SON DAKİKA: Hamas Lideri İsmail Haniye'nin hayatını kaybetmesi nedeniyle Türkiye'de 1 günlük yas ilan edildi. x (formerly twitter) Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) on X https://x.com/bosunatiklama/status/1819074379516719522< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 1 Ağustos 2024; 21:18:33 > |
YASTAYIZ!
-
-
sembolik hayatınızda hissedilmez korkmayın.
islam ülkeleri dayanışması olarak olması gereken birşey türkiyede siyonizmin tehditi altında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Ağustos 2024; 21:24:6 > -
korkudan değil hocam
ülkemiz ve tarihi için utanç verici
üzülüyorum sadece
-
Terörist için yas
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben değilim, açtım son ses tarkan kuzu kuzu dinliyorum.
-
Bundan Türk milletinin haberi var mı?
Türk milleti hiçbir zaman umdukları gibi ümmetçi olmayacak..Bir senedir tüm çırpınmalarına rağmen Türkiye'de İsrail-Gazze savaşı için bir kamuoyu oluşturamadılar.Boykot çağrılarını bile umursayan olmadı.Hatta milleti buna zorlamak için dükkan bastılar,insanları darp ettiler vs ama yine kimsenin umurunda olmadı.Kimsenin umursadığı yok.
Buna rağmen zorla bu millete arap davası gömleğini giydirmeye çalışıyorlar...
İstedikleri kadar çalışsınlar..
Araplık bu ülkede tutmaz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 1 Ağustos 2024; 21:32:58 > -
Hamas denen teroristler icin yas turuyoruz skandal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 1 Ağustos 2024; 21:33:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
7 ekimden önce kimseye göre terörist değildi ha dünyanın %70 ne göre yine değil.
abd finoları it leri dışında kimse terörist olarak görmüyor.
ülkemle gurur duyuyorum bu konuda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Ağustos 2024; 21:37:10 > -
İktidar bütün değerlerin, kavramların içini boşaltmaya devam ediyor. Çok şey söylenir de, söyleyemiyorsun işte.
-
siyonist ,evangelist abd ve kuklası ab hindistan dışında terörist olarak gören yok dünyada yüzdeliğimi az bile yazmış olabilirim.
adamlar 70 yıldır zulüm görüyor 70 yıl bu, islam düşmanlığından artık gözünüz dönmüş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Ağustos 2024; 21:49:19 > -
Kendileri çalar kendileri oynar.
Aziz Türk milleti bunlar için yas mas tutmaz.
-
yas mas tutmuyorum rakı ile keyif yapıyorum haniyenin şerefine arkada çalan müzik ile
-
Ne yasını tutacağım kaç tane şehit verildi terör örgütü ile savaşta bir tane yas ilan edilmedi. Hangi Arap ölse onun için yas ilan ediyor RTE.
Tsk asker ölümlerinde düşmana acziyet ve zayıflık imajı vereceği için milli yas ilan edilmez hep böyleydi akp le icad edilmedi.
Dimdik ayaktayız 1 öldük 1000 diriliriz imajı verilir,yastayık ağlıyok zırlıyok imajı verilmez düşmana dahada sevinsin diyemi vericen?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Ağustos 2024; 22:9:7 > -
Aylarca israille ticareti kesmeyip en saçma zamanda terörist için yas ilan edip israile seni haritadan silecek koz vermek neyin kafası
Hocam Azerbaycan-Ermenistan savaşı sırasında yas ilan edilmişmiydi? Mübariz İbrahimov şehit edildiği zaman Türkiye'de yas ilan edilmişmiydi? Çok hatırlayamadım o dönemleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 1 Ağustos 2024; 22:20:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Terörist için yas
|
Ben değilim, açtım son ses tarkan kuzu kuzu dinliyorum. |
Bundan Türk milletinin haberi var mı? Türk milleti hiçbir zaman umdukları gibi ümmetçi olmayacak..Bir senedir tüm çırpınmalarına rağmen Türkiye'de İsrail-Gazze savaşı için bir kamuoyu oluşturamadılar.Boykot çağrılarını bile umursayan olmadı.Hatta milleti buna zorlamak için dükkan bastılar,insanları darp ettiler vs ama yine kimsenin umurunda olmadı.Kimsenin umursadığı yok. Buna rağmen zorla bu millete arap davası gömleğini giydirmeye çalışıyorlar... İstedikleri kadar çalışsınlar.. Araplık bu ülkede tutmaz.. |
Aynı gün Libya'da şehit olan askerimiz için yas ilan eden var mı ? Nedir bu arap sevdası arkadaş.. Arap için yas tutmam. tutana da saygı duymam... |
İktidar bütün değerlerin, kavramların içini boşaltmaya devam ediyor. Çok şey söylenir de, söyleyemiyorsun işte. |
korkudan değil hocam ülkemiz ve tarihi için utanç verici üzülüyorum sadece |
Hamas denen teroristler icin yas turuyoruz skandal
|
Sen bunları kafana takma. Trump sopayı göstrtince tekrardan İsraille kuzu sarması olacaksın😂 esad’la görüşme ayarlamaya çalıştığın gibi Netanyahu ile görüşme kapmaya çalışacaksın. |
Benzer içerikler
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- nur tuğba aktay boşandı
- singapur pasaportu neden güçlü
- reisten sonra kim gelecek
- atatürk filmi
- telsiz kullanım ücreti ne kadar
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- tf 2000
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X