Allah ve azrail İsrail'e çalışıyor desen anlardım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YASTAYIZ! (5. sayfa)
-
-
Burada siyaset yapacagina git uni sinavlarina hazirlan barbunya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bay Kemal'in yaptığı doğrumuydu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
90dan beri yaptıkları yanlış lakin onlarda sırtlarını bir yere dayıyor kimi dağa taşa kimi demcilere.
-
yasta değilim,
terör örgütlerine yas tutulmaz...
-
ABD ve İsrail'e göre Terör örgütü. Sen kimin yanındasın. Bak kardeşim, yarın ABD bize saldırdığında ona karşı direnirsen sen de TERÖRİST olacaksın. Bi akıllanın artık...
-
Ben yasta değilim valla. Elin teröristi için yasa girilmez. Giren de vatan hainidir ve Türkiye vatandaşlığından çıkarmak lazım böylelerini.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yasta değilim danstayım yeee !!
Terorist için yas mı tutulur
Ümmet ayağına ne idüğü belirsiz ortadoğu çingenelerini yığarsan içimize korkarsın böyle işte...
Gelecekleri varsa görecekleri de var.
-
benim korktuğum falan yok farkına varın sürekli arap diyeğinize yahudi gerçeğini görün.
-
Birilerinin ne kadar zoruna gitmiş.
Reisin yerine olsam inadına 1 hafta daha ilave dingil atarım.
-
İnsanları iyi tanıyın, iyi bilin. Türkiye'de ve dünyada herkes iyi değil, pozitif değil. Kim giderleniyorsa, kim parmak sallıyorsa, kim eziyetin peşindeyse, kim kötülüğün arkasındaysa ona tepki gösterin, karşısında durun. İyilik gerekli, bunu arıyoruz. Malum ittifak ve destekleyicileri azıttı, sapıttı, bir yandan ağlarken bir yandan da huzursuzluğu pompalıyorlar. Patlatacaklar insanları, yükseltecekler, yine ağlayacaklar, kaşıntıları tutuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 2 Ağustos 2024; 11:58:43 > -
Ben Queen'den Another one bites the dust açtım
Öyle adaletsiz bir ortam var ki, İsrail'in patlattığı Haniye'nin 72 huriye dağılımı hakkında istatistik test sorusu hazırlayan olursa içeri alırlar direk...
-
Şeytan Allahın izniyle belirli bir süreye kadar iananlarla mücadele edecek ve inanalar büyük şiddetlerle sabırla sadakatle ve mücadele ile sınanacaklar.
Bu aşamada çıkan zulum zalimle cehennem dolacak
Dünya cehenneme akar
Allahın ipine sıkıca tutunan ve sar yokuşları göze alanlar cennetet Allahın gerçek vaadine ulaşır
Alla yahudilerin Hz Meryeme iftira attıklarını ne kadar peygamber gönderildiyse öldürmeye meylettiklerini
son peygamberi oğulları gibi tanıdıkları halde kendilerinden gelmeyince inkar edip gizlediklerini hz üzeyir as Allahın oğludur diyerek iftira etiklerini bu sebeple lanetlendiklerini bildirmektedir
Onların laneti özeldir pek az iman ederler der
Onlar hahamlarını rab edinmiş hakkıda gizlemiş namazı terketmişlerdir
Onlar yeryüzünde fitne ateşi çıkarmak için koştururlar der.
İnananlar Allahın rahmeti ile Allahın hoşnutluğu için çalışır
inkar edenlerde edindikleri gücü lanetle edinir yaptıkları cehennemdeki azaplarını arttırır
AYRICA HİTLER MİLYONLARCA YAHUDİYİ KATLETTİ ONLARI SABUN FABRİKALARINA GÖNDERDİ
FİRAVUNDA EN KÖTÜ EZİYETLERİ YAPMIŞTI
ALLAH ZEFERİ İNSANLAR ARASINDA DÖNDÜRÜR
ALLAH GERÇEK İNANANLARIN DOSTUDUR
İNANANLARIN İMANLI ŞEKİLDE YAŞAMASIDA ÖLMESİDE ONLARIN BAŞARISIDIR ALLAHIN RAHMETİ VE YARDIMIDIR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megacom -- 2 Ağustos 2024; 12:47:10 >
-
Suudi Kralı eceliyle ölür ülkede yas ilan ederler. İranlı cumhurbaşkanı ölür ülkede yas ilan ederler. Elin Filistinli sivil kasabı ölür buna da yas ilan ederler. La hadi diğerleri devlet yetkilisiydi, kraldı filan yine de bu saçmalığınıza eyvallah dedik de bu nedir? Bize ne elin Arap gerillasından? Niye yasta olayım arkadaşım elin Arabı ya da Farsı için? Böyle bir akıl tutulması yok. Ya BİZENE NE OĞLUM BİZENE NE ALOOOO?!!!
O zaman Haniye de yanlış yapmış
Öldürülen terörist konser basıp yüzlerce kişiyi öldüren, kadınlara tecavüz eden, insanları rehin alan barbar bir grubun lideriydi. Temizlenmesi insanlık için pozitif bir şeydir. Terör hiçbirşeyin çözümü değil Müslümanlar bunu ergeç anlayacaklar. İŞiD Taliban Hizbullah El Nusra El Kaide Hamas çözüm değil bunu idrak etmek zorundasınız.
Teröristiniz için kimse yas tutmuyor zaten halkın umurunda bile değil. Zaten rezilsiniz sadece kendinizi biraz daha rezil ediyorsunuz başka da birşey değil. Yok İsrail Türkiye’yi bombalayacakmış bilmem ne. Trol ağlarında uydurdukları ruh hastası yalanlarına kendileri de inanmaya başlamış. Erdoğan geçen sene Netanyahu’yla gülüşüp şakalaşırken Türkiye’yi vurmayacaktı yani öyle mi? Gidin tıbbi yardım alın
Namaz kılıyordu ya konser katliamını izleyip
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bombayla havaya uçtu işte leşini bile toplayamadılar. Yaptıkları hiçkimsenin yanına kar kalmıyor
Yaaaa öyle mi çok sevici Arap kardeşim benim bundan bir kaç önceki Barış pınarı harekatına nota veren benmiyim Filistin'di tabi caddesi ve sokağına Ermenistan adını veren benmiyim gene Filistin peki bundan yıllar yıllar önce Atatürk zamanında askerlerimize işkence yapıp da kör eden benmiyim gene senin Filistinli trörist kardeşindi gene peki zamanında topraklarını satıp şimdi neyin davasını yapıyorlar peki bu terörist devlet kendileri kaşındı benim yasım değil işte bu beni ırgalamazda ırgalamıyorda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X