Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.582
Cevap
291
Favori
2.056.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İdaş ta bir ürün beğendim, marka olarak idaş nasıldır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İleri dercede bel ağrısı ve bel fıtığım var. Bellonadan ilk olarak Bioactive energy yatağı aldık.
    Sert bir yataktı. Fakat yine tutuk kalktım ilk zamanlar. İkinci değişim şansı vardı. Bunu kullanalım dedik.
    Ve Mediformplus yatağı tercih ettik. Fakat şu an feci şekilde rahatsızız resmen hastanelik durumdayız.
    Yatak o denli kötü geldi. En azından bu kadar ağrıtmamıştı diye Bioenergy active'i hiç değiştirmeseydik
    diye kafamızı duvarlara vuruyoruz. Kısacası 1500 tl yi çöpe attık. Sanırım başka yatak alacağız ama
    bu sefer Bellona'dan değil!!
  • Yatak alıcam beğendiğim yataklar için fiyat alıyorum, hangi marka olursa olsun iskontoları çok düşük oluyor.
    Pazarlığa da gelmiyorlar pek, gerçekten düşük mü karları yoksa tok satıcılar mı?

• Merhabalar ekim ayında evleniyorum ve yatak almak için araştırma yapmaya başladım.

bunun sonucunda ne kadar doğru bilmesemde yumuşak bir yatak istemediğim için visco yatak almamaya karar verdim.
    Latex ya da paket yaylı bir yatak alacam.
    bazı modelleri alta yazdım sizce hangisi daha iyi olacaktır
    YAYLI YATAK OLARAK İŞBİR DEN

* * *http://www.isbiryatak.c...taklar/coolflow-deluxe/

LATEX YATAK OLARAK

* * *http://www.isbiryatak.c...-yaysiz-yataklar/troia/

Özellikle at saçı hakkında ne düşünüyorsunuz..

Bu ara da boyum 1.84 kilom 84
    eşim 1.68 boy ve 50 kilo

ilginiz için teşekkürler

• Bugün Yatsan'dan Whisper modelini aldım.
    160x200-- 1750 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: LSG

Bugün Yatsan'dan Whisper modelini aldım.
    160x200-- 1750 TL

nereden aldınız acaba sitede 2200 bende yaylı ve lateks arasında kaldım memnun musunuz ?

• Sitede 2200 yazıyor, bayilerde listeyi açıp bu fiyat üzerinden iskonto yapıyor.
    Yatağı bi bayide denemiştim, sonra tek tek telefonla arayıp birbirlerine fiyat kırdırdım.
    Yeşilköy şubeleri en düşük fiyat veren yer oldu.
    Henüz yatak gelmedi, 10 güne kadar teslim edecekler.

• Arkadaşlar bunların dışında visco ped diye bir şey dönüyor yataşta 7 cmlik 60 dns güzel duruyor özellikle, ancak yatağım eski ve hiç memnun değilim, sizce ped tek başına kurtarır mı? Onun yerine ortalama bir yatak mı tercih edeyim?
  • bu yatak hakkında yorum yapabılcek olan varmıdır. 80 densite ve 7 cm iyi gibi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

Bende size yaysız olan bellonanın Memory Form Yatağını tavsiye ediyorum.
    http://www.bellonabayi.com/etic_urun.asp?urun_id=299

uygun fiyatlı konforlu bir ürün. Başka yataklarda her yerim ağrıyor artık.

