...
-
Tsk çatışmalı ölümlerinde,düşmana haha yas tutuyor ezikler, iyi ezmişiz eziklemişiz kozumu vericen biraz akıl mantık yahu.
Ülkemiz tabi kendi şehitlerine 1000 kat daha üzülüyor onun olayı başka yası kendi içinde yaşa,düşmana sevinç veriyon sen o resmi yasla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Ağustos 2024; 22:20:34 > -
Hocam 25 kere düzeltmisin mesajini
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Terörist olan onun karşısındaki aslında ama yine de öyle inanmak istersen yardım etmem.
-
Hocam arkadaş konuya eklemeyi unutmuş. Yarın tüm camilerde cenaze namazıda kılınacakmış.
Ancak senin o bagcilar mahallende hamasi savunanlar vardir
1 like daha almisin bagcilardan
Islami ne karistiriyorsun sikisinca islama sariliyorsunuz cahil laflari bunlar
Osmanli askerini arkasindan vuran pislikleri savunma bana
Abd höt dese eliniz tiriryor gelmis bagimsizlik yalanlari atma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sorumun cvb ı bu değil ...
milyonlarca türk askerini öldürenlere hatta kezzapla kör edenlere bayılıyorsunuz ama medeniyet $ sosuyla.
Ayrıca filistinli araplar bize ihanet etmedi edenler arabistan vahabilerinin bir kısmı arap diyince fabrikadan çıkan robocop modeli sanmanda çok iyi.
Git geliboluda mezar taşı oku bol bol gazzeli filistinli görücen senin için ölen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Ağustos 2024; 22:56:24 > -
Olması gereken
Yetmez helva da kavursunlar tüm camilerde ikram etsinler.
Anlaşılan yarın cuma'ya gitmeyeceğiz
filistin cephesini kaybedene sor 400 yıllık kendi topraklarımız orası
o zamandan bu yana en az 100 bin sivil katliamı var yarısı çocuklardan oluşuyor
buna üzül
-
Büyük ihtimal merkez camilerde lokma dağıtımıda olur. Hatta mahalle camilerinde bile gönüllü lokma dağıtanda olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 1 Ağustos 2024; 23:4:3 >
Edilmedi diye biliyorum...
-
Birisi terörist diyor , birisi kuvayi milliye diyor.
Ben ise buna Arap Yahudi savaşı diyorum .
Savaşan biz değiliz, savaşan Turkler değil. Biz neden bu kadar tarafız bu savaşta.
Filistin'e insan hakları ihlallerini düşünüyorsak Hamas değil doğrudan Filistin adını kullanarak uluslarasi örgütlerde çözüm atamak daha doğru ancak Turkiye'nin kendini ateşin ortasına atması birbirine saldıran taraflardan birini doğrudan desteklemesi cikarimuza değil.
Ne yani her zaman yanımızda olan soydaş Azerbaycan halkı için yas ilan edilmedi ama Türk milleti ile hiçbir bağı olmayan Hamas lideri için mi yas ilan ediliyor?
Türkiye'yi buna dahil ediyorlar zira yarın öbür gün Türkiye PKK ve YPG'ye karşı operasyona başladığında karşısına Hamas'a verdiği desteği çıkarıp PKK ve YPG'ye verdikleri desteği 'meşru' hale getirecekler.
Bu işler böyledir.
Türkiye'nin menfaatini düşünenler bu meseleye gereğinden fazla dahil olmaz ve taraf belirlemez.Aynı beceriksizliği Suriye iç savaşında yaptılar ve sonuçlarını görüyoruz.Bugün Filistin için 'Orası bizim 400 yıllık toprağımız' diyenler Suriye içine 'Şam emevi camiinde cuma namazı kılacağız' diyorlardı.Biz Emevi camiinde cuma namazı kılmıyoruz ama Suriyeliler Sultan Ahmette cuma namazı kılıyor.
Suriye'de ise İdlipten öteye bile gidemiyorlar.Hatta İdlipte bile bunların sözü değil HTŞ'nin sözü geçiyor.ABD bir mektupla Suriye'ye harekatımızı durduruyor.
Bunlara ek olarak milyonlarca Suriye Arabıda Türkiye'ye bir güzel kitlemiş vaziyetteler.
Şimdi aynı durumu Filistin konusunda da yapıyorlar..
Bunların hayalinde orası 400 yıldır bizim toprağımız ama gerçekte Filistinler bile bunları istemiyor.
Filistinlilerin Kıbrıs konusunda Rumların ve Yunanlıların yanında yer aldığını;D.Türkistan meselesinde Çin'i desteklediklerini;Ermenistan ve Azerbaycan savaşında Ermenileri desteklediklerini bilmezler...Gerçi bilmez değiller ama bilmemezliğe gelirler.
-
biri askeri lider diğeri politik siyasi lider,askeri liderler, askerler için Türkiyede yas ilan edilmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Ağustos 2024; 23:18:15 > -
Kürecik,incirlik hala açık ama
Sol görüşlü bir parti iktidar olsaydı eğer,Ecevit gibi!
Yurdum insanı Ortalığı ateşe vermişti.Benim gibi yaşı büyük olanlar bilirler,eskiden bu tür olaylar olduğunda...Camii çıkışı müthiş karabalık ile haykırırlardı,İsrail konsolosluğu önündeki protestolar savaş alanı gibi olurdu.İsrail den çok,mevcut hükümete yüklenirlerdi.Şimdi bakıyorum,lokmalar dan bahsediliyor.Pehh
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X