Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Valery Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.577
Cevap
291
Favori
2.055.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar tıcarı olarak yazmıorum bunu sadece eskı bır dh uyesı olarak ıstanbul bahcelıevlerde yatak mağazam vardır ıdas vıscolove ve yatsan urunlerı satmaktayım gelıp bır cok yatağı mağazamda yada ınternetten bakıp sıparıs verebılırsınız fıyat olarak bır cok mağazadan uygun fıyat verecegım dh uyelerıne burdakı amacım hem ben sıze yardımcı olım cunku yatak onemlı bır husus kısının kılosu boyu omurga sorunu vücut anotomısı bır yatak alırken cok onemlıdır bende bu konuda ısımı duzgun ve kendımı hergun gelıstırerek yaptığımı düşünüyorum eger bır yardım edebılırsem memnun olurum.

tunç mobılya bahcelıevler
    0212 5061039
  • quote:

Orijinalden alıntı: belinelli

Arkadaslar tıcarı olarak yazmıorum bunu sadece eskı bır dh uyesı olarak ıstanbul bahcelıevlerde yatak mağazam vardır ıdas vıscolove ve yatsan urunlerı satmaktayım gelıp bır cok yatağı mağazamda yada ınternetten bakıp sıparıs verebılırsınız fıyat olarak bır cok mağazadan uygun fıyat verecegım dh uyelerıne burdakı amacım hem ben sıze yardımcı olım cunku yatak onemlı bır husus kısının kılosu boyu omurga sorunu vücut anotomısı bır yatak alırken cok onemlıdır bende bu konuda ısımı duzgun ve kendımı hergun gelıstırerek yaptığımı düşünüyorum eger bır yardım edebılırsem memnun olurum.

0212 5061039

Tam yatak lazım oldu hocam mesajını gördüm 3 yaşında oglum icin yeni bir yatak alacagım arkadaşım yatsan spring daisy 100X200 aldi kullaniyor cokta memnun sizde bu urun varmi varsa fiyat verebilirmisiniz. Tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sız bana olcunuzu verebılırmısınız seas 79 ona gore sıze fıyat verebılırım cunku
  • belinelli kullanıcısına yanıt
    Hocam ölçü 90X190

• seas yarın sabah fıyatları sana bıldırcem baza yada baslık ıhtıyacın varmı ?
  • Hocam bazaya ihtiyac acil olmasa da evet var basliga gerek yok o var. mobilyanincercevesi tam 90X190 icindeki yatagin olcusude ayni bu cerceveye sigacak baza varsa onun icinde fiyat verebilirsin ama onceligimiz yatak hocam Yarin senden haber bekliyorum tesekkurler iyi aksamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 13 Ocak 2014; 22:46:33 >
  • Merhabalar.Yatağımı değiştirmeyi düşünüyorum.yaklaşık 120 kg geliyorum. bel ve sırt ağrılarım fıtığım var. Ortopedik ve biraz sert yatak tavsiyesi istiyorum.SELENA yatakta
    lotus ve milenyum plus modellerine baktım. bütçem 1000 tl kadar.bana bu yatakları tavsiye edermisiniz? kiloma uygun başka yatak tavsiye edermisiniz? selamlar ve saygılar....
  • sizce, visko süngerli ve torba yay sistemli (pocket spring) yataklar nasıldır, kullanışlı mıdır?

örnek:

http://www.divanmobilya.com/urun/345_sandric

saygılar...
  • Öneri veren olmuyor artık sanırım...Ortopedik yaylı yatak arıyorum bende...160x200 ebatlarında...Yataş daki indirim nasıl ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Benim tavsiyem de mutlaka yaylı yatak ancak birkaç EK ile yatak daha kullanışlı hale geliyor. Denediğim ve tecrübe ettiğim kadarıyla paket yay sistemi normal veya biraz daha kilolu
    insanlar için ideal. Yayların birbirinden bağımsız olması - araçlardaki bağımsız süspansiyon gibi davranıyor...

Üzerinde gerçek lateks katmanı veya ped olursa da yatağın vücuda temas eden kısımlarında tahatlık hissini arttırıyor...

Tercihimi IKEA daki Latex katmanlı - paket yaylı bir yatak seçimi ile gerçekleştirdim...

BRN yatakları da adı fazla duyulmamış olup aynı tarzda yatakları mevcut ancak indirim zamanını
    beklemek gerekebilir.
  • idaşın miracoıl yay sıstemını araştırmanızı onerırım yatak pıyasasının en onde gelen yay sıstemıdır bu sıstemın ustune vısco yada lateks katmanı geldıgınde yatak ultra konforlu ve omurga dostu bır yatak oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allmylife

burdaki arkadaslarin tavsiyeleri ile Yatsan switzerland aldim, insallah memnun kalirim..

yatağınızdan memnun kaldınız mı?
  • Yaz sonuna kadar yatak alicam, bugun yataş prestige prime ve five Z i uzunca bir sure deneme fırsatım oldu. Prestije primda cok daha rahat hissettim. ancak fiyatları biraz yüksek geldi. Bu modelde Uygun bir kampanya gelmesini bekleyeceğim. Cunku donem donem %30-35 indirimler oluyor.

