Şimdi Ara

Evden atıldım babamla resmen hasım gibiyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zor bir durumdayım, üniversite öğrencisiyim ailemle aynı şehirde yaşıyorum aynı zamanda 1 yıldır bir spor salonunda antrenörlük yapıyorum fakat çalıştığım yerin durumunun kötü olmasından dolayı aldığım maaş 8k özel ders falan olursa 12-13 görüyor aldığım para. Geçtiğimiz hafta ailem tatile gittiğinde kız arkadaşımı 2 günlüğüne eve getirmiştim 6 aylık bir ilişkimiz var. Dün ben dışarıdayken babam sitenin güvenlik kameralarına baktırıp kızı eve girerken görmüş bana da görüntülerini atıp milletin kızıyla yatıyorsun seni polise vericem bu eve de bir daha gelmiyorsun diye tehdit etti. Özel hayatıma aşırı müdahale ediyor, kız arkadaşıma o***pu demişliği var hiçbir suçu günahı da yok kızın, bu durum aramızı çok geriyordu en sonunda patladık. Babamı aradım telefonda baya küfürleştik daha sonra arkadaşlarla oturduğum yere gittik babamı dışarıya çağırdım gelmedi, amacım sadece konuşmaya çalışmaktı ama bir yandan da gözüm dönmüştü karşılaşsak birbirimize girerdik ki telefonda da beni katil edersin diye tehdit ediyordu beni. Şuan kalıcak bir yerim yok 2 gündür kız arkadaşımda kalıyordum, bu mevzu patlak verdikten sonra 3 kişi beraber kalalım hem kira çok uyguna gelir dedi kız arkadaşım ama o da arkadaşıyla kalıyor arkadaşına falan yük olurum rahatsız olur diye kalıcı olarak yerleşmek istemiyorum, arkadaşlarda kalırım diye yalan söyledim ona bile zor ikna oldu, sağolsun her işimi kolaylaştırır her durumda destekçim kendisi. 1-2 gün çalıştığım spor salonunda kalıcam bir yandan da bütçeme uygun devren kiralık daire arıyorum bu saatten sonra ailemle bağım kalmadı artık. Arkadaşlarımda kalayım desem bir yerden sonra yine yük olucam insanlara. İş yerimden zam istedim yapmadılar sonraki ay işten çıkıp başka bir işe giricem bir şekilde kendimi idare etmem lazım yaz bitene kadar, sonrasında arkadaşlarla eve çıkarız zaten. Kendimi çok kötü ve çaresiz hissediyorum babam aşırı yobaz bir insan, hayatımda iyi giden her şeyi bozuyor. Ben şuan ne yapmalıyım bana abi tavsiyesi lazım kafam çok dolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Atlı Playboy -- 18 Temmuz 2024; 22:26:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Aileyle bağıni kesen adam ileride çok pişman olur

Baban ettiği kötü söz dışında bence haklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumadım ama ben de babamla küsüm bugün ona magnum dondurma aldım benimle barışmasını bekliyorum

• "milletin kızıyla yatıyorsun" Napcaktı senle mi yatacaktı? Bizim millet hayattan keyif almayı bilmez, yaşamaya cesaret edemediği için yapabilene diş biler. Eline fırsat geçse öldürür ki bazı ortadoğu çöplüklerinde taşlayarak öldürüyorlar.

Kardeşim sana gelince bence iyi olmuş. İşe şu yönden bakmaya çalış hep ailenle yaşayacak değilsin ya? En sonunda olacak olan en başında olmuş. Bunu kendi ayakların üzerinde durabilmek için sana daha erken verilmiş bir fırsat olarak alabilirsin. O evde dursan ne olacak zaten? Mutlu mu olacaktın? Anneni üzme yeter bence. Bol şans diliyorum.

• gelip elinizimi öpmesimi lazım af için  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 19 Temmuz 2024; 2:0:25 >
  • Git barış babanla , kabul etmezse o zaman yobaz dersin. Büyüdüğü ortamlardan dolayi empati yeteneklerini seninkiyle aynı bekleme. Hele bu yaşlarda kız dan tekme yiyeceğinin garantisini verebilirim , hiç kasma kendini yok ev tutayım falan diye değmez , aileden tekme yemeyi seç daha iyi.

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

konuşmuyor şuan en azından ben konuşunca konuşması lazım el öpme konusuna nereden geldik  

• Baban adam gibi adammış. Baba evinde yaşayıp hangi özel hayatından bahsediyorsun?

Adamın evine kız atmışsın bir de üste çıkmaya çalışmışsın.

Kız arkadaşına laf edilmesini istemiyorsan ona göre davranışlarınıza dikkat edeceksiniz.

Ne kadar masumane olursa olsun 3 kişi beraber kalalım teklifi hiç kimsede düzgün bir intiba bırakmaz.

• TEHET kullanıcısına yanıt

benim babam, eve kız atsam sevinir. sonuç olarak baba var, baba var.