fiyat-performans ürünü gibi gözüküyor. Tşkler..
  • Merhaba
    Bellona bioenergy comfort yatak almayi dusunuyorum 1390 tl fiyat verdiler. Boyum 1.85 kilom 90 sizce nasil bir secim?
    Onun disinda alternatif olarak yatsan wishper i dusunuyorum.
    İkisi arasinda fiyat farki var. Whisper a 700 tl fiyat farki vermeye deger mi? Yatak uzmanimizin goruslerini beklerim
    Olcu olarak 160x200 olcusu alacagim
    Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse den yorum yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle piyasada visco diye 300-500 tl ya satılan yataklar dansitesi çok düşüktür, üzerine yatarsınız yatağa gömülürsünüz kendini geç toparlar
    2- visco terletir diyen arkadaşlar ben 2 senedir visco yatak kullanıyorum öyle bir sorun yaşamıyorum.
    3-burda şu yatak iyi bu yatak iyi bunu al demek yanlış, boyunuz, kilonuz, herhangi bir sorununuz varmı, tercihiniz nedir bunları bilmeden yatak önermek doğru değil.
    eğer iyi bir yatak istiyorsanız bakacağınız markalar yatsan işbir ve kendi mağazamız pierre cardin ankara da olan arkadaşlara yardımcı olabilirim
  • Selamlar,
    Antalya'da yaşayan, 1,80 boylarında, 85 kilo civarı, şiddetli bel ve sırt ağrıları çeken, yazın oturduğu yerde terleyen bir arkadaş için çift kişilik yatak tavsiyesine ihtiyacımız var.. Maksimum bütçe 600tl.
    Teşekkürler.

@cengizseras
  • umbaba kullanıcısına yanıt
    o fiyat aralığında malesef size önerebileceğim doğru bir yatak yok malesef terleme sorunu için kesinlikle outlast kumaşlı bir yatak bakın kesinlikle terletme yapmaz bizde satıyoruz ama yaylı yatağı ben tavsiye etmiyorum açıkcası o fiyatlara sadece yaylı yatak alabilirsiniz. reklamlarda geçen ucuz visco yataklarıda kesinlikle almayın
  • bir türlü yazamadım acemilik sanırım:)

uzunca bir süre yatak arayışı içinde olan birisi olarak bende yorum yapmak istedim arkadaşlar

bence asıl soru hangi yatak değilde sanırım vizko yatak mı yoksa yaylı yatak mı?

neden vizko değilde yaylı yatak?

* vizko o bildiğiniz yatak yaylı yatak uzerine yuksek yogunluklu sunger ped ilave edilmiş yani doğan görünümlü şahindir.
    * vizko yatak ter düz edilemez havalandırılamaz uzun süreli kullanımda sizi yenisi alamaya iter yaylı yataklar gibi çevirip kullanamazsınız.
    * vizko yatak ust yuzey cok yumusaktır oyle soylendıgı gıbı cok rahat değildir kısı zevkıne gore cok rahatsız edıcı olabılır
    * yatak aktıvıtelerı ıcın cok uygun degıldır hatta bıraz gıcık olabılırsınız:)
    * vızko adı altında çok sacma rakamlara satılmaktadır, cok guzel kazık atar.
    * vizko yenı bır bulus değildir, yaklasık 20 yıldır bılınen ve sımdıde bır denyonun ona süslü bir isim bulması ile ünlenen bildiğin süngerdir.
    * yok ama illa vizko alacaksanızda vizko kımını ince olasına ve pedinin çıkartılabilr yada ne bilim bir şekilde temizlenebilir olmasına dikkat edin

bu çıkarımlardan zaten yaylı yatağında avantajlarını anlamış olduk, gelelim ben hangi yatağı aldım:)

ben ankara sitelerde evlilik arefeşinde çok dolaşmış biri olarak, Angora marka 160x200 full ortapedik yaylı yatak aldım 500 de para verdim, çok memnunum:)

not: yatak işi şakaya gelmez poponuzu üstüne koymadan yatak almayın ve de pahalı yatakta yatınca çok rahat ederim diye kanıya varmayın...