• 80 kiloya kadar yatsan breeze tavsiye ederim.doğal lateks yatak yaysız.yatak alacaksanız yatsan hakkatende çok iyi.
  • beyler bu anti stress, anti statik yataklar gerçekten bahsedildiği gibi işe yarıyor mu yoksa pazarlama stratejisi mi? bunu çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 14 Şubat 2014; 20:51:38 >
  • arkadaşlar istikbalden bi kac parça bişi alacagız onunla beraber yatakda almam gerekiyo tek kişilik 100*200 boyutunda..Şunlara netten baktım ne dersiniz bu modeller için.Aranan özellikler ilk defa yatak alıyorum bu tarz. O yüzden sağlam olsun, yay sesi olmasın, her sabah kalktığımda yorgunluk ve uykusuzluk ile uyanıyorum belki buna engel olabilir olursa güzel olur. fiyat aralıgı aslında 600 ü geçmemsi tercihim ama maks 700 ve marka istikbal olmalı 1 hafta içinde alınacak.Teşekkürler şimdiden

orgaflex yatak 502 tl
    clima natura 697 tl
    sleepwell energy 664 tl
    positive life yatak 562 tl
  • 2013 Temmuz ayında İdaş Yatak ve baza aldım haftasına gıcırdamaya başladı. Uzun uğraşlar sonucu bir eksper geldi ve aylar süren uğraşlar sonucu yatak değişti ama bazası pis, iç suntası çatlak, tozlu bir baza geldi. Yaklaşık 4 aydır da değişmesini bekliyorum. 8 ayda bir baza üretip yollayamadılar. Aldığım bayi battı. Bayi çalışanı şirket battı diyor, şirket yetkilisi batmadık ama şirkette sorunlar var zaman istiyorum diyor. Sanki 8 ay az bir zamanmış gibi hala bekleyebileceğimi düşünüyorlar. 8 aydır ses çıkaran bir yatakta kımıldamadan yatmaktan hasta oldum resmen. En kısa zamanda paramı kurtarmaya çalışıyorum ve yeni yatak arayışına girdim bile. Paramı vermezlerse o yatağı atacağım yoksa bel fıtığı olup sağlığımı kaybedeceğim ... Yatak alırken iyi düşünün ve iyi araştırın derim. Bana çok yumuşak olmayan, kullanışlı, sorun yaşasam bile en kısa zamanda çözebilecek bir yatak firması önerebilecek kimse var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: belinelli

Arkadaslar tıcarı olarak yazmıorum bunu sadece eskı bır dh uyesı olarak ıstanbul bahcelıevlerde yatak mağazam vardır ıdas vıscolove ve yatsan urunlerı satmaktayım gelıp bır cok yatağı mağazamda yada ınternetten bakıp sıparıs verebılırsınız fıyat olarak bır cok mağazadan uygun fıyat verecegım dh uyelerıne burdakı amacım hem ben sıze yardımcı olım cunku yatak onemlı bır husus kısının kılosu boyu omurga sorunu vücut anotomısı bır yatak alırken cok onemlıdır bende bu konuda ısımı duzgun ve kendımı hergun gelıstırerek yaptığımı düşünüyorum eger bır yardım edebılırsem memnun olurum.

0212 5061039

ustadim, Silhouette Plus Sandıklı Baza begendik ama oldukca cok pahali.. bize dh arkadasi olarak guzel bi fiyat verirsen senden aliriz insallah..
  • 3 hafta önce Ankara'da yatsan switzerland aldım..160x200 fiyat 1270 tl.
    yatak sert , yüzüstü yatanlar için kesinlikle uygun değil. Genellikle sırt üstü yatanların tercih etmesi gereken yatak.
    3 haftalık deneyimime göre , her sabah yorgun dinlenmemiş olarak uyanıyorum. Önceki yatağım markasız ucuz bir yatak olmasına rağmen sabahları çok dinç uyanıyordum.
    Belki de daha alışamadık. 1 ay sonra yatakla ilgili görüşlerimi tekrar yazacağım. Ama şuan için kesinlikle tavsiye etmiyorum.
    Herkese önerim üst tarafı visko ,ortası yaylı bir yatak almanız şeklinde olacaktır.

edit: yatağa alıştım. şimdilik memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llvrsn -- 29 Nisan 2014; 16:59:04 >
  • belinelli kullanıcısına yanıt
    Ya forumdaş olarak güzel bir fiyat verirseniz biz de sizden Yatsan Marbella ya da Breeze almak isteriz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.