• TEHET kullanıcısına yanıt
    Yirmili yaşlarda insanlarız kiminle yatıp kalkacağımın hesabını mı vericem. Sonuçta dün tanıştığım bir kız değil ne yapalım yani 50 yaşında doğulu dayılar gibi mi yaşayalım. Gençliğimizi de yaşamayalım arabistan mı burası. Bu arada babamın dinle alakası bile yok ama böyle konularda imam kesiliyor başıma, sorsan namaz kılmayı bilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Atlı Playboy -- 19 Temmuz 2024; 15:42:38 >
  • SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt
    Evet yıllardır evden çıkmak istiyordum imkanım yoktu çıkamadım, o evde hiçbir zaman ailenin üyesi gibi davranmadı bana babam sırf onun kafasına göre yaşamıyorum diye. Dediğin gibi bir yandan iyi oldu, kendi ayaklarım üzerinde durmak ve yıllardır yapmak istediğim şeyi yapmak zorundayım şuan da ve her şeyin çok iyi olacağına inanıyorum. Okul açılana kadar inşaatta çalışmayı düşünüyorum maaşı güzel bakalım bir şekilde düzenimi kuracağım. Annem normalde beni arayıp sorardı ondan da ses seda çıkmıyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Atlı Playboy -- 19 Temmuz 2024; 15:43:27 >
  • Beyaz Atlı Playboy kullanıcısına yanıt

eger ipler tam kopmadıysa sizin koparmanızı onermem. kesin kopacaksa da simdiden koparmanızı, ileriye atmamanızı oneririm. ilk basta bir rahatlama hissi gelebilir fakat sonra psikolojik acıdan sıkıntılı bir surec bilginiz olsun

• Kendi evine, evde kimse yok diye cinsel ilişki için yatmaya gelen bi kıza o lafları söylemesi, sana da tepki vermesi çok normal. Baştan izin isteyeceksin ya da yakalandıysan mahçup olmalısın. Adamın evi sonuçta ve onun inancı, dünya görüşü gereği yobaz deme hakkın yok. Bu inanç zamana göre değişmiyor. Yanlış olan bin yıl önce de yanlıştı bugün de. Sen inançsız olabilirsin ama ev onun. Kendi evine çık ya da evlen. O zaman doğru konumda olursun.

• Babanızın kültürü ve dünya görüşü sizinkine uygun değil maalesef. Ancak onun - tüm değer sistemiyle beraber - tiranca hegemonyasını kabul ederek kendisiyle barışabilirsiniz ancak bu da kendinize ihanet etmek demektir. Hayatın tadını çıkarın. Bu hayat sizin. Babanızın veya ailenizin değil. Hepimiz şurada gelip geçiciyiz. 20-30 sene sonra o adam dünyada olmayacak. Olaya o gözle bakınız. Babanız bunu anlayacak olgunluk ve açık fikirlilikte değilse yazık kendisine. Hem kendi hem de sizin hayatınızı şartlanmışlıkları ve öfke nöbetleriyle yersiz bir ızdıraba çeviriyor. Sizi istemiyorsa ayrı yaşamanız, en azından bir an önce kendi ayaklarınız üzerinde durmayı öğrenip oradan ayrılmanız ikiniz için de daha iyi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ah babalar babalar. Kızın babası seni polise verecem dese anlayacamda erkeğin babasının kızla takıldığın için polise verecem demesi biraz komedi olmuş gibi.

Dostum böyle durumlarda risk almaya hiç lüzum yok. Ya bi arkadaşından rica edeceksin (yalnız yaşıyorsa) yada günlük ev tutup takılacaksın. Benim ailemde tatildeyken böyle bir fırsatım vardı. Babamın kafasını bildiğimden ve komşularında babama yetiştirme ihtimaline karşı eve getirmedim.

Evden atılma mevzusuna gelirsem kendine düzgün bir iş bul. Bir arkadaşınla eve çık. Hayatını yaşa. Hem böyle durumlarda arkadaşınla anlaşıp kendine alan yaratmış olursun. Öbür arkadaşının da aynı şekilde olduğunda sen evi boş bırakırsın öyle öyle takılırsınız.

Babanla barışma fikrini biraz bilemedim. Çok zor bir durum ama kafan uyuşmuyorsa zorlamanın da mantığı olmadığı görüşündeyim.

• Babanin yerinde olsam, bu gibi seylere karsi olsam en azindan gormezden gelirdim.

Baba ile cocugin arasinda mutlaka bir saygi mesafesi olmalidir. Ben oglumun eve kiz attigina sahit olsam ona caktirmadan ve onlari utandirmadan basbasa birakirdim. Boylece hem baba ogul arasindaki mesafeyi korumus hemde ozel hayatina mudahale etmemis olurdum. Bazi seyleri gormezden gelmek en dogrusudur.

Baban belkide bu kizla evlenmenden kortugu icin karsi cikiyordur. Sonucta adamin neslini devam ettireceksin ve adinizi tasiyacak gelinin daha agirbasli olmasi gerektigini dusunuyor ve seni korumaya calisiyordur.

Senin yerinde olsam oyle bir babanin oldugu eve kesinlikle kiz arkadasi atmazdim. Ben bu konuda sansliyim cok genc yaslardan itibaren tek basima yasamaya basladim. Babam muhafazakar bir insan olsada bu konularda hicbir surtusmemiz olmadi, kendisi zaten karismaz ozel hayatima. Bende bu ozgurlugun verdigi baskisiz yetisme sekliyle kendi insiyatifimle bir sorumluluk gelistirerek onlarin kulagina gidipte onlari uzecek seyler yapmadim. Baskici bir aile bir gencin hayatini kabusa cevirebilir.

Yerinde olsam ayaklarimin ustune basacak bir hayat kurmaya bakar ve baba evinden ayrilir ayni zamandada ailemle arami duzeltip hayatima yon vermeye bakardim. Ilk zamanlar zor olsada zamanla hersey kolaylasir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• her erkek babasıyla sorun yaşamıştır yada yaşıyodur.

senin yapman gereken ne kadar kızsanda sinirlensende alttan alıcaksın suyuna gidiceksin

başka yolu yok

• Beyaz Atlı Playboy kullanıcısına yanıt

Hesap vermek istemiyorsan kendi hayatını kuracaksın. Babanın evinde istediğin özgürlüğü yaşayamazsın.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Kızı yok demek ki. Varsa sor bakalım kızını biri eve atsa yine sevinir miymiş?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.