• Merhaba, idaşın bir yatağını almaya karar verdim. Ancak firma şuan sıkıntılı olduğu için ortalama 3 hafta süre veriyor bayiler. Ancak bir bayi elinde istediğim ölçüde olduğunu istersem hemen teslim edebileceğini söyledi. Yatağın liste fiyatı 1470 iken 1250 dedi ve peşin olursa %10 daha inerim dedi ayrıca 25 gün deneme süreniz var dedi ki hiç bir idaş bayinde bu 25 gün deneme süresi ve bu fiyatlar yok. Açıkçası satıcıya güvenme de tereddütlüyüm. Yataklar acaba 2. el veya sorun lu mu gibi düşünüyorum. Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum. Teşekkürler...
  • Selamlar,
    Her sabah sırt ağrısı ile uyandığım yatağı değiştirmeye karar verdim. Paraya kıyıp iyi bir yatak almak istiyordum. Sonuçta günümün 1/3 ü orada geçiyordu. Çok uzun araştırmalar sonucunda İşbir yataktan Visco comfort modelini aldım. Keşke daha önce alsaymışım. İnanın her sabah o kadar keyifli uyanıyorum ki. Bir an önce yatağa girmek için can atıyorum. Sırt ağrım felan da kalmadı. Yatak bana uydu. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • ozdess O kullanıcısına yanıt
    idaş şu an firma olarak sıkıntılı size 25 gün deneme süresi nasıl verecek, memnun kalmadınız diyelim ne ile değiştirecek sadece fiyatına bakıp yatak almayın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: banabunlarlagelme

bir türlü yazamadım acemilik sanırım:)

uzunca bir süre yatak arayışı içinde olan birisi olarak bende yorum yapmak istedim arkadaşlar

bence asıl soru hangi yatak değilde sanırım vizko yatak mı yoksa yaylı yatak mı?

neden vizko değilde yaylı yatak?

* vizko o bildiğiniz yatak yaylı yatak uzerine yuksek yogunluklu sunger ped ilave edilmiş yani doğan görünümlü şahindir.
    * vizko yatak ter düz edilemez havalandırılamaz uzun süreli kullanımda sizi yenisi alamaya iter yaylı yataklar gibi çevirip kullanamazsınız.
    * vizko yatak ust yuzey cok yumusaktır oyle soylendıgı gıbı cok rahat değildir kısı zevkıne gore cok rahatsız edıcı olabılır
    * yatak aktıvıtelerı ıcın cok uygun degıldır hatta bıraz gıcık olabılırsınız:)
    * vızko adı altında çok sacma rakamlara satılmaktadır, cok guzel kazık atar.
    * vizko yenı bır bulus değildir, yaklasık 20 yıldır bılınen ve sımdıde bır denyonun ona süslü bir isim bulması ile ünlenen bildiğin süngerdir.
    * yok ama illa vizko alacaksanızda vizko kımını ince olasına ve pedinin çıkartılabilr yada ne bilim bir şekilde temizlenebilir olmasına dikkat edin

bu çıkarımlardan zaten yaylı yatağında avantajlarını anlamış olduk, gelelim ben hangi yatağı aldım:)

ben ankara sitelerde evlilik arefeşinde çok dolaşmış biri olarak, Angora marka 160x200 full ortapedik yaylı yatak aldım 500 de para verdim, çok memnunum:)

not: yatak işi şakaya gelmez poponuzu üstüne koymadan yatak almayın ve de pahalı yatakta yatınca çok rahat ederim diye kanıya varmayın...

Evet acemi olduğun belli birincisi vizko değil visko :)
    Yoğunluğu yüksek sünger ped ile visco yu nasıl kıyaslayabilirsin
    Senin deyişinle şahin de araba mercedes de araba niye o kadar para verip mercedes alıyorsunuz şahin alın ikiside sacdan yapılıyor :)
    Kaliteli bir viskonun üzerinden bir silindir geçirelim, birde senin aldığın yatağın üzerinden silindir geçirelim acaba hangisi eski haline gelecek.
    Yaylı yatağı çevirme sebebi hava alması değil aynı noktaya sürekli baskıdan dolayı deforme olmaması yatağın ömrünü uzatması yani

